icon

Co znamená zesílení čárky po Ovitrelle?

el1210
9. dub 2024

Ahoj holky, zajímalo by mě, co si o tom myslíte: jsem 10. den po píchnutí ovitrelle. Dělala jsem si test a čárka je docela silná. Zkusím zítra další test. Pokud zesílí, co to znamená?

Strana
z2
el1210
autor
12. dub 2024

@rosalindamelinda pritelovi je 43, ma dve deti z predesleho vztahu. Dochazel semnou trictvrte roku k jeho znamemu lekari v Gynemu. Snazili jsme se kazdou ovulaci, opravdu to chtel. A jakmile se to stalo, uvedomil si, ze to svym detem nemuze udelat. Ze je tim nechce zranit. Me je 28

rosalindamelinda
12. dub 2024

@el1210 Ješkovy voči, ty máš o 15 let staršího chlapa...jaj. Já nejsem zastánkyní takových velkých věkových rozdílů, podle mě to většinou nedopadne dobře...no a tady to vidíme taky. Myslím si, bys měla mít přítele tak ve věku 33-35 let. Nevím, co teď budeš dělat, když dítě čekáš s tímhle chlapem a on ho najednou nechce no, snažila bych se teda najít nového nápadníka, aby mělo dítě vyhlídky na nějakého stálého otce ve svém životě. Jsou i muži, kterým cizí dítě nevadí.
A pokud bys nabídla novému partnerovi, že ho zapíšeš do RL, tak třeba by to dítě měl rád, kdyby bylo aspoň po právní stránce jeho. Jo, pokud tady ten čtyřicátník ti udělal tohle, tak si tebe a dítě nezaslouží, nedávala bych mu další šanci a prostě se zařídila po svém. Když mu dáš druhou šanci, tak je možné, že tě podrazí znovu a víc ti to ublíží.

Strana
z2