Bolesti v podbřišku. Je to zánět nebo to může být těhotenství?

eva7417
25. říj 2019

Zdravím, prosím o Váš názor.
Již od června mě bolí téměř pravidelně celý měsíc v podbřišku, přikládala jsem to PMS. Před měsícem jsem měla silnou rýmu, 14 dní se snažila vyléčit sama, ale neúspěšně. Šla jsem k lékaři, sedimentace mírně zvýšená, dala mi Atb na zánět dutin. Řekla jsem ji, že mám silnou bolest zad, břicha, podbřišku... Nic. Jen atb na zánět dutin. Dnes je to přesně týden co jsem dobrala atb. Rýma je pryč, ale bolest zad, břicha jsou stále silnější. Mám 4 dny zpoždění MS, bazální teplotu 37,1, podpaží teplota není. Test negativní. O děti se snažíme cca od května. Při prvním těhotenství 3 dny zpoždění a dvě čárky okamžitě.
Měla jste někdy některá něco podobného??
Vypadá to na zánět něčeho nebo těhotenství?
K lékaři si zajdu, ale zajímají mě vaše zkušenosti a názor. Moc díky Eva

nina004
26. říj 2019

@eva7417 Ahoj, mne sa takto prejavuju zapaly mocoveho mechura a raz ked ma velmi bolel chrbat, tak to bol zapal oblicky. Pritom problemi pri moceni som nemala a mala som zvysenu teplotu v podpazi, ale asi len dva dni. Kym mi na tu oblicku prisli trvalo to 3 mesiace. Ked mas ale stale zvysenu bazalnu teplotu, tak mozno by to mohlo byt aj tehotenstvo. Skus zajst na gyn.

aselluska
27. říj 2019

Nepodceňovat nic. Dr mi zanedbala záněty vaječníků. V nemocnici na mě koukali jako já debila, proč jsem nešla k doktorovi. A to jsem k ní chodila hodně často s bolestmi břicha. Když ti nevyhoví gynekolog, ani praktický, aby ti alespoň vzal krev, šla bych jinam. Zánět se taky může hezký schovávat. Jezdila jsem na pohotovost se zánětem ledvin, měla jsem koliku. V krvi nic, USD nic. Za dva dny už jsem nemohla ani stát.

eva7417
autor
28. říj 2019

Ahoj holky, moc děkuji za Vaše odpovědi. Včera už jsem nevydržela a jela na pohotovost. Zánět ledvin (v moči krev a bílkoviny) do toho ještě zase chřipka. Mějte se krásně ať jste zdravé ahoj Eva