icon

Diskuse pro snažilky 2021: Jak se vyrovnat s mimoděložním těhotenstvím?

martinececka
22. říj 2021

Ahoj holky, zakládam tuhle diskuzi pro snažilky.. v únoru jsem prodělala mimoděložní těhotenství takže mi vzali vejcovod. Asi od května se snažíme znovu ale zatím pořád se nedaří mám obavy že už se to nepovede, miminko si s přítelem moc přejeme a hlavně mě úplně deptá to jak se mě někdo zeptá tak co už si těhotná?! Ne nejsem těhotná tahle otázka mě vždy mrzí už jen skrz to že bych už měla vedle sebe miminko kdyby to nebylo mimoděložní.. takže holky pojďme se každá podpořit a doporučit si nějaké vitamíny.. ❤ jak dlouho se snažíte o miminko vy ? A prošel si někdo mimoděložni je normálni že se nám nedaří od té doby půl roku ? Myslíte že to ještě půjde?

Strana
z2
zuzekk
20. lis 2021

Děvčata, začala jsem cítit prsa, což normálně neznám. Test čistý jak lilium, ani doušek se tam nedal vykoukat. Ale ještě je čas, MS mám teď nějakou rozházenou po zářijovém Ovitrelle si myslím, 23, 21, 17 dní, místo standardech 27-28. Teď 21. den, čekám, doufám... Neměl jste to taky tak někdo? Myslim jak po té injekci&rozhozeni, tak i s těma prsama.. buď jsem těhotná, nebo v přechodu, nebo si bolej jen tak...?

msgracia
22. lis 2021

@barbora2495 vidím ducha

msgracia
22. lis 2021

Jinak my se snažíme od září. Jedno dítko máme, syn má letos 7. Sám do nás hučí že chce kámoše nebo kámošku. MS nemám pravidelně. Minulý i tento měsíc jinak. Tož nevím. Ale snad to půjde a vyjde nám to. U syna jsem v prosinci 2013 vysadila a v dubnu2014 jsem zjistila že jsem těhotná. Takže moje mamka dostala dárek v květnu k narozeninám že bude babička

mirlunka
22. lis 2021

Ahoj holky mám otazecku mám už deset dní zpoždění ms test jsem si dělala už pět dní po a pak obden a stále negativní... Už si fakt nevím rady mám aji digitální test ale nevím jestli ho zkusit když mi nevyšli ani ty normální.... snažíme se o miminko už tři měsíce a šest měsíců jsem po interupci před ní jsem měla ms nepravidelnou a po ní každý měsíc přesně na den .... prosím prosim poraďte jestli bych mohla být nebo jen nějaká cysta.. Děkuji za jakou Kolo v odpověď

levandule85
22. lis 2021

@martinececka Ja jsem prodelala mimodelozni 6/2020 a otehotnela az ted 9/2021 ;) Cekam prvni, ale je mi 36…moc jsem to neresila, ale asi jsem otehotnela, az kdyz jsem na to prestala myslet uplne 😄

Strana
z2