icon

Těhotenství po podvázání vaječníků. Je to možné?

kzkz
15. bře 2025

Ahoj omlouvám se ale jsem s nervama v koncích.
Jsem 10 let po podvázání vaječníků. Menstruace pravidelná a hodně silná. Poslední Ms byla 12.2. samozřejmě nechráněný styk pravidelně máme s manželem ale 1.3. jsem pár dní úplně lehoulince spinila růžovou krví ale ani vložka nebyla třeba pak klid. Teď mám zpoždění 3 dny bolesti a pálení v podbřišku už týden a dnes tohle druhý neg. Ale byla tam namočen asi kratší dobu mám už tři velké děti.
Vás názor mě zajímá hezký den

lencaa11
•
15. bře 2025

@kzkz negativní test ...( Spíš to bude hormonální směr )

kzkz
autor
•
15. bře 2025

@kzkz přijde mi že je ta druhá čárka daleko 🙄 synovi bude 18 a holkám 13,10 další už nevím 🥺😔

lencaa11
•
15. bře 2025

@kzkz to bude ryska test je negativní ...viděla bych to na hormony ..

pavicka
•
15. bře 2025

Negativni

amazienka
•
15. bře 2025

Předpokládám, že se hlásí menopauza.

kzkz
autor
•
16. bře 2025

@kzkz tak holky dnes Pepino oba pozitivní

lencaa11
•
16. bře 2025

@kzkz a mate foto ( je pravda že ten podvaz není úplně na 100% no lepší je když se vejcovody vyndají ale dřív se to nedělalo ) ale ještě bych záběry nedělala

kzkz
autor
•
16. bře 2025
lencaa11
•
16. bře 2025

@kzkz zrovna tyhle bych za pozitivní úplně nebrala jsou celkově divné 🤔 asi bych šla pro test z Dr max nebo Benu ,rosmann a udělala nový test ( Pepino je další test který je nejvíce nejhorší teď poslední dobou )

teryem
•
16. bře 2025

Ty jo tak to jsem zvědavá 😳

fioreta
•
17. bře 2025

žádné pozitivní testy nevidím, navíc pomuchlané nebo vadné testy, hrozně vyfocené nic nevypovídají a nechápu, proč se někdo po podvázání ze sebe snaží vydolovat těhu 🤐

krisstina93
•
17. bře 2025

@kzkz skočila bych pro jiny test a zkusila treba zítra. Nevim proc, tyhle vypadají nejak vadne.

eviicka
•
17. bře 2025

@fioreta třeba proto, že to těhotenství fakt nechce? Testy nepoužívají jen ty, co se snaží.

kzkz
autor
•
19. bře 2025

@eviicka děkuji za pochopení paní komentář vůbec nehodlám řešit.... Dnes sem byla u dr mám zvýšenou sliznici a poslal mě na krev dnes čekám výsledky u podvázání je obrovské riziko mimoděložního tehu tak snad to dopadne dobře a jen je opožděná ms

kzkz
autor
•
19. bře 2025

@kzkz pardon včera sem byla u Dr sem z toho nervózní 🙈🤣🤣🤣🤣

lencaa11
•
19. bře 2025

@kzkz držím palečky ať to není mimoděložní dej te vědět jak jste dopadla a test jste nezkoušela

felis
•
19. bře 2025

@kzkz tak dej vědět... to jsem zvědavá a držím palce.

lencaa11
•
20. bře 2025

@kzkz jak dopadla krev ??

llluckaaa
•
20. bře 2025

@kzkz obrovské riziko mimoděložního těhotenství? 😱 Mne dr. po podvázání říkal, že je pravděpodobnost mimoděložního stejná jako klasického, tak 0,5 %. No ale jsem zvědavá na výsledky, držím palce.