icon

Čerstvě po revizi a nový začátek

saminomimino
15. čer 2018

Ráda tu pokecám s někým kdo je na tom aktuálně podobně jaká já,nečekaný odchod miminka v 10tt a následná revize.Sdílet pocity i obavy ,těšení se na nové snažení a sdílení nadějí že se to už nebude opakovat,že zlé je vybrané.Já čekala páté miminko,neplánovaně a i jsem z kraje přemýšlela o potratu,než se mi vše po šoku urovnalo a miminko jsme přiali a neskutečně se těšili,i děti,vše šlo dobře až najednou na běžné kontrole miminku netlouklo srdíčko,prý se to stává,ale nikdo už vám neřekne jak těžké to bude a stále je,nikdy jsem neměla v těhotenství problémy,vždy zdravé a zdravým dítkem zakončené těhu,tohle mě tedy úplně semlelo.Dnes jsem 4 den po revizi a psychicky se zatím moc nezlepšuji......

mandarinka90
29. říj 2018

@aliishaa
@lazuli35 super,tak to hned zítra začnu 😊 a ještě se zeptám úplně blbě..pije se po celou dobu cyklu nebo jen do ms a pak pauza.. já ho kdysi pila, ale nějak se mi to plete jestli do ovulace nebo ms nebo jak dlouho 😀🙄

lazuli35
29. říj 2018

@mandarinka90 mám pocit, že od 1. Dne ms do ovu 😉 tak jsem zvědavá na tvé zkušenosti, snad budou jen dobré. Ale to je asi hodně indivindy... Já ho taky začala pít hned po revizi a teda měla jsem křeče, tak jsem přestala. Ale třeba to byla jen náhoda. No nechtělo se mi to zkoušet znovu a hrát si na masochistu 😀

eviicka
29. říj 2018

Já četla na kontryhel po revizi protichůdné názory, tak jsem raději moc nepila (většina ale doporučovala, měla dobré zkušenosti). Jinak asi taky už začnu. A jak tady holky psaly od 1. dne MS do ovulace.

lazuli35
30. říj 2018

Dobré ráno, holky, test dnes vypadá takto! Doufám, že už se u mě mimčo udrží 🙏😊

aliishaa
30. říj 2018

@lazuli35 Krásná práce, držím palce 🙂.

saminomimino
autor
30. říj 2018

@lazuli35 tak co testik??????

saminomimino
autor
30. říj 2018

@lazuli35 už vidím.,Boží!je to tam,potichu gratuluji ať je to ke zdárnému konci

lazuli35
30. říj 2018

@aliishaa
@saminomimino děkuji, holky! Já si tak moc přeji, aby to tentokrát konečně vyšlo 😊

jennas
30. říj 2018

@lazuli35 take moc gratuluji,jak dlouho po revizi jsi?

lazuli35
30. říj 2018

@jennas děkuju! Revize byla 21.6. letos, takže zhruba 4 měsíce a měsíc a půl po SP.

chique
30. říj 2018

Já už se taky můžu pochlubit bijícím srdíčkem! Já měla dneska na kontrole takový strach.. Ten už budu mít asi pořád, ale věřím, že tentokrát to skončí porodem v termínu!

saminomimino
autor
30. říj 2018

@chique kolik pak jsi TT?a gratuluji,jen tak dal

lazuli35
30. říj 2018

@chique gratuluji k srdíčku 👏 to já si ještě nějaký týden počkám, bude to napínavé, už teď jsem nervózní. Pokud vidím dobře, 8+3 týden?

jennas
30. říj 2018

@lazuli35 tak to je skvely,moc gratuluju,takze te to potkalo hned dvakrat za sebou..ted uz to.bude urcite dobry😉

lazuli35
30. říj 2018

@jennas moc děkuji 😊 ten sp byl 12 dní po termínu očekávané ms, dostavila se o 12 dní později a tt jsem měla pozitivní, ale hrozně pozdě a dost slabý. A teda docela mě to dostalo, ikdyz jsem nestihla dojít k dr. Sestra mi řekla, že když to krvácení bude trvat jen normální počet dní, ať ani nechodím. Je možné, že to bylo moc brzo po revizi a tělo na to nebylo připraveno, ale těžko říct, byla to druhá porevizní ms v srpnu. Teď mě hned sestra objednala, tak se těším a zároveň bojím, snad už ms nedojde 😊

pejskyne
30. říj 2018

@chique
@lazuli35
Gratuluju a držím palce!

chique
30. říj 2018

@saminomimino
@lazuli35 děkuji moc. Podle ovu jsem 7+6. Na utz 8+3. Ale říkala, že bude naměřeny asi o 1 mm větší.

lazuli35
31. říj 2018

Ahoj holky, tak u dr. byl v určitém úhlu vidět gestační váček, sliznice je vysoká, těhotenská a mám přijít příští čtvrtek, to budu 6+0, tak snad už uvidíme více 😊 mám radost!

pejskyne
31. říj 2018

@lazuli35 Skvělé zprávy, hezky to oslav!

elennka
31. říj 2018

@lazuli35 pěkné zprávy.. U mě nové to, že jsem dneska dala v práci výpověd a 1.1.19 nastupuji jinde.. prostě před každým začátkem musí být konec, aby se dalo začít znovu..

elennka
31. říj 2018

@chique gratulace

saminomimino
autor
31. říj 2018

@lazuli35 skvělé,moc gratuluji

lazuli35
31. říj 2018

@pejskyne
@elennka
@saminomimino děkuju, holky! Oslavím to asi spánkem, jsem dneska nějaká hotová, snad nepřejedu zastávku, kde mám vystoupit😀
@elennka gratuluji k nové práci, snad to bude ten správný začátek pro nové období 😉

saminomimino
autor
31. říj 2018

@lazuli35 a kdy ti vychází termín?

lazuli35
31. říj 2018

@saminomimino 4.7. 🙈 nesnáším vedra 😂 ale přežiji všechno, jenom aby bylo mimčo v pořádku 😊 ty máš kdy termín, někdy v květnu?

saminomimino
autor
31. říj 2018

@lazuli35 já mám jednu z dcer 19.7 a trpěla jsem jak pes 😂jojo,když to dopadne,tak někdy druhá polovina května,bude to mě třetí kvetnove

lazuli35
31. říj 2018

@saminomimino 😂 to věřím 😉 určitě už ti to dopadne!!! ✊ Květen je krásný termín.

saminomimino
autor
31. říj 2018

@lazuli35 jojo mám hodně už takový zmaknuty ten květen 😂

lazuli35
31. říj 2018

@saminomimino 😂 to půjde samo 😀

kos_atka
31. říj 2018

@lazuli35 ahoj,je to tvé první? Jsme na tom podobne 🙂 já měla termín 3.7. Teď to vypadá na 1.7.

Strana