Červen - začátek snažení, kdo se přidá?
Ahoj, holky, od června bychom rádi s manželem začali "pracovat" na miminku a moc by mě potěšilo, kdybych našla vás, kdo jste na tom stejně tak........co dál, to se uvidí.....
Jinak já už každým dnem čekám mršku, jen nevim, kdy dojde, páč dřív jsem měla cyklus 30DC, minulý měsíc 35DC, tak uvidíme... 🙂 Mě tak nebaví všude sebou nosit tampóny pro případ, že by, závidim těm, co to mají pravidelné 😉
@d.h.86 téda, vy jste ale poctivci...to my se teda nesnažíme tak aktivně ☹ Tak vám to moc přeju, za tu snahu 😀
@moncicak.as co trhy? Jinak taky jsem v očekávání a ještě tak týden budu..máme to tak nějak stejně, viď? I min. měsíc to bylo kolem 35 DC.... 😠
@maxi.smile jj, myslim, že to máme hodně podobně 😀 Já právě už dnes v tescu plašila, že jsem to určo dostala, a pak jsem zjistila, že to neni MS, ale píchá mě v podbřišku, tak možná, že MS dojde dřív...uvidíme 🙂
Jinak trhy dobrý, jsme spíše tak zhlédli, co kde mají, Tedík se projel mašinou po centru, pak jsme si dali něco dobrého a pomalu šli, došli jsme před chvilkou 🙂
@d.h.86 Téééda, vy to berete zodpovědně, kéž bys našla //, jak píše Simča, za tu snahu si to zasloužíte 😀 😀
Ahoj holky hlásím se po malé odmlce. Tak k těm chlapům, je to síla. Jak už jsem psala byla jsem se svým bývalým 10 let a z toho 2 roky manželé. No pak začal dost pít a asi rok a půl se dost kamarádil s mojí sestřenicí až spolu čekají dítě. Jsem už přes půl roku rozvedená. Ale na jednu stránku dobře, protože mám Přítele se kterým jsem opravdu šťastná a konečně jsem zjistila o čem asi tak ten život je!!!!
@moncicak.as a byli jste na stare navsi nebo u Tesca na trzich?? 😉 ja jsem byla na tech na stare navsi,hned hezky rano,kdyz maji vseho dostatek... Koupila jsem mimo jine i boruvky a uz je boruvkova marmeladka 😉
Holky, přeji všem krásnou dobrou noc a pěkně se snažte, ať můžete testit, já po tom potratu si budu muset ještě chvilku počkat ☹ ...ale snad se dočkám...musím počkat na MS a pak pěkně z ostra...už i manža se nemůže dočkat, až na to hupnem 😀 😀 😀
Ahojky, holky,tak jsme zpět ze svatby, bylo to celkem fajn, ale už se těším do postele...mějte se fajně, a zatím pááá 🙂
Dobré ranko...
no jo, neděle a já jsem od 6 vzhůru, ach jo... ☹ já prostě neumím dlouho spát a pak mě to v posteli neba...
@moncicak.as a jaký jsou ty trhy u Tesca? 😉
Ahoj holky tak dneska testík, ale bohužel vyšel Negativní - ale jsem teprve 7 DPO - je to asi na testování brzy, že? Jsem to nemohla vydržet....... 😝
@martinka87 díky - snad ano. Jak jsem si tak pročítala diskuze tak na testování je nejlepší nejříve 10DPO....tak zkusím za 3 dny...... 😎 Ale příznaky mám - šílená bolest prsou, jsem unavená.....ale nechci si dávat plané naděje........
@kvetinka6 tyto příznaky jsem u sebe pozorovala taky a nic... já jsem teda unavená docela častěji, včera jsem třeba s manželem chvíli pracovala na zahradě a to pak na sobě poznám, šla jsem si sednout a když začnu zívat, tak je konečná... ale to je zase spojené ještě s mým zdravotnm stavem...
Holky, dilema... v pátek jsme měli v práci pohovory se šéfama a oni mi řekli, že jsou se mnou nadmíru spokojeni, že nečekali, že najdou takového člověka, prostě samé superlativy a pak to, že od 1.1. bych povýšila... no a teď co? samozřejmě povýšení se pojí se zvýšením platu, prý markantním... s manžou nad tím dumáme, bylo by super dodělat úplně barák (sice už jen detaily, ale pořád je co), našetřit (teď jsme se opět vydali se zahradou z peněz) a s mimi bude spousta nakupovani... tak já vám nevím... rozumnější je počkat, ale já chcííííí.... a samozřejmě v neposlední řadě je můj zdravotní stav, který se může kdykoliv změnit... ☹ ach jo...
bry ranko vsem. u me zadna zmena, stale mi neni ok. tak jdu zas zalezt do pelechu a koukat na nej. pohadku s tou moji beruskou 😉
@rajule jo, tak to je taky husty. dlouho jsem neslysela pribeh jak z televize. co na to cela rodina? vzdyt se kvuli tomu rozpadlo manzelstvi....
@martinka87 jo holka, to je tezky rozhodovani... musis zvazit vsechna pro a proti... napis si na papir proc jo a proc ne... a uvidis jakej z toho vyjde vysledek. Tezky je radit v takovehle chvili. Navic jak pises ze zdr. stav muze kdykoliv zmenit...
@amj No rodina byla naopak docela ráda, protože jsem se kvůli tomu strašně dlouho trápila a když jsem od něj odešla všem se ulevilo. No ale jsem taková povaha, že jsem nechtěla aby se s ním přestali bavit a tak, takže všechno proběhlo v klidu i rozvod , i teď spolu všichni vycházíme, teda krom té sestřenice, tu nikdo nemůže ani vystát, ztratila celou rodinu.
@rajule mazec 😨 🤐
@amj taky bych se chtěla přitulit k té mojí prdelce, jenže je to rarach mrňavej a nevydrží ležet s maminkou...Jen se dnes v noci vzbudila, tak jsem si jí vzala k sobě do postele, tak jsem si jí užila..sice spala, ale užila..už se nemůžu dočkat, až bude větší, budu jí číst knížky a vydrží prostě chvilku na místě.. s maminkou 😵
@martinka87 těžko radit ☹ Ale výzva to je...i když..peníze taky nejsou všechno, že? Navíc, když už máte i domeček hotový...to my budeme teprve začínat stavět, až se vrátím do práce, takže s prckem (možná dvěma) ..za pochodu...To máte dobrý, že už máte hotovo..já mám třeba dost stresovou práci, takže jsem si i ráda odpočinula..co ty? V pohodě, bez stresů, v pohodě? A povýšení...dělala by jsi něco jiného? Zajímalo by Tě to vyzkoušet? ..
@rajule tak to je jasny, ze se k ni vsichni obrati zady..todle se prece nedela ☹
@maxi.smile no tak na miste ta moje nevydrziiii. tak max u neceho jako faaakt zajimavyho. a ona je navic hodne technicka. min tejden mi manza prinesl mobil. a ja se v tom hrabu a nemuzu nic najit, ona mi to sebere a rika, mami tady, a tady. a hry hele... a uz jsem mobil nevidela 😀 nechapu jak to dela. 😝
@martinka87 no to je těžké dilema, sama jsem si jím prošla začátkem června. Už je to v procesu, ale já se i přesto rozhodla, že do mimi půjdeme. Kdo ví, kdy se nám zadaří a pak, ono povýšení a peníze jsou děsně hezká věc do chvíle, než se ten zdravotní stav opravdu změní a je pak šmitec...to je pak člověku to povýšení i prachy totálně na nic. Já jsem na tom se svým zdravím taky bídně a může se mi stát totéž, tedy okamžitá změna zdravotního stavu a pak by to pro mě znamenalo na pár let útrum a to bych fakt nerada. Zdraví je děsně nevyzpytatelná záležitost a já jsem si říkala, že to nechci riskovat. Takže k povýšení asi dojde, jak jsem psala, jsem již v procesu, ale klidně na tu mateřskou odejdu. Nemůžu teď vědět, kdy se zadaří a kdy ne, takže do toho jdu s tímto a pak, prostě se zadařilo....Ale jak tady psal někdo výše, chce to pro a proti a pak opravdu pouvažovat i nad tím zdravíčkem....
@martinka87 To mi někoho připomíná, že by mě? 😀 Jinak trhy pohodička, lákají mě ty sýry tam... 🙂 Většinou spíš okukujeme, ale už jako vážně uvažuju, že něco ochutnám, jestli je cítit rozdíl 🙂
Jinak my doma máme Itálii, šílenou, od pátku denně hádky 😒 Už mi z toho hrabe, fakt 😒 😒
@moncicak.as a co ticho ze Tvé strany a "ignorace"? Na všechno jen pokrčení rameny, nebo odpověď hmmm a k tomu hezký úsměv....tak 2-3 dny toto vydržet a uvidíš, na některé chlapy toto hodně často zabírá 🙂)
ahoj holky
@moncaka ja koukala na posledni půl hodinku a můzu vam rict,ze to bylo pekne smutny, na konci jsem mela z oci fontanu.
Jinak ty tabletky jsem si v patek nestacila koupit a vcera je nemeli,tak v pondeli si koupim i test, doufam,ze uz by na nem bylo neco znat,abych je kdyztak brala s klidnym svedomim...
@ivis85 já brečela už od začátku a měla jsem fakt po celou dobu filmu dost. Prvně jsem to chtěla přepnout, ale řekla jsem si, že to vydržím, ale bylo to děsně drsný. ☹
Jinak já se chystám testovat příští pátek, jestli teda nedorazí MS, těžko říct, kdy ji vlastně čekám 🙂
Teď možná blbá otázka, ale zkratkou DPO myslíte den po ovulaci?? 😅 Mi to na to tak pasuje 🙂
@martinka87 ach jo🙂, tak ještě jednou🙂, . . . .měla jsem to samé dilame v listopadu a snažení jsme odložili, teď toho lituji . . .v práci mám víc peněz, ale trávím tam víc času, nervy, stres, . . . .do toho jsem samovolně potratila v 6tt . . .prostě, kdybych se mohla vrátit zpět, tak to neodkládám ani minutu🙂, ale každý se musí rozhodnout sám, já bych před tím půl rokem také asi na nikoho nedala🙂
"Jak jsem slíbil" o cem to bylo? jako dobry, blby..jestli to mam hledat na netu... mam skoukly snad vsechno na co se da koukat onlinle 😒

tak my pořád snažilkujeme,už i dnes jednou,ale je fakt,že stále stejné pocity jako včera
ted čekáme návštěvu-známé,se kterými jsme se viděli naposled,když jsem byla čerstvě po IVF