Cyklus řízený Proverou a těhotenský test. Co si myslíte?
Dnes 33DC, MS má přijít za dva dny. Cyklus regulovaný Proverou (mám PCOS).

@anonym_autor Já z takových rozmočených testů s daleko slabší "ryskou" mám 4 děti. Takže já potichu gratuluji.
Vysvětlí mi někdo , co je to tak ryska, čtu to tu neustále, ale nějak jsem nepochopila, co to má znamenat. V testu je barvivo, které reaguje na těhotenský hormon, ta čára buď je nebo není, v začátku notabene před menstruací je slaboučká pak sílí.
Ještě bych pochopila, že test dělá falešné "čárky", ale rysky?
Tento test je před menstruací, to mi přijde celkem i dost silná čárka, já před menstruací měla jen doslova duchy viditelné jen u okna a pod určitým uhlem.
Carka je tenoucka a test je opravdu rozmoceny, budto si jej moc ponorila, nechala dele nez 5 vterin nebo je proste vadnej. Kdyz dojde k rozmoceni, tak prave takto vypada test i u netehotne. Neznamena to, ze tehotna nejsi, ale osobne zatim negratuluji
Carka je tenoucka a test je opravdu rozmoceny, budto si jej moc ponorila, nechala dele nez 5 vterin nebo je proste vadnej. Kdyz dojde k rozmoceni, tak prave takto vypada test i u netehotne. Neznamena to, ze tehotna nejsi, ale osobne zatim negratuluji
@misha31 dojdu ještě do lékárny pro Dr max....
Držím pěsti, ale spíše si myslím, že negativní :(
Záleží, jak byla Provera nasazena. Často ji gynekologové předepisují před ovulací, aby se cyklus "jakoby" zkrátil, ale to nemá smysl při přání otěhotnět, k početí je potřeba ovulovat, uvolnit vajíčko a až poté se dávají gestagenní léky.
Vy si ale nepřejete otěhotnět, ne? Provera se při otevřenosti k početí nepředepisuje, volí se jiné formy gestagennů (léků s progesteronem). Pokud přejete, tak to prokonzultujte s gynekologem, anebo ho změňte. Není to náhodou starší lékař/ka? Pracuji v oboru urogynekologie a už dlouho jsem se nesetkala s tím, aby někdo předepsal Proveru, pokud si žena přeje otěhotnět.

Rozmoceny, ryska, vadny test. Udelej jiny...