Čerstvě po revizi a nový začátek
Ráda tu pokecám s někým kdo je na tom aktuálně podobně jaká já,nečekaný odchod miminka v 10tt a následná revize.Sdílet pocity i obavy ,těšení se na nové snažení a sdílení nadějí že se to už nebude opakovat,že zlé je vybrané.Já čekala páté miminko,neplánovaně a i jsem z kraje přemýšlela o potratu,než se mi vše po šoku urovnalo a miminko jsme přiali a neskutečně se těšili,i děti,vše šlo dobře až najednou na běžné kontrole miminku netlouklo srdíčko,prý se to stává,ale nikdo už vám neřekne jak těžké to bude a stále je,nikdy jsem neměla v těhotenství problémy,vždy zdravé a zdravým dítkem zakončené těhu,tohle mě tedy úplně semlelo.Dnes jsem 4 den po revizi a psychicky se zatím moc nezlepšuji......
@hawah já začínala s tím samým 10dpo,takže to vypadá moooc dobře,držím palce ať sílí😍
@jennas zkus gynex,ja nevím zda zabral nebo ne ale psychicky mi pomohlo že beru něco na tu cystu a na otěhotnění a vyšlo to hned,neco to ale dělalo ovulační bolesti jsem měla mírně a celé plodne období což nemivam takže super na snažení,jinak si to chval hodně
@saminomimino zkusim🙏mam.jit taky v pulce cyklu.na.gyndu,aby zkoukla cystu a jak funguji vejcovody...tak.uvidime...a musime trosku zintenzivnit ten styk no😂😂
@saminomimino ten jde koupit asi jen na netu.vid?ja to.mela dostat dnes,ale.mam.uz.od.vcera hnede spineni s takovymi.kousky..ted od poledne nic...ale to muze delat i ta cysta asi co...tak snad mi jeste nezacne haprovat ms...od revize neman ani velke ms bolesti jako jsem mivala...zato ovulacni stoji za to...
@jennas normálně na netu,i v lékárnách,vím že cysty dělají slabou mě a i ji opozduju,u mě to bylo naopak ,na chodila dřív a hrozně silná,klidně bych i zkusila test,Škába má může být i v tehu
@saminomimino ty jo ted jsem.docela vystrasena, pobezim teda radeji pro test...ja to.brala jako zacatek ms a od vcera se dopuju ccc a hotdrinkama,mam furt chripajznu...ja.myslim,ze se rozjede teda,ale jistota je jistota😱
@jennas hele možné vše,pokud myvas na normální od revize tak je na snadne že by teď mohlo být něco jinak ,spíš pro jistotu bych testla,špinění na začátku tehu v době očekávané ms je úplně běžné
@hawah můžeme myslím gratulovat,at jde vše dobře!!
@jennas ty voleeeeee 😂 tak to jsem nečekala,tohle není cysta,gratuluji 😍😍😍
@saminomimino ja taky ne,fakt tu sedím a cucim .. fakt holky myslite ze se zadarilo?vic nez radost mam ale strach aby nebylo zas neco spatne,kdyz mam takove mensi menstruacni.bolesti...a v obou tehu pred jsem vubec nespinila,to.jsem to proste jen nedostala nu...ja si rikala jak me bolel ten moudrak...ty.vogo...tak to je prece jen necekany darek k dnesnim narozkam...
@jennas to vypadá dobře!!! ✊🍀 Nějak do 6. Nebo 8. týdne nejsou propojeny krevní oběhy, takže toho bych se nebála! A menstruační bolesti jsem měla celé dva týdny od pozitivního testu! Je to normální, roztahuje se děloha, připravuje se tam bydlení pro mimi 😁😉 moc ti to přeji a gratuluji!!!!
@jennas menstruační bolesti jsem měla vždy,ale jsou trošku jiné,špinění je normální,je to taková pseudo ms a mělo by ustát po skončení jakože ms,já to neznám ale bezne to slycham ,určitě je to miminko,testni pozitrku aby bylo vidět že sílí