icon

Clostilbegyt. Užívat, když mi zbyl, i když se na UZ bohužel teď nedostanu?

juliiiie
12. lis 2020

Ahojky, může mi prosím někdo poradit zda mohu začít brát Clostik, který mi ještě doma zbyl, Ikdyz se tento měsíc na UZ bohužel nedostanu 😏
Užívala jsem naposled v srpnu. Děkuji moc za veškeré info 😊🙏

terka80
13. lis 2020

@juliiiie bez kontroly ultrazvuku bych to neriskovala,me se takhle po nem udelaly cysty

juliiiie
autor
13. lis 2020

@terka80 Ahaa, díky moc za info 🙏 já totiž taky už tu cystu měla, jenže to přisuzovali utrogestanu, tak jsem si myslela ze ten Clostil vliv nemá

squezy
13. lis 2020

@juliiiie Taky bych to neriskovala, protože se ti po něm může udělat více vajicek a klidne můžeš mit trojcata apod. 🙂

agneska7
13. lis 2020

Mě třeba Dr dál clotilbegyt a žádný utz nedělal

maduh
13. lis 2020

Ja jsem brala clostilbegyt naposled v cervenci, pak jsem presla k jine doktorce a ta mi ho ted znovu predepsala. Na ultrazvuk jsem ted ale nesla, prisla jsem do styku s nakazenym koronou, tak jsem radsi nechtela riskovat a roznaset to pripadne po cele poliklinice. Snad to bude ok,predtim jsem vzdy na ultrazvuk chodila a zadne cysty se mi nedelaly.

mandy1122
13. lis 2020

@agneska7 přesně tak taky jsem brala clostilbegyt a na žádném ultrazvuku jsem nebyla 😏

miky25117
13. lis 2020

Ja začínám s clostylbegytom v pondelok a taky mne nevolal na ultrazvuk

veronikaopava
13. lis 2020

@juliiiie já měla teď clostibegyt od 5 do 9 dc 2krat denně, a také mě nepoznala na utz, dnes jsem to tedy dostala ,takze mam jeste napsanou jednu dávku,tak uvidíme, jestli podruhe konečně zabere

juliiiie
autor
13. lis 2020

Dobrý, super 👍 tak díky moc holky, zkusím tedy normálně brát, ikdyz na utz nepůjde, když to zřejmě nemusí byt nějakou podmínkou, podle mě nemůže nějak uškodit, spis by měl pomoct 😁❤️

veronikaopava
13. lis 2020

@juliiiie no měl by, nevím, proč mě vůbec zatím nezafungoval

juliiiie
autor
13. lis 2020

@veronikaopava ty Joo fakt?? Jakto?? Já zatím znám skoro všechny komu pomohl 🤷🏼‍♀️ A neříkal ti doktor z jakého důvodu nezafungoval?!

veronikaopava
13. lis 2020

@juliiiie vůbec nevím k dr jdu až za 2 tydny, ale asi ani teď nebyla podle testu ovulace, tak budu doufat,že už se teď nastartuje, tobě držím palce,ať to vyjde

juliiiie
autor
13. lis 2020

@veronikaopava moc děkuji 🙏 a tobě samozřejmě taky

michaela_pol
14. lis 2020

Clostilbegyt beru cca od začátku roku, s přestávkami. Většinou beru 2 tablety 3-7den vyklu a vždy 11-14 den na kontrolní ultrazvuk jestli je tam nějaká reakce.. Bez kontrolního utz bych určitě nebrala (pokud bych s doktorkou nebyl domluvená jinak).