icon

Dotaz k hCG. Měl někdo nízké, a přesto se povedlo?

4. led 2021

Ahojte, najde se tu někdo, kdo měl nízké HCG a přesto se povedlo??? Pozitivní ovu test jsem měla před 14 dni, ale k ovulaci mohlo dojít později že?? Dnes 2 dny meškám, byla jsem na odběru a HCG jen 4,2 .... to je asi málo že??? Nebo je možné, že je to začátek?? Najde se tu někdo se stejnou zkušeností???
Děkuji!

lucca35
•
4. led 2021

Já měla ve 4tt 21HCG a vše ok

kocila
•
4. led 2021

HCG do 5 jednotek je negativni... ovulace klidne mohla byt pozdeji..
Tehu test jsi zkousela?

ema90
•
4. led 2021

Ono ani neni tak dulezite jak vysoke je, ale jestli se obden dvojnasobi.

jednasnazilka
•
4. led 2021

Těhu jsem zkoušela, měla jsem doma jen mamatest comfort, na kterém byl viditelný duch, nemusela jsem ho lovit, pak jsem dělala Dr.maxe a tam duch jen při zaostření.... já se spíš bojím, že to odchází... :(

jednasnazilka
•
4. led 2021

@ema90 pokud nedostanu ms, zajdu ve středu znovu, když by byla později ovo, mohlo by to být v pořádku že?? Děložní čípek také sleduji, je pěkně vzadu a prsa bolí. .... 😨

ema90
•
4. led 2021

@jednasnazilka Pokud byl ovulacni test opravdu pozitivni pred 14dny, tak ovulace probehla zhruba pred 12-13 dny.
Takze je jeste velmi brzo na to, aby slo u lekare neco videt. To az tak za tri tydny.
Nicmene hcg se zvysovat musi, pokud je tehotenstvi prosperujici.
Lekar ti s tim stejne nepomuze, takhle v zacatku je to vzdycky bud a nebo.

ema90
•
4. led 2021

@jednasnazilka Jeste teda otazka, cos delala u doktora dva dny po meskani ms? 🤷🏼‍♀️

jednasnazilka
•
4. led 2021

@ema90 děkuji za tvou odpověď u doktora jsem nebyla, byla jsem jako samoplátce na odběru, chtěla jsem vědět, jak na tom jsem..... a asi jsem neměla tak brzy, ale mám za sebou jedno biochemické a jedno nepříjemné mimoděložní, chtěla jsem vědět, co se semnou děje, teď už vím, že jsem měla počkat a ušetřila bych si zbytečných nervů.... počkám dokonce týdne, pokud se MS nerozjede, půjdu na odběr v pátek. Snad to ještě není ztracené 🙂 Jinak dnes je to přesně 15 dní co jsem měla na OVU // 😉

ema90
•
4. led 2021

@jednasnazilka Aha, tak to jo. Ja si rikala, ktery doktor by te vzal tak brzo, dva dny po vynechani 😀
No urcite si sla zbytecne brzo, pockala bych jeste aspon tyden.

jednasnazilka
•
4. led 2021

@ema90 děkuji za názor 🙂 tak uvidíme, snad to nedostanu ;)