icon

Čerstvě po revizi a nový začátek

saminomimino
15. čer 2018

Ráda tu pokecám s někým kdo je na tom aktuálně podobně jaká já,nečekaný odchod miminka v 10tt a následná revize.Sdílet pocity i obavy ,těšení se na nové snažení a sdílení nadějí že se to už nebude opakovat,že zlé je vybrané.Já čekala páté miminko,neplánovaně a i jsem z kraje přemýšlela o potratu,než se mi vše po šoku urovnalo a miminko jsme přiali a neskutečně se těšili,i děti,vše šlo dobře až najednou na běžné kontrole miminku netlouklo srdíčko,prý se to stává,ale nikdo už vám neřekne jak těžké to bude a stále je,nikdy jsem neměla v těhotenství problémy,vždy zdravé a zdravým dítkem zakončené těhu,tohle mě tedy úplně semlelo.Dnes jsem 4 den po revizi a psychicky se zatím moc nezlepšuji......

hawah
Autor odpověď smazal
hawah
8. led 2019

Tak já to zase s testováním nevydržela, ale motá se mi pořád hlava a bývá mi chvilkama dost divně, tak jsem to včera zkusila 😊 Nedostat to mám ve čtvrtek, jsem 25dc a 12dpo a na testu včera dušín... Snad vydrží 🙂 Otestuju zas zítra a uvidím

janadora
8. led 2019

@eviicka no popravde ja jsem taky po 2 revizich a asi bych dala prednost dalsi revizi pred potratovou pilulkou. Tak doufejme ze v patek bude nalez v poradku a ty se nebudes muset rozhodovat.

saminomimino
autor
8. led 2019

@hawah já začínala s tím samým 10dpo,takže to vypadá moooc dobře,držím palce ať sílí😍

jennas
8. led 2019

@aliishaa ja to.bohuzel dostala😢😢😢tak nic...uz me to nebavi a to byl teprve 2mesic😢😢musim zacit neco delat at na to nemyslim...😢

saminomimino
autor
8. led 2019

@jennas zkus gynex,ja nevím zda zabral nebo ne ale psychicky mi pomohlo že beru něco na tu cystu a na otěhotnění a vyšlo to hned,neco to ale dělalo ovulační bolesti jsem měla mírně a celé plodne období což nemivam takže super na snažení,jinak si to chval hodně

aliishaa
8. led 2019

@jennas To mě mrzí, ale zase na druhou stranu jsi psala, že jste se nestihli nějak moc snažit, tak třeba stačí příští ovu trošku zvýšit intenzitu a bude to! 🍀

jennas
8. led 2019

@saminomimino zkusim🙏mam.jit taky v pulce cyklu.na.gyndu,aby zkoukla cystu a jak funguji vejcovody...tak.uvidime...a musime trosku zintenzivnit ten styk no😂😂

jennas
8. led 2019

@aliishaa no.v plodnym.jsme to stihli 3krat..ale za cely mesic 7krat,bida...ale je.pravda,ze v dobe ovu kdyz jsmeje zkouseli i.vlastne cely mesic jsme oba nemocni,dutiny,zvysena teplota a tak..treba to ma taky blbej vliv no...😵

aliishaa
8. led 2019

@jennas No prý stačí jen maličkost, aby si tělo řeklo, že teď není vhodná doba, příroda je na tom začátku těhotenství opravdu nekompromisní :-/.

jennas
8. led 2019

@saminomimino ten jde koupit asi jen na netu.vid?ja to.mela dostat dnes,ale.mam.uz.od.vcera hnede spineni s takovymi.kousky..ted od poledne nic...ale to muze delat i ta cysta asi co...tak snad mi jeste nezacne haprovat ms...od revize neman ani velke ms bolesti jako jsem mivala...zato ovulacni stoji za to...

jennas
8. led 2019

@aliishaa jj...musim se dat do kupy..dneska uz jsem nakoupila hotdrinky,ccc a tak...ja na to nachlazení nic.nebrala, ale kdyz uz se me to drzi mesic,samo to asi neodejde...

saminomimino
autor
9. led 2019

@jennas normálně na netu,i v lékárnách,vím že cysty dělají slabou mě a i ji opozduju,u mě to bylo naopak ,na chodila dřív a hrozně silná,klidně bych i zkusila test,Škába má může být i v tehu

jennas
9. led 2019

@saminomimino ty jo ted jsem.docela vystrasena, pobezim teda radeji pro test...ja to.brala jako zacatek ms a od vcera se dopuju ccc a hotdrinkama,mam furt chripajznu...ja.myslim,ze se rozjede teda,ale jistota je jistota😱

saminomimino
autor
9. led 2019

@jennas hele možné vše,pokud myvas na normální od revize tak je na snadne že by teď mohlo být něco jinak ,spíš pro jistotu bych testla,špinění na začátku tehu v době očekávané ms je úplně běžné

hawah
9. led 2019

Tak dneska takto 🙏

aliishaa
9. led 2019

@jennas Utíkej pro test a pak dej vědět, budu držet palce! 😉🙂

saminomimino
autor
9. led 2019

@hawah můžeme myslím gratulovat,at jde vše dobře!!

jennas
9. led 2019

Holky me.odvezou....je to ted delane...myslite ze se muze ztratit?asi ne co..ja.tomu nemuzu verit...je mi uplne zle...snad jsem to nepodelala tema hotdrinkama a acc😢😢😢ja myslela ze prisla menstruace,pred ni taky normalne spinim😱😱😱

jennas
9. led 2019
aliishaa
9. led 2019

@jennas Teda gratuluju! A neboj, takhle na začátku by to neměl být problém, vždyť o tom ten první měsíc málokterá maminka ví ❤. Takže zarijovky 2019? 😀

aliishaa
9. led 2019

@jennas To spineni mohlo být zavrtavani vajíčka ☺.

jennas
9. led 2019

@aliishaa a nehazi pozitivni test ta cysta??porad tomu nejak nemuzu verit...furt tu na to ziram jako blazen...porad mam takove slabsi menstruacni bolesti...ale uz moc nespinim...jsem si.dnes koupila ten gynex😂😂

aliishaa
9. led 2019

@jennas S tou cystou ti neporadím, vůbec nemám zkušenosti. Ale snad ne 🙂. Njn zákon schvalnosti 😁.

aliishaa
Autor odpověď smazal
aliishaa
9. led 2019

@jennas Teď čtu, že ten gynex je i pro chlapy, takže vyhazovat ho nemusíš 😂.

saminomimino
autor
9. led 2019

@jennas ty voleeeeee 😂 tak to jsem nečekala,tohle není cysta,gratuluji 😍😍😍

jennas
9. led 2019

@saminomimino ja taky ne,fakt tu sedím a cucim .. fakt holky myslite ze se zadarilo?vic nez radost mam ale strach aby nebylo zas neco spatne,kdyz mam takove mensi menstruacni.bolesti...a v obou tehu pred jsem vubec nespinila,to.jsem to proste jen nedostala nu...ja si rikala jak me bolel ten moudrak...ty.vogo...tak to je prece jen necekany darek k dnesnim narozkam...

lazuli35
9. led 2019

@jennas to vypadá dobře!!! ✊🍀 Nějak do 6. Nebo 8. týdne nejsou propojeny krevní oběhy, takže toho bych se nebála! A menstruační bolesti jsem měla celé dva týdny od pozitivního testu! Je to normální, roztahuje se děloha, připravuje se tam bydlení pro mimi 😁😉 moc ti to přeji a gratuluji!!!!

saminomimino
autor
9. led 2019

@jennas menstruační bolesti jsem měla vždy,ale jsou trošku jiné,špinění je normální,je to taková pseudo ms a mělo by ustát po skončení jakože ms,já to neznám ale bezne to slycham ,určitě je to miminko,testni pozitrku aby bylo vidět že sílí

Strana