icon

Dá se otěhotnět ke konci menstruace při nepravidelném cyklu?

marketa20
8. zář 2024

Ahojky vcera mi koncila menstruace a meli jsme nechraneny styk myslite ze se da otěhotnět když mam nepravidelny cyklus 30-31 den cyklu. Děkuji za odpověď snažíme se o druhé 😊

Strana
z2
felis
18. zář 2024

@klpoiu jj, špatně jsem se vyjádřila - to máš recht, ale mě jdou teď myšlenky tak rychle a nesoustředěně... jsem z toho celkem překvapená. Je mi i špatně, ne jako na ovulaci, už 3 dny, proto mě napadlo, si TT udělat. Jinak testy ovulační nedělám, nemám doma a nehodlám kupovat 😀 protože jsem jednou šílela a koupila dvě balení a vůbec to neprospívalo sexu a ani vztahu... dneska jsem koupila 4 proužky těhotenských, ještě 3 zbývají, takže za 2 dny to zopakuju.

klpoiu
18. zář 2024

@felis A cyklus mas jinak dlouhy? A ms?? A nemyslím delat stále ovulační testy,ale jen pro ted. Ale jinak drzim palce,aby to dopadlo.

felis
18. zář 2024

@klpoiu cyklus mám dlouhý cca 26-28 dní, ale někdy jen 21, ale to vím, že mívám prostě ovulaci dříve. Občas to tak je a zřejmě tomu tak bylo i teď. Ovulaci poznám i bez testů, když jí mám uprostřed měsíce (podle hlenu a podle chuti na sex). Teď jsem měla zvýšenou chuť na sex už 3 den MS a tělo asi vědělo proč 😀 ale mě to vůbec neseplo.

klpoiu
18. zář 2024

@felis Ja zas blizici se ovulaci presne poznam,podle erotickych snu 😂 Samozřejmě klasicke ovulacni priznaky. Ale eroticke sny jsou bozi, pac uz jsem takhle byla snad se vsema hercama ci zpevakama. 🤣 Kdo to doopravdy zazije.

felis
18. zář 2024

@klpoiu 😀 😀 😀 tak to jsou super sny! Závidím!

marketa20
autor
18. zář 2024

Zitra mi bracha priveze ovulacni testy tak uvidim vecer udelam.

marketa20
autor
19. zář 2024

Tak jsem si delala ovu test a carka nebyla skoro videt hodne slaba

lencaa11
19. zář 2024

@marketa20 musíte každý den od konce Ms do pozitivního testu

Strana
z2