Clearblue 17. dpo ukazuje 1-2. Je to v pořádku?
@luciealex ukazuje to týdny od oplodnění a to nevíš kdy bylo, ne? Zatím bych se nestresovala
@lachtanice86
@nikishkaaaa veď píše 17dpo tak asi ví kdy byla ovulace
@luciealex ja nemám dobru skusenost tiež som na 17dpo mala tak nakoniec to bolo mimodelozni tým ale nechcem povedat že máš aj ty důležite je aby správně rostlo šla by som na krv
@miky25117 no ale to ze vi kdy byla ovulace neznamená že ví kdy došlo k oplodnění a to je něco úplně jiného
@lachtanice86 byla jsem na IUI, hormony jsem nebrala, je možné že spermie a vajíčko se setkali až později...
@lachtanice86 tak vajíčko je oplodnění schopno max 24 hodin tak velký rozdíl v tom nebude😉
Určitě to bude v pořádku
@miky25117 i tak to rozdíl je
@lachtanice86 a zbytečně bych ji nestresovala
@miky25117 navic cesta do dělohy muze trvat až 7dnu
Ja si delala ClearBlue 16dpo (vim, kdy jsem otehotnela) a mela jsem tam 2-3.
A klasicky papirovy test jsem v tu dobu mela uz jasne pozitivni.
Holky
tak jsem počítala a když IUI bylo 23.11. Řekněme že 24 se sp. A vj. Setkali tak jsou to 2 týdny =mělo by to být ok. V pátek zkusím další test, normální. Mám teď pluskovy obyč clearblue, teď mi vyšel slabě ale pozitivně, tak v pátek zkusím ten, ať furt ty testy neměním
@lachtanice86 oplodnění=ovulace. Otěhotnět lze pouze v ovulaci. 😅
@clo1
@lachtanice86 nehadejte se, buď to vyjde nebo ne. Věřím že ano ale taky vím že min do 2 trim je vše nejisté a ani potom...
@clo1 haha jestli si myslíš že ovulace se rovná oplodnění, tak si mě fakt dostala 🤣
@luciealex ja se nehadam, protože když někdo tvrdí ovulace = oplodnění, tak tam už je další debata marná
@lachtanice86 vím že máš pravdu, jinak tedy ještě test včera obyč clearblue, večer... Zítra zkusím stejný (na večer čárka fajn)
@luciealex no to už je hezká čárka
@lachtanice86 no zítra snad bude ještě lepší a právě dělaný večer takže myslím že dobré
@lachtanice86 myslela jsem tím to, že oplodnit jde pouze v ovulaci. Nejde otěhotnět mimo ovulaci.

@luciealex myslim, ze by mel ukazovat 2-3, ale zalezi taky, kdy probehla ovulace a jak Vam narusta HCG. Tim bych se nestresovala, pro svuj klid ho muzete zkusit za tyden, zda se to zmenilo 🙂