Clostilbegyt-ovitrelle - zkušenosti
Ahoj holky, chci se zeptat zda-li má některá z Vás zkušenost s braním CC a píchnutí ovitrelle. S přítelem se již snažíme už druhým rokem, pritel vyšetřen a vše v pořádku, já byla na HSK a test pruchodnosti vejcovodu-taky v pořádku, jediná věc kterou mi v centru zjistily je PCO. Dnes jsem již 15DC a byla mi pichnuta injekce ovitrelle s tím, že do 36h by měla přijít ovulace. Ještě dnes před pichnutim jsem byla má folikulometrii na každé straně jeden folikul 20mm. Clostilbegyt beru teď druhy cyklus , první cyklus jsem brala jednu tabletku od 3DC do 7DC bohužel nadměrná reakce a měla jsem folikulu 12 a z toho 8 nad 19mm tím pádem jsem dostala injekci a prášek abych neotehotnela. Tento cyklus jsem CC brala od 5DC do 9DC a jenom půl tabletky. A tak mě zajímá, jestli se někomu po injekci a CC zadařilo. Budu nesmírně ráda za každou zkušenost a odpověď.😊
Clostik a ovitrelle jsem mela pri prvnim IUI -uspesnem 😉
@veronikav31 Jeee, tak to je skvělá zprava! Moc děkuji. 😊
Ahojte, 25.3.2019 mi můj gynekolog píchl Ovitrelle, je možné, aby 8mý den byl test bez dušíka? Není to moc brzy? 😃
Ahoj ahoj, čteme to tu se ségrou mojí 🙂 máte úplně stejnou situaci, jen se ségra chce zeptat do jakého centra chodíš? 🙂 v pondělí byla v Repromedě, taky dostala Ovitrelle tak jste v tom doufání teď spolu, držíme palce!!
@luu25 Ahoj, chodím do Gyncentra v Ostravě.🙂 Tak jsem rada, že v tom nejsem sama, pač to čekání je nekonečné. A jak se cítí po injekci já už od včerejšího večera šílené bolesti mám na pravé i levé straně vaječníku, nejspíš bouřlivá ovulace😀 Tak doufám, že z toho aspoň něco bude. Držím palce 🍀
Ahoj holky 😊 my se snažíme už rok, manžel byl na vyšetření a je úplně v pořádku, já jsem brala 10let ant. Nyní 13měs. Bez.. Men. Žádná tak mi loni v červnu byl nasazen Duphaston. Ten beru 17 den od 1vního dne men. 2× deně po dobu 10 dní.. A mimi furt nikde Tak mi doktor dal Clostilbegyt ten jsem brala 3 den men. na 5 dní 2× za den, a 11 den od 1dne men jsem si pichla Otrivelle což bylo středa 15.4. V 11h dopoledne a už večer mě hrozně bolelo břicho.. Dneska je neděle a podbřišek mě pobolivá a celkově jsem nafouknutá, za poslední 3dny mám postel plnou vlasů, jsem unavená, všechno mi smrdí i některé jídlo, je mi lehce navrácení a když udělám rychle pohyb tak se mi zamotá hlava na což jsem ne trpěla. Bylo někomu taky tak? Spíš mě děsí to pobolívání břicha a podbřišku Dělala jsem si těhu test v sobotu jestli Otrivell působí a měla jsem tam ducha takže působí. Mazleničko si myslím že bylo dost v tu středu 2× čtvrtek 2× pátek 1× sobotu 2× tak snad se nám mimi už zadaří.. před chvilkou nám letěl asi 30cm před oknem čáp 😁
@danca2719 mě doktor v caru doporučil mít styk od 10.dne cyklu obden do 18.dne cyklu a ovulace nejde minout. Byla jsi na ultrazvuku u doktora kvůli tomu jak rostou folikuly?nebo ti bez ultrazvuku řekl kdy máš píchnout Ovitrell.Ovitrell obsahuje HCG
Ahojky, chtěla bych se zeptat dnes 8.7.2024 mi v 11:30 doktorka píchla ovotrelle, je to 12DC
Kdy je nejlepší mít pohlavní styl?

Ahoj, zrovna nám doma 14m zázrak spí po 4.měsíci branní Clostíku a Pregnylu 🙂