icon

Co dělat po sexu při snaze o těhotenství?

5. lis 2023

Zdravím. Tento týden se s přítelem budeme snažit o dítě. Nechci se sledovat, nic podobného, ale zajímá mne, co děláte po sexu, necháváte si ejakulat v sobě, lezite pár minut a pak jdete do sprchy? Nebo nohy nahoru? Četla jsem snad všechno, ale zajímá mne názor. Děkuji

safulik
•
5. lis 2023

Ležím asi tak 10 minut s podloženým zadkem a nohama opřenýma o stěnu do ,,svíčky" ☺️

lauriak
•
5. lis 2023

Ked sme sa snazili o dieta robila som vsetko ako vzdy. Akurat sme sa nechranili 😉

gbp
•
5. lis 2023

kdyz sem delala tyhle kraviny, nikdy z toho nic nebylo 🤷🏼‍♀️ povedlo se nam, kdyz sem hned po sla na zachod a pak do sprchy 😄 ale muzu doporucit synchronizovany orgasmus s partnerem 👍 to ma prokazatelne vliv ♥️

skarma007
•
9. lis 2023

já ležela a měla nohy pár minut nahoře :D no otěhotněla jsem hned, ale my sexovali tak 3x týdně a otěhotněla jsem hned ten měsíc. Jo a stresovala jsem se hodně a "potřebovala" rychle otěhotnět s přítelem :D a vyšlo to...Bylo mi 28...

monaluza
•
9. lis 2023

Říkáte "nechci se sledovat", ale podle mě přesně to děláte... Prostě si normálně užijte přirozený nechráněný sex během ovulace (možná se budete divit, jaká je to pecka 😉) a víc to neřešte... Řešit to můžete, až se nebude nic dít po půl nebo třičtvrtě roce. A jestli pro sebe chcete něco udělat, kupte si v lékárně obyč kyselinu listovou, tou nezkazíte nikdy nic.