Co znamenají čáry na testu Clear Blue?
Ahoj, taky jsem mela test tak jako ty. Bud ma byt + nebo minus. Nic mezi. Ted kojim skoro 4m princeznu. Zkus obyčejný test. Ten se ni ukazal pozitivni. Ja to takto mela, ale byla jsem uplne v rannem stadiu 4tt . Přeji hodne stesti
@elenlenka negativní
Negativni
@moniquekutcher děkuji právě že jsem si dělala těhotenski test običejni a višli my dvě čárky jedna slabá a jedna silná pak jsem si udělala ten clear blue tes a višel mi takhle tak jsem stoho byla zmatená
@elenlenka Může být ještě brzy na digitální, má jinou citlivost, nežli ty papírky....Ačkoliv ve většině případů těhotenství potvrdí, aniž bys musela lovit duchy na papírku, jsou i případy,kdy prostě vyjde později, jestli testuješ nějak na začátku, zkus tedy asi spíše z ranní moči....
@elenlenka me taky vysel prvni test pozitivni. Hned ten den clear blue nagativni a 3 obyv test v tentyz den pozitivni.
@elenlenka ja měla normální test potitivni clearblue negativní, pozitivní byl až za další týden 😁😊
moc krát vám děkuji

@elenlenka Ahoj však tam máš jednu čárku.Je to digitální test to ohraničení nic neznamená. Musela by si to mít takhle.Posílám svou fotku z prosince jak má vypadat pozitivní.