Čekáte na ovulaci? Sdílejte své zkušenosti.
Ahoj všem 🌸
Mám doma 2 holčičky, a chtěla bych s manželem ještě 3 miminko 😊. Teď čekám na ovulaci je tu někdo kdo taky čeká?😊
@pistacijka To rozhodně😊 já u druhé dcery na to myslela furt a teď taky.😊 Když se dva rozhodnou mít mimčo tak už se nedá jen tak vypustit z hlavy že nemysli na to😀 tak snad se poštěstí.🍀
@pistacijka já teprve testovat budu. Teď mi přišla ms po vyjmutí tělíska a ovulace ty měla být kolem 22-23 tak začnu testovat tak 20. Tak uvidíme
@pistacijka vypadá hezky super 🤗
Včera sem si ještě večer cca kolem 23h dělala test ale byl negativní a dnes sem to nestíhala od rána pryč tak teď na večer sem to zkusila nepočítala sem že by byl hned pozitivní tak uvidíme jestli se nám zadari 😎
@pistacijka Vypadá dobře 🍀
@pistacijka držím pěsti ✊ já už se taky nemůžu dočkat testování ale ještě si musím počkat.
Díky díky snad to klapne teď sem si i všimla že i ten výtok je fakt jak voda dřív byl bilej hustej nevím jestli to je třeba tím gynexem ale než sem ho začala užívat tak bilo žádnej vodovej výtok jako teď no uvidíme jsem ráda že si tady s někým můžu o tom popovídat ono chlapem řešit doma tohle nejde 🤣🤦♀️
Jo to znám 😁 o tomhle s chlapama bavit nedá 😂 třeba ten můj mi pak pořád povídá že se moc sleduju atd. Takže sním to neřeším a ani testování ovulace sním řešit nebudu.
Akorad nevím od kdy budu testovat dneska jsem 6dc a ta mrcha ne a ne skončit 🤦♀️🤦♀️
@vladuskav36 tak to dokáže naštvat pak to dlouho trvá já naštěstí 5 dní a konec fakt jak hodinky. To doma se mě jen zeptá kdy skončí sklizeň jahod a kdy bude možnost zas lihnout spermijky 🤣
@pistacijka to naštve to máš pravdu. Před tělískem jsem měla ms vždy 4-5 dní při tělísku tak 3dny. Ale teď je to už 6den a stále nevidím konec 🤦♀️ je to šíleně dlouhý už 3krat se mě manžel ptal jestli už má zelenou nebo jestli má stale stopku 🤣🤣 já doufám že takhle dlouhá ms bude jen tento cyklus že se prostě tělo musí vyčistit pořádně po tom tělísku.
@vladuskav36 je to možný že to je po tim teliskem nemůžu říct nikdy jsme to neměla je antikoncepci, ale určitě je jasný že se tělo musí pročistit ono to skončí a pak se bude testovat nebudeš to mít do nekonečna.
@pistacijka no to já doufám že ne 🤣🤣 ale už je to opravdu otravný 🤦♀️
@pistacijka tak uvidíš jaký bude další až budeš dělat ☘️
@pistacijka vypadá už dobře zkus večer udělat ještě
@vladuskav36 tak už konec? Nebo ještě na jahodach
@pistacijka já ještě stále na jahodách a už mě to sere 🤦♀️🤦♀️ a že to je sklizeň jak prase 🤦♀️🤦♀️
@vladuskav36 ouu tak to máš dlouhý to naštve
@pistacijka to mi povídej už mě to vyloženě s... 😤 A hlavně kvůli tomu že podle kalendáře mi dneska začínají plodné dny 🤦♀️ a já teču jako první den 🤦♀️🤦♀️ hrozný tohle sem ještě nezažila. Jen doufám že je to opravdu normální po vytažení tělíska takhle krvácet
Děvčata, zkoušel už někdo těhu test?😊
Já se toho snad ani nedočkám 🤣🤣🤣
@vladuskav36 Určitě jo😊 já bych už nejradši testovala ale nejdřív tak v pátek to budu 8 dpo 😊
Super tak dej určitě vědět. Já pořád čekám až mi skončí ms tak doufám že už to bude každým dnem
@vladuskav36 Dám vědět v pátek bude to teprv 8 dpo ale budu už testovat pak každý den.
To já pak taky většinou každý den testuju. Teď čekám abych mohla testovat ovulaci
@vladuskav36 Tak budu držet palečky
Děkuji ☘️🤗

No všichni mi rikaj nemysli na to nehkidej ovulaci atd... No kdybych na to nemyslela a nehlidala ovulku tak žádný děti nemám asi tak no. Myslet na to to se prostě nedá když už se s manželem nebo s partnerem dohodnete že se bude zadelavat tak pak už se na to mysli mluvíte o tom doma těšíte se na to tak to prostě nemyslet to nejde Poe mě Teda