BT neustále 36,9 - 37,3. Může to souviset s uhnizďováním?
Ahoj, většinou mám bazální teplotu 36 a teď posledních pár dní mám od 36,9 - 37,3 byla dnes nejvyšší.
Ne nemocná nejsem.
Ms byla naposledy 16.12 (ale byla zvláštní, prvně sem růžově špinila, pak krvácela hodně s velkými kusy a pak červeno-oranžová krev) může to mít nějakou souvislost s uhnizdňováním ?
A žádný blbý názory, první těhotenství sem zjistila až v 6tt tudíž s takovýma věcma nemám zkušenosti a teď se snažíme o druhé mimi a na netu píšou každej něco jiného.
@stastnamatka07 Nooo, ja kolikrat mivala chute na ruzny jidla a i spoustu jinych priznaku a nikdy jsem tehotna nebyla. Kupodivu kdyz jsem otehotnela, tak zadny z priznaku neprisel.
Vzdy to muze byt tehotenstvi, ale taky to muze byt priznak pms.
Pokud byla posledni ms 16.12., tak je jeste opravdu hodne brzy. To bych spis videla tak, ze teprve ted ovulujete. I podle te teploty. Takze tehotna byt vlastne ani nemuzete.
A vzhledem k tomu, ze krvaceni probehlo, tak nebudete tehotna ani z predchoziho cyklu.
Jinak moc nechapu vetu, ze prvni tehotenstvi jste zjistila AZ v 6tt? To je preci uplne normalni doba zjisteni tehotenstvi 🙂
@ema90 Ano ani ne, když vidím jak tu dámy loví duchy hned ze začátku.
A jinak ovulaci už sem měla před 4 dny.
@stastnamatka07 hod sem graf
@stastnamatka07 Tak i kdyz probehla ovulace uz pred ctyrmi dny, tak na uhnizdovani je brzy.
@ema90 Mohlo to vyjít i během plodných dnů, to píšou všude, že to lze. 😉👍 A my jsme se snažili fakt dost. Ale nejvíc mě zaráží pach moči, úplně jiný než normální pach. Jak kdyby psí moč nebo nevím k čemu porovnat a hlavně ten hustý mléčný výtok 👍
@stastnamatka07 No ano, behem plodnych dnu... ale otehotnet lze az kdyz se uvolni vajicko, tudiz sex mohl byt napriklad v pondeli, ale pokud ovulace probehla az ve stredu, tak jste otehotnela ve stredu. Ty spermie si pockaji.
Takze pokud byla ovulace pred ctyrmi dny, tak jeste byt tehotna nemuzete, vajicko neni ani uhnizdene.
Pach moci nevim, to muze byt nejakou infekci, nebo nejakymi leky.
A husty bily vytok muze znacit tehotenstvi ale taky nemusi.
Na opravdove priznaky je hodne brzo.
@ema90 Dnes mě právě začalo bolest břicho jak při ms a bodavá bolest v pochvě, jak kdyby mě tam někdo píchal jehlou ale měsíčky mají dojít +- 9.1
Bylo mi řečeno i mojí gyn., že sem mohla otěhotnět před ms, protože ta ms byla opravdu divná.
@stastnamatka07 Mne tedy prijde dost zvlastni, ze byste otehotnela pred ms, vajicko potrebuje cas na uhnizdeni. A pokud se vajicko uhnizdi, tak ms vetsinou uz neprijde.
A test mate negativni?
Podle me tehotna proste nejste z minuleho cyklu. A aby ste byla tehotna ted, na to je jeste velmi brzo. Ms jste mela (i kdyz zvlastni) a ovulaci jste mela nedavno. Kdyby ste byla tehotna jak vy pisete jeste pred ms, tak ted uz nemuzete ovulovat. V tehotenstvi logicky zadna ovulace uz neprobiha.
@ema90 Já nevím jestli fyzicky ovulace proběhla, podle kalendáře 26.12. 😉
A ne test sem si nedělala, chci si počkat do nového roku. Ale jako přijde mi dost divné mléčný výtok, pnutí prsou, bolest v podbřišku a mít bodavou bolest v pochvě 😉 A ne žádnou infekci nemám, byla sem před pár dny u doktorky a vše o.k
Už to řešit nebudu, počkám si do nového roku a ukáže se pravda 😉

@stastnamatka07 Jinak mě dost často bolí břicho a poslední dobou mám chuť na jídla co jím tak jednou za rok. Samozřejmě to můžou dělat vitamíny co beru na otěhotnění ale taky nemusí 🙂