Dá se zpětně spočítat, kdy došlo k oplodnění?
Ahojte holky, nedělala jsem si ovulační testy a po několika měsících pravidelného úmornho snažení se nám zadařilo. Dá se zpětně spočítat/určit/odhadnout, kdy došlo k oplodnění?
Už s prvním partnerem před deseti lety jsme dělili sex a milování. A po milování jsme si často říkali: "Chtěl/a bych, aby se miminko narodilo z něčeho tak krásného." Já vím, že je to hloupost a nepodstatná k tomu, ale jeli jsme půl roku obden, nešlo to, bylo to úmorné, nechtělo se nám, nenáviděla jsem následné čtvrthodinky s nohama nahoře... a do toho jsme se jednou milovali, protože jsme měli chuť, protože jsme vzedmuli vlnu emocí a já bych strašně ráda věřila, že jsme počali miminko z lásky a ne z úmorného snažení... když už ta pravděpodobnost je... ale cyklus jsem měla rozjetý, jednou přišely krámy po 40 dnech, jednou po 28, takže odhadovat cokoli z nich je pasé, na ultrazvuku ve 12 týdnu jsem nebyla, asi mi nezbude, než věřit...
Pokud nemáš v kalendáři krizky a dělali jste to častěji, tak jediny "přesný" datum da ultrazvuk (i pozdější nez ve 12.tt), ale je to plus minus nejaky ten den. Hlavne ze ste pocali z lásky 🙂 ja ten víkend početí taky neměla romanticky, ale spis "povinostni" 😀

vždyť je to jedno ne ?🙂 Hlavně že se zadařilo 😉