Chci mimčo, mám nepravidelnou menstruaci
Ahoj maminky 🙂 nebo soucasne , jemi 20 a chtela by jsem miminko , mam pritele je pracoviti , ale mam takvy problem ted jsme zacali pokouzey o mimi , a kdyz se dome pritel udela tak vse vytece, a kdyz mi neprijde menstruace tak jsem cela bez sebe , ale mam problem jeste jeden menstruaci nemam pravidelne kazdy mesic ji mam jak se chce ona sama , mam docela strach mno , poraditemi jak na to , gynda uz jsem byla a nic moc totis mame blbe doktroky zkusim vas dekuji 😍
@katolinka já z vás nechtěla dělat negramota, ale tak upsat se může každý.... to člověku tak ujede a 15 vnoučat by bylo každopádně pochopitelnějších. Ale jestli mají 15 dětí, tak to je teda pecka...
@martiina_k ano maji 15 deti 10 holek a 5 kluku muj pritel je nejmladsi 🙂 je to nemozne ale taky krasne
@katolinka a ty jsi tedy češka? a ten domeček máte kde? v rumunsku píšeš, že jste dočasně. jako na dovolené? návštěvě u jeho rodiny? jak dlouho tam jste? nějak nevidím důvod chodit k lékaři tam, když tam nežijete. řešila bych vše v čr, kde je rozhodně lepší zdravotní péče. jinak souhlasím s některými výroky...to, že jsi se postarala o mladší sourozence je sice hezké, ale nemusí to znamenat, že jsi na dítě zralá. chápu, že k tomu máš možná nějaké zdravotní důvody, že chceš dítě brzo, ale odepsat prostě proto, že chci...to jsi tady mnoha fakt nahrála 😀 to stejné s dotazem zda je možné otěhotnět po 6 pokusech, že nevíš, že sperma prostě ven vytíká a i tak ženy otěhotní...pak se nediv, že tu o tobě mnoho žen pochybuje. prostě možná zralá vzdělaná a zralá nejsi a možná jsi to jen špatně podala. sama vím, co plodím, když píšu bez diakritiky a v rychlosti z mobilu. kolikrát i na pc vyplodím šílenosti a může to zavádět 😀
píšeš, že máš brigádu. nechtělo by to nejdřív práci? dům je váš? zděděný? na hypo? finančně si na to troufáte? mě tedy na celém mateřství často nejvíc děsí zrovna finance 😅 a to mám děti vlastně poměrně nenáročné.
@katolinka já samozřejmě neznám danou rodinu a nikoho nesoudím. ale rumunsko je co si budeme povídat prostě jiné než čr. byla jsem tam a ty rozdíly ve všem oproti našim končinám jsou obrovské
@blahova_andrea Chapu ze soudi treba ze pisu z chybama nebo ze ve 20 planuji rodinu . brigadu mam uz 14 letech , videlavam si dobre penize a pritel take, baracek je nas , bez hypoteky a td zadne pujcky a tak neplanujeme , nepotrebujemete , neni vsechno stejny , jak CR a Rumunsko, nikde je to dobry a zas spatne a to same v CR ale aspon tady neznasilnuji deti a nekradou jako v CR, ano penez je tu malo ale zas ted kdo ma dobytek a pole a tak dale , tak je proste bohadsi nez si kdo mysli, kazdy ma svuj nazor ano chapu ale to ze v CR ma 14 leta holka dite a 15 ceka treba dalsi je normalni ja myslim ze nee, a to ze jsem se radila a ptala je normlni kdyz nemam mamu ktera by poradila neboo tak kazdeho nazor 🙂
@katolinka to si děláš legraci, ne? v rumunsku, že se nekrade, jo? 😀 ano, jsou místa lepší a horší, ale podívej se na chudé oblasti česka a na chudé oblasti rumunska. nejchudší češi jsou proti běžnému rumunovi skoro boháči ☹ a brigádu od 14 teda nevím co děláš, ale legálně lze až od 15 let. sama jsem čekala kdysi na narozeniny, abych už mohla jít. já ti rozhodně nebudu vyčítat, že jsi ve dvaceti na dítě mladá, o tom to fakt není. dokážu pochopit, že bylo těžké vyrůstat bez maminky, ale promiň...v době internetu, s kterým očividně umíš...nevědět základy k vlastnímu tělu a početí, o kterém toužím? jak jsi tedy připravila do života své sourozence, když sama ve dvaceti nemáš v mnoha věcech jasno? jak to budeš vysvětlovat jim? to jsi neměla nikdy ani kamarádku, s kterou by jste se bavily o intimnostech? beru, že ne každý se může ptát tety, babičky...v mnoha rodinách jsou tyto věci stále tabu. zvlášť pro starší generace.
já tě nehodlám odsuzovat ani ti promlouvat do duše. jen ti chci vysvětlit, jak protichůdně, naivně a nepřipraveně působíš tím, co zde píšeš. ale já tedy všeobecně nechápu hodně dotazů tady na mk 😀 u většiny bych prostě zdroj rady a pomoci hledala jinde
Měla jsem dceru v necelých 18 letech. Nelituji toho, ale podle toho co píšeš ty... připadneš mi s prominutím primitivní. Já to všechno zvládla, mám krásnou dceru, školu jsem jsem dodělala, čekáme druhé miminko, je mi 22 let, ale jsem zaměstnaná, s přítelem dítě uživím... Podle toho, co píšeš ty, nejsi podle mě na dítě připravená, ale to už tu bylo řečeno několikrát. Počkej pár let, až dospěješ.

@blahova_andrea
je to uplne normalni a dobra rodina a i lepsi nez nektra v CR , muste poznat a ne hned soudit