Divná menstruace - spíš špinění

saidy
21. bře 2019

Posledních pár let mám MS cca 3-4 dny a silnější. Ta poslední byla ale divná. 1 DC byla standardní, odpoledne slábla a další den ráno už to bylo jenom špinění. Pak téměř 2 dny nic následované dnem a půl silnějšího špinění/slabé ms. Antikoncepci neberu už několik let a žádné jiné zdravotní problémy nemám. Vzhledem k tomu, že jsem ms dostala v termínu, i když divnou nepředpokládám, že bych byla těhotná (první cyklus snažení). Nemáte někdo podobnou zkušenost? Uvažuju, jestli má pro klid v duši smysl zkoušet test, že je opravdu negativní. Chtěla jsem to nechat plavat a počkat do další, ale zarazila mě náhlá nevolnost předevčírem u oběda a malinko růžového výtoku včera po velké potřebě, tak si nejsem úplně jistá, co si o tom myslet.. Dnes jsem 8DC.

sudylichozrout
21. bře 2019

@saidy Kup si test a udělej ho. Mohla bys být těhotná, ta divná menstruace může být k tomu. A nebo také může jít jen o hormonální výkyv.

pavlinar
21. bře 2019

Testuj. Mela jsem to podobne,podivna ms v terminu. A byla jsem tehotna

marketanova
21. bře 2019

Holky, jaký používáte intimní gel, po menstruaci, mně strašně pálí, když močím, jako by se mně taqm dostala nějaká bakterie

l1enka
21. bře 2019

Ahojky vsichni,
Mám takovy problém a nevím si s nim rady.
Poradil by mi s tím někdo??
S přítelem se snažíme o miminko už dlouho. Už rok jsem přestala brát antikoncepci a snažíme se o miminko ale nějak mi nejde otěhotnět.
16.3 jsem mela dostat menstruaci a nakonec menstruace nikde. Tak jsem čekala. Zpoždění jsem mela od te soboty az do stredy. Tajze téměř opožděna menstruace 5dnu ale na to ten pátý den jsem to odpoledne dostala. A test jsem mela negativní když jsem si ho dělala 3den opozdene menstruace. A právě od vcerejska mám menstruaci. A chtěla jsem se vas zeptat zda bych mohla byt i přesto těhotná. Děkuji za všechny odpovědi .
Budu rada s pozdravem Lenka

kittyy17
21. bře 2019

@saidy já jsem měla taky divnou ms. začala o dva dny dříve špiněním, které zesílilo do krvavě hnědé barvy, po dvou dnech se vytratilo. Začínalo mi to tak vždycky, akorát ze špinění se postupně stala krev. Tentokrát krev nedorazila, udělala jsem si test, a mám 2letýho prcka :D

majinka1995
22. bře 2019

Ahoj chci se zeptat s přítelem se snažíme o miminko včera odpo jsem dostala MS ale do večera jen trošku hodně slabě růžový druhý den ráno trošku jsem zakrvácela a celé odpoledne do teď jen špinění s malinko krvý a bez bolesti vždy když dostanu menstruaci mám první dva až tři dny silné krvácení a strašný křeče a bolesti a teď nic mohlo by to být začínajícím těhotenstvím??

marta1295
23. bře 2019

Holky chci se zeptat dnes mám 6 dní opožděnou men.muze byt možné to že můžu bejt těhotná od včera mívám i bolesti v podbřišku děkuji za odpovědi

biton
24. bře 2019

@marta1295 zkoušela jste test? Může to být jak těhotenství tak i nějaký hormonální vykyv

marta1295
24. bře 2019

@biton zatím ještě neskousela chci jeste pár dní počkat a uvidím