icon

Čárka na těhotenském testu: Proč se nezvýrazňuje?

katanovobran
16. pro 2021

Ahoj holky prosím o radu před dvěma dny jsem si dělala test z teta drogerie,dneska jsem si koupila life light test a když je porovnam připadá ze mi čárka vůbec nesili.Měla jsem jednou mimodelozni tak mám strach aby de to neopakovalo díky za radu Ten zelený je z úterka ten modrý z dnes

Čárka na těhotenském testu: Proč se nezvýrazňuje?Čárka na těhotenském testu: Proč se nezvýrazňuje?
Strana
z2
aselluska
16. pro 2021

@katanovobran ten už budeš mít napořád 😊

jana_zofie
16. pro 2021

Jako... Jednou jsem si precetla pribalak gravitestu az k analytickym vlastnostem. Dost jsem se pobavila. Navic je pravdepodobne, ze i kdyz je to stejny vyrobce, pouzijete za dva dny beztak jinou sarzi. I kdyby mi jeden vysel svetlejsi a druhy tlusty jak noha, netroufla bych si z toho delat zavery. Je moc fajn, ze mate pocit, ze vas to uklidni. Jenze nahodou se vam to bude zdat stejne, at uz tomu tak bude nebo ne, a zcvoknete se z toho. Ten test je oficialne kvalitativni, rozumej je/neni. K tomu slouzi. Je dobre si to uvedomit, nez zacnete blbnout a vykoupite lekarnu. To ty prachy dejte radsi do vitaminu.

drep
17. pro 2021

@jana_zofie jako když tu tyhle diskuze čtu, tak nechápu, jak jsem mohla donosit a porodit dítě s jediným pozitivním testem..,

michaela666
17. pro 2021

@katanovobran Gratuji a držím palce ať je všechno v pořádku. Na testování se vyprdni, akorát to z tebe tahá peníze a kvůli slabšímu barvivu v šarži se budeš stresovat.

katanovobran
autor
17. pro 2021

@drep neprehanejte zase …

zelenaesmolda
17. pro 2021

@drep
to jsme dve

lenkalubina
17. pro 2021

@zelenaesmolda proč myslíte? Každý se nechce stresovat hned od začátku 🤔

aselluska
17. pro 2021

@katanovobran to je ještě nearogantní komentář. Často tu jsou i horší.

katanovobran
autor
17. pro 2021

@aselluska to já vím ale přijde mi to úplně zbytečný

aselluska
17. pro 2021

@katanovobran to je no. Pochopím stupidní dotaz typu troll, ale tohle ne.

zelenaesmolda
17. pro 2021

@lenkalubina
ted nevim na co reagujes?stresovat cim?

Strana
z2