Čerstvě po revizi a nový začátek
Ráda tu pokecám s někým kdo je na tom aktuálně podobně jaká já,nečekaný odchod miminka v 10tt a následná revize.Sdílet pocity i obavy ,těšení se na nové snažení a sdílení nadějí že se to už nebude opakovat,že zlé je vybrané.Já čekala páté miminko,neplánovaně a i jsem z kraje přemýšlela o potratu,než se mi vše po šoku urovnalo a miminko jsme přiali a neskutečně se těšili,i děti,vše šlo dobře až najednou na běžné kontrole miminku netlouklo srdíčko,prý se to stává,ale nikdo už vám neřekne jak těžké to bude a stále je,nikdy jsem neměla v těhotenství problémy,vždy zdravé a zdravým dítkem zakončené těhu,tohle mě tedy úplně semlelo.Dnes jsem 4 den po revizi a psychicky se zatím moc nezlepšuji......
@mandarinka90 mám pocit, že od 1. Dne ms do ovu 😉 tak jsem zvědavá na tvé zkušenosti, snad budou jen dobré. Ale to je asi hodně indivindy... Já ho taky začala pít hned po revizi a teda měla jsem křeče, tak jsem přestala. Ale třeba to byla jen náhoda. No nechtělo se mi to zkoušet znovu a hrát si na masochistu 😀
Já četla na kontryhel po revizi protichůdné názory, tak jsem raději moc nepila (většina ale doporučovala, měla dobré zkušenosti). Jinak asi taky už začnu. A jak tady holky psaly od 1. dne MS do ovulace.
@lazuli35 tak co testik??????
@lazuli35 už vidím.,Boží!je to tam,potichu gratuluji ať je to ke zdárnému konci
@aliishaa
@saminomimino děkuji, holky! Já si tak moc přeji, aby to tentokrát konečně vyšlo 😊
@chique kolik pak jsi TT?a gratuluji,jen tak dal
@jennas moc děkuji 😊 ten sp byl 12 dní po termínu očekávané ms, dostavila se o 12 dní později a tt jsem měla pozitivní, ale hrozně pozdě a dost slabý. A teda docela mě to dostalo, ikdyz jsem nestihla dojít k dr. Sestra mi řekla, že když to krvácení bude trvat jen normální počet dní, ať ani nechodím. Je možné, že to bylo moc brzo po revizi a tělo na to nebylo připraveno, ale těžko říct, byla to druhá porevizní ms v srpnu. Teď mě hned sestra objednala, tak se těším a zároveň bojím, snad už ms nedojde 😊
@saminomimino
@lazuli35 děkuji moc. Podle ovu jsem 7+6. Na utz 8+3. Ale říkala, že bude naměřeny asi o 1 mm větší.
Ahoj holky, tak u dr. byl v určitém úhlu vidět gestační váček, sliznice je vysoká, těhotenská a mám přijít příští čtvrtek, to budu 6+0, tak snad už uvidíme více 😊 mám radost!
@lazuli35 skvělé,moc gratuluji
@pejskyne
@elennka
@saminomimino děkuju, holky! Oslavím to asi spánkem, jsem dneska nějaká hotová, snad nepřejedu zastávku, kde mám vystoupit😀
@elennka gratuluji k nové práci, snad to bude ten správný začátek pro nové období 😉
@lazuli35 a kdy ti vychází termín?
@saminomimino 4.7. 🙈 nesnáším vedra 😂 ale přežiji všechno, jenom aby bylo mimčo v pořádku 😊 ty máš kdy termín, někdy v květnu?
@lazuli35 já mám jednu z dcer 19.7 a trpěla jsem jak pes 😂jojo,když to dopadne,tak někdy druhá polovina května,bude to mě třetí kvetnove
@saminomimino 😂 to věřím 😉 určitě už ti to dopadne!!! ✊ Květen je krásný termín.
@lazuli35 jojo mám hodně už takový zmaknuty ten květen 😂
@saminomimino 😂 to půjde samo 😀

@aliishaa
@lazuli35 super,tak to hned zítra začnu 😊 a ještě se zeptám úplně blbě..pije se po celou dobu cyklu nebo jen do ms a pak pauza.. já ho kdysi pila, ale nějak se mi to plete jestli do ovulace nebo ms nebo jak dlouho 😀🙄