Chystáte se některá testovat, jestli budou //? Ať v tom nejsem sama..😊
Ahoj, mam tri dny zpozdeni,testy jsem objednavala jeste pred ocekavanou MS a nejak se objednavka opozdila,tak me to aspon donutilo vyckat az do pondeli, teda minimalne do pondeli, jestli se odhodlam.Strasne jsem si prala byt znovu tehotna, konci mi za chvili rodicak,ale najednou,kdyz se citim,ze by to vyslo,tak mam nervy...minuly mesic zrejme bohuzel probehlo biochemicke tehotenstvi,tak se od te doby bojim..
@danvitka ja prave u prvniho tehotenstvi nic nepoznala do 5.tydne,pak mi prislo divne,ze MS zase nikde,obcas jsem s ni mivala problem,bolely me prsa a tocila se mi obcas hlava,tak jsem udelala test a tam jasne vyrazna carka,to byl muj prvni a posledni test...zato ted jak je to planovane,tak uz jsem delala x ovulacnich testu a min.mesic i tech tehotenskych,no je to na bednu,neumim si predstav tohle delat treba dva roky,ja bych na to fakt nemela.Proto tajne doufam,ze by to mohlo vyjit
@emmanessa přesně 😅 mě to taky dojde až zpětně. Třeba po hádce s manželem, šup a dostanu to 😅😅 chudáci muži. Jinak že je to při námaze by odpovídalo. To jsem měla poprvé. Už týden před MS se mi dělalo špatně při předklonu a když jsem chtěla vzít něco do ruky. Jinak MS dnes zase nic.... 🤔 Test už nemám tak zítra ráno 😁 jdeme do toho zítra zase? 😁
Ahoj, budu testovat, ale pořád to odkládam, nemám ani test a normálně se ho bojim jít koupit. První těhotenství vyšlo na první pokus, ted už půl roku nic....Malýmu byly ted dva a moc bych chtěla zažít to cely jeste jednou 😊
@barkasykorka držím palce, přidej se k nám zítra 👍😁 taky už zkoušíme a asi 3 měsíce už to řeším trochu hlouběji (teplota, ovu testy, beru listovku). Já zítra ráno odebírám moč do laborky protože se doktorovi něco nezdálo tak si trochu vezmu i na test 😁
@danvitka jojo,ja budu delat uplne prvni test snad zitra..u me priznaky porad trvaji,tak si pak dame vedet😉Ja si prave vcera pri trhani plevele a okopavani zahonku vcera uplne vybavila,kdyz jsem jako tehotna trhala plevel v levandulich,jak me tlacilo neprijemne bricho a ted to byl stejny pocit.V noci se mi chce curat,coz bezne nepocituju..jako tiola bych,ze tehotna jsem..a ty se citis jak?
@barkasykorka ja se taky bojim zitra udelat test,bala jsem se i pri prvnim🙂A taky bych to jeste jednouv zivote chtela zazit,teda az na porod😅Ale bez toho to nejde,to je jasne.Tak dej pak vedet😉
@emmanessa já právě nic necítím kromě pobolívání podbříšku. A ten už mě pobolívá právě od ovulace. Ale jinak žádné příznaky těhotenství necítím 🤔 a čůrám teda taky hodně. Ale jestli mi našli něco z moči tak to může být právě i z toho 🙄 Já si těhotenství přeji, ale myslím že nejsem. Taky bych to chtěla zažít znovu. Těhotenství, i porod, a ty první tři měsíce když to bylo ještě úplně malé miminko tak to bylo nádherné 😊😊 a samozřejmě nakupování oblečků a tak podobně 😁
@danvitka tak nekdo nemusi mit ani priznaky,uvidis🙂My si prave ten prvni pul rok moc neuzili.Mala mela skryty reflux,v 7.tydnu jsme lezely v nemocnici,kolecko vysetreni,do jejiho roku jsme byli kvuli tomu sledovani na neurologii a gastroenterologii,porad se nam dusila,vxpadalo to jak epi zachvaty,i v kocarku,hlavne pri koupani,bylo to porad a vsude,pritel ji musel vzdy krisit..ma na to tak spatne vzpominky,ze druhe dite nechce,ja ho vylozene premlouvala asi rok,ze to delame hlavne kvuli male,aby mela do zivota partaka a nebxla jedinacek.Ale strach tam je a bude porad.Hlavne me desil screening,aby bylo vse ok..strasne jsem se bala a ted uz jsem prece jen jeste o tri roky starsi..
@danvitka já chci test zkusit nejdřív ve čtvrtek, pokud do ty doby nepřijde MS...
@barkasykorka a kolikaty den zpozdeni ve ct bude?
Tak se pridávám. Menzes mám dostat za týden, takže ještě je čas na testování, ale od ovulace stále pobolívání v podbřišku a chození častěji na záchod. Dokonce i prsa občas pobolivaji, ale to mám i před ms... Velmi bych si přála, aby to vyšlo jako tady všechny. Držím palečky ✊
Ahoj, taky se snazime o druhe. Mam dceru dva a ct vrt roku, ktera vznikla z jednoho nechraneho pokusu. Nyni uz je to pet mesicu a zatim nic. Urcite jsem po ovulaci, poznam ji na sobe podle bolesti v podbrisku, i mi to potvrdila dr na prevenci. Ale kdy budu testovat zatim nevim. Predchozi cykly jsem testovala od 10 dne, chtela jsem vedet na cem jsem a usetrit si zklamani. Ale stejne jsem pak nad tim hodne premyslela, ze treba byl test moc brzo... a sla jsem koupit dalsi test a pak stejne prisla ms. Navic nevim, kolik dni po ovulaci jsem. Mela jsem ovulacni bolesti jeden den a pak za ctyri dny uplne totozne bolesti. Na ovulacni testy jsem se ted vykaslala. Resila jsem to s dr a ta rikala, ze ten prvni termin ovulace nemusela probehnout, nebo ze jsem mohla mit i dve. Takze to budu brat od toho pozdejsiho data a asi cekat na zpozdeni. Kdyz clovek spocita, kolik utrati za testy, tak se to postupne nascita. Byla bych rada, kdyz by to vyslo, to by meli deti narozeniny velmi podobne.

Já ráno... nic 🤧 ale tetka taky nikde
Jinqk to mam podobne, minuly mesic asi biochemko. Tento cyklus strasne doouhy 😁 3 dny po zpozdeni test negativni tak asi nakonec tetka prijde