Čerstvě po revizi a nový začátek
Ráda tu pokecám s někým kdo je na tom aktuálně podobně jaká já,nečekaný odchod miminka v 10tt a následná revize.Sdílet pocity i obavy ,těšení se na nové snažení a sdílení nadějí že se to už nebude opakovat,že zlé je vybrané.Já čekala páté miminko,neplánovaně a i jsem z kraje přemýšlela o potratu,než se mi vše po šoku urovnalo a miminko jsme přiali a neskutečně se těšili,i děti,vše šlo dobře až najednou na běžné kontrole miminku netlouklo srdíčko,prý se to stává,ale nikdo už vám neřekne jak těžké to bude a stále je,nikdy jsem neměla v těhotenství problémy,vždy zdravé a zdravým dítkem zakončené těhu,tohle mě tedy úplně semlelo.Dnes jsem 4 den po revizi a psychicky se zatím moc nezlepšuji......
u mě holky žádná změna, v práci je toho docela dost.. doma v pohodě, MS vcelku pravidelná...
@pejskyne taky vám to utíká,jj potvrzuji zavinovani delohy po čtvrtém porodu bylo peklo,desim se co bude teď
@elennka ono to přijde,dáváte se oraz,nebo se snažíte?
Ahoj, také zdravím, my po lednové revizi (a třetí během půl roku) vyčkáváme. Teď probíhá čtvrtý cyklus a já uvažuju, že minimálně ani ten příští ještě nebudeme nic pokoušet. Ten strach že ještě nemusí být děloha pořádně zahojená tu je. Nebýt už stará, tak snažení odložím na neurčito, ale to si už moc nemůžu dovolit.
Ahoj, všem co se zadařilo gratuluju a držím pěsti. Já jsem dnes 27+6 tt. Taky chodím na predporodni kurzy a zatim jsem celkem v klidu. Tak snad pak nebudu překvapená 😄
@eviicka jde to, občas mě štvou klienti... máme specifickou cílovou skupinu.. jinak to jde, relativně volná PD, občasné home office.. jinak jsem byla včera na zákroku na chirdě, měla jsem pomerně velký výrustek na prstu na ruce - na palci, mám tam 4 stehy a bolí to jak pr…
Dneska to budu muset v práci nějak vydržet...
@saminomimino
nedáváme si pozor, takové snažení,nesnažení..vzhledem k tomu, že manžel není přes týden doma..
Holky která jste měla na začátku těhotentví zkušenost s hematomem? Mám ho jen maličký (8mm) a je dost daleko od bublinky. Trochu jsem zašpinila a občas mě tak zvláště bolí v pobřišku jen na jedné straně..jakoby pálí, nebo jak to popsat. Měli jste to taky tak? Už zas trochu plaším. Jinak je mi fest blbě, snad ještě víc, jak v prvním úspěšném těhotenství, tak si říkám, že to přece musí být dobrý znamení...
@saminomimino a co ty? Pořád ještě držíš po kupě? 🙂
@radullah ahojky, já měla hematom od začátku toho minulého zamlkleho těhotenství a taky mě pálilo na jedné straně víc, těžko říct, jestli to je z t oh o 🤔 jinak si nemyslím, že by to byl důvod zamlkleho, tak se snaž být více v klidu, já vím, lehko se to říká. V kolikatem jsi týdnu? Přeji, ať je vše ok! 🍀🍀🍀
U nás to, holky, letí 😊 už jsem od minulého týdne na MD 😎
@radullah já měla jaký hematom u dcery,na začátku,nezlobil a vstřebal se,těhotenství v pohodě,teď jde mi udělal ve 12tt 3x4cm hematom z prasklé cévy a krvácela a spinila jsem hodně až do cca 17tt a byla 14dni v nemocnici ale malý to ustal ,ještě jsem celá ,dnes 5dni do tp a nic se nechystá,i když dole vše nachystané,malý se drží 😁
@saminomimino mooooc gratuluji a přeji do života jen to nejlepší! 😘🍀🍀🍀
@saminomimino gratuluji! Hodně zdraví oběma a at se vám brzy ustálí nějaký režim doma.
@saminomimino gratuluju. Hlavně at jste zdraví
@saminomimino moc gratuluji, je krásný! 😍 Mazec jo? Doufám, že tím myslíš opravdová rychlovka 😅
@saminomimino krasny..❤❤ gratuluji...ty uz mas 5 ditko,to uz se rodilo samo ne😂😂jinak u nas se ted 7mesic po revizi take konecne zadarilo,tak snad uz to bude v poradku...❤
@radullah fofr to byl ale bolest o to větší,už nikdy víc
@jennas každý porod je rychlejší ale bolestivější a to o fest,takže taky není o co stát 😁no super zprávy kolik jsi TT?
@saminomimino ja mela prvni porod se vsim vsudy za 3hod a uz to byl mazec a bolest jako ....😂😂teprve zacinam 6tt, pres tyden zpozdeni, tentokrat uz 12dpo jasne //...ale strach je obrovsky,to uz asi bude porad...kontrola az za 14dni...🙏🙏🙏
@jennas ty jo první porod teda super,no já teď za necelé dvě hodiny,ale pozvolné otvírání do 5cm šlo ustát ale za 15min z 5cm na 10 cm a šlo se tlačit,to nepřeji fakt nikomu tu bolest 😂🤯
@saminomimino tak to je čerstvě,tak moc moc držím vše co nám aby to bylo do zdárného konce ,ano nervy budou už pořád,ale člověk otupí,teď se zase bojím o milion jiných věcí co mu hrozí když se narodil
@saminomimino Tak to jsme to mely dost podobne,ja u prvniho take behem 15min z 6cm na 10cm,pac mala nemela ozvy...a jak rikas, ficak a bolest jako jsem si nikdy neumela predstavit,ale o to rychlejsi..a ta uleva potom....😂😂jj v zacatku,od revize vlastne biochemko,nic,biochemko,nic, a ted teda snad konecne drzi ❤🙏ale to vis kazde pichnuti,pobolivani v podbrisku trnu hruzou...
@saminomimino Moc gratuluju! ❤
@jennas Tři hodiny první porod? 😲 A mně říkali, jaká je to rychlovka, když jsem poprvé porodila za 6 h 😂. Gratuluju, je super, že se zadařilo! Budu držet palce. On ten strach tam bude už pořád, myslím, že po té naší zkušenosti je to úplně normální.

@hawah Gratuluji! To je fajn zpráva, už máš půlku za sebou. 🙂
Tak to jsi mě trošku uklidnila :D Mě podruhé těhotná kámoška říká, jak to vůbec necítí, tak mě to dost znejistilo.