icon

Čaj pro podporu těhotenství, máte zkušenost?

tess15
16. únor 2015

Dobrý den 🙂 máte někdo zkušenosti s nějakým čajíkem co podpoří těhotenství?

mandala
•
16. únor 2015

Obecně se doporučuje kontryhel, já taky pila, jestli to byl zrovna on, kdo nám dopomohl, netuším. 🙂

lucinka58
•
16. únor 2015

Já pila Kontryhel - od prvního dne cyklu až do ovulace. Těhotenství se zadařilo, ale otázka jestli za to mohl čaj, nebo jiné prostředky, které jsem použila 🙂

karlovac
•
16. únor 2015

CHCI SE ZEPTAT MOHU KONTRYHEL UZÍVAT TREBA CELÝ MĚSÍC JAKO PITNÝ REŽIM? CHUTNÁ MI A JESTE VÍC V ZIMĚ..

lyndina
•
16. únor 2015

já pila čaj z kontryhele a řebříčku v poměru 1:1, nevím jestli to bylo teda tím čajem, ale následný měsíc jsem otěhotněla 🙂 předtím jsme se snažili 3 měsíce a nic a až po tom čaji tohle 🙂 tak kdo ví jestli to bylo tím čajem.

jitavm
•
17. únor 2015

Ahojky, já jsem taky hodně slyšela že se kontryhelový čaj doporučuje. Ale nepije se spíš proto, aby upravil MS? Já jsem si říkala, já mám MS pravidelně a mám trochu strach, když bych ho začala pít, aby mi cyklus úplně nerozhodil... nevíte? Ale kdyby mi pomol otěhotnět, tak bych do toho taky šla 😉

sannnya
•
17. únor 2015

Já pila kontryhel pořád bez přerušování, naučila jsem se ho pít v práci 2x denně, začala jsem ho pít na doporučení kamarádky, protože mám špatnou dělohu a lékař mi doporučil otěhotnět co nejdříve, abych měla vůbec nějaké děti. Trvalo to tři měsíce než byl test II 🙂 každopádně poslední MS před pozotivním testem byla menstruace trochu divočina....takže i když je na srovnání ms, mě to trochu rozhodilo, ale odměnou za to je můj malý poklad v bříšku 🙂 za mě vřele doporučuju na otěhotnění