Další otěhotnění po revizi dělohy

pasteta
31. črc 2017

Konečně jsem dostala první menstruaci po revizi dělohy a s manželem ochranu neřešíme.Je tady někdo kdo opět začíná znovu stejně jako my?

alenqa
1. srp 2017

@pasteta Zdravim,taky jsem to neresila,revizi jsem podstoupila v kvetnu,pritel si daval "jenom" pozor.Ted zacinam devaty tyden a zatim vsechno v poradku👍

spackatka
1. srp 2017

Ahoj mne konci sestinedeli v pa ale porad neprisla ms 😕

pasteta
autor
2. srp 2017

@alenqa Já jsem se ptala doktora kdyby se zadařilo dříve než za 2-3měsíce co mně doporučil on a prý vůbec nic.Tak doufám a přeju si, aby to vyšlo. Můžu se jen zeptat, jestli te´d máš třeba větší strach? Já jsem byla naprosto v pohodě když jsem ještě byla těhotná ale bojím se,že při dalším těhotenství se budu děsit při každým píchnutí v podbříšku atd., aby se neopakovalo znovu zamlklé.

pasteta
autor
2. srp 2017

@spackatka
Ahoj,mně přišla přesně po měsíci ale jen slabší a cca 3-4dny krvácení.Některý holky tady psaly jak ta první menstruace byla silná..Na kontrole po revizi už jsem byla a všechno v pohodě, tak nevidím důvod proč čekat.V kolikátém si byla týdnu?

nikyselen
2. srp 2017

Ahoj v Listopadu jsem podstoupila revizi v 9tt zam.teh bez srd.akce
v nemocnici mi rekli ze nejdrive za 3mes. Se mame snazit,ale ja mam skveleho Mudra a verim "pouze" jemu ten mi rekl po prvni MS (prisla presne po 30dnech),aby se telo vycistilo a muzem na to(opatrne).
Furt jsem cekala kdy budou ty // a nasla jsem je az v Kvetnu.Takze vysnene mimi cekame po 11mes. Snazeni snad to dotahmeme do konce 👶❤
Brala jsem jem listovku a i presto,ze jsem mela revizi nedesim se kazdeho skubnuti davam si pozor,kdyz se citim unavene a jde to proste se natahnu(jsem na neschopence od 12tt).
Hodne stesti holky 🍀!!!!

spackatka
2. srp 2017

@pasteta ja sem byla v 11 tt. No ja prave vubec nic, zadne spineni 😕 Jeste to vyslo tak naprd pres prazdniny ze sem nebyla jeste ani v bazenu.

alenqa
2. srp 2017

@pasteta určitě mám trochu strach aby to zase nedopadlo jako posledně, minulý týden jsem začla špinit,tak jsem šla hned k doktorce,a ta mě nechala doma,ale nevím jestli ještě půjdu do práce protože pracuju v nemocnici a jsou tam různý infekce,tak asi už zůstanu doma😕