Čím to je, že někdo otěhotní hned?
Ahojky vsem,
ted jsem cetla nejakou diskusi, ve ktere holciny psaly, ze napr. 3x po sobe otehotnely hned napoprve/napodruhe... JAAAAAAK to je mozne? Cim to je, ze jedni, co jsou zdravi to muzou zkouset roky, behem ovu a nic a jini lusknou prsty a jsou v jinaci? Ja vim, ze na to ma asi vliv vice faktoru... ale i tak mi nekdy rozum stoji. Vsem to preju, to je jasny, ale kdyz ja chci uz taky 🙂))
@plysacekhb Je, tak to jsi v pulce cca 🙂 Poprala bych ti, aby sis to posledni tehotenstvi poradne uzila, al kdyz jsi napsala, jaky drastak zazivas, tak mi to prislo nevhodne 🙂) V kazdem pripade preju, at to je to nejpohodovejsi tehotenstvi ze vsech, kterym sis prosla. Tak jasne, ze te napadly tyhle uvahy, stejne jako napadaji "neplodne" pary uvahy o tom, kolik by meli deti s nekym jinym a jestlu by se zadarilo rychleji... je to prirozene. Kazdopadne je tvuj pritel neskutecny zlato, ze ti dava prostor a moznosti delat si, co te bavi a ne ze to bere tak, ze jsi prece doma na dovolene 🙂)) To se to pak vsechno opravdu da zvladnout. Dekuji za prani a tobe taky preji hladky porod bez komplikaci 🥰😍
@kaja2016 🤣🤣 jeeej, ale to omezovani se behem tehotenstvi, opatrnost, sestinedeli...a to, ze se ta ženská nezastreli z tech hormonu by jiste pidi uznani zasluhovalo ne? Ale jako jo, vim, kam smerujes. Kobylu taky nikdo neplaca po rameni, kdyz porodi... nebo jak je to slovo u zvirat...vrhne...? 🙂))
@mmichaella no hele právě že ani ne :D možná jak člověk nebere HA , tak má prostě nějakej radar 🙂
@mmichaella Ne.-) smeruji jinam a uz jsem to nahore psala, tak se nechci opakovat.-)
Nevím čím to je, ale nám to jde taky napoprvé či hned druhý měsíc! Celkem máme normální životní styl, teda nejsme žádní hubenouri ani sportovci, jen jsme oba nekuřáci a ani moc neholdujeme alkoholu, ale jestli to něco ovlivňuje nevím. Rodinu jsme zakládali ve 30ti, předtím jsem cca 9 let brala antikoncepci, po seznámení s manželem jsem ji po 3 měsících vysadila a další rok a půl jsme se chránili kondomem. Takže možná se mi pročistilo tělo od té chemie a když jsme se rozhodli se začít snažit, stačil první pokus. Přeji všem, ať se daří.

@mmichaella Hele to neni zadna zasluha. Tohle zvladne i fetacka. Mam jednu v okoli a plodi s prehledem. To je telo, ne nic za co by si clovek mel placat po rameni.-)