Dr. Max duch, test z dm negativní. Máte stejnou zkušenost?
Krásný víkend.
Jsem cca 9DPO možná i 10. Nevím kdy přesně byla ovulace. Dnes ráno jsem si udělala test dr. Max a duch tam byl opravdu slabounky ale i kamarádka ho viděla 😊. Jela jsem nakoupit na grilování tak jsem se zastavila v dm pro test ať mám jistotu, pracuji jako pečovatelka tak abych věděla že si mám u některých klientů dát obzvláště pozor. Z dm též citlivost 10 ale negativní provedeny dopoledne. Jinak mám výtok ale není konzistence tvarohu.Dnes bolí bříško jako před ms. Ráda bych věděla zda se někdo taky s tímto testováním setkal a jestli mám naději když jedna značka těhotenství naznačuje a další popírá 🤦♀️😂. Děkuji
Myslím že je na test brzy, testovala bych až po vynechání MS.
@misule777 do lékárny se dostanu nejdříve ve středu. To už bych měla mít ms. Pokud nepřijde sjedu pro test. Teď tu mám už jen ten jeden z dm drogerie 😊. Moc děkuji
@palja mě u všech těhu ukázal test ducha ještě před ms 😂. Ale třeba tentokrát je opravdu brzy. Děkuji
Mně právě ne, jednou jsem měla ducha před ms a bylo z toho biochemické těhotenství. Pokud máte podezření, že jste opravdu těhotná, tak se v práci s těmi klienty moc netahejte. Zkuste testovat obden stejnou značkou testu, z ranní moči. Držím palce, ať máte testy pozitivní 💞🍀
@palja děkuji moc ❤️
Moc držím palce ❤
@misule777 děkuji ❤️ napíšu sem do toho vlákna jak to se mnou vypadá. Manžel říká že se mi asi zvětšila trochu prsa ale jistý si taky není 😂.. Prej mám Teda větší břicho.. No to mám vždy před ms ale ta má přijít cca 26 nebo 27. 😉. Tobě přeji vše dobré ať se o miminko snažíte nebo jsi už maminkou ❤️
Tak třeba z toho opravdu něco bude když to poznal i chlap 😂 my se zatím snažíme, loni v prosinci jsem měla mimoděložní 😒 ale u toho mimoděložního to na mě zase poznal kamarád. Prej že se mi zvětšili nějak prsa, že jsem určitě v tom 😂😂 Děkuju! ❤
@misule777 tak on si taky není jistý 😂.. Uvidím, moc tomu nevěřím 😒. To mě moc mrzí 😢, teď už máš za sebou to špatné a určitě bude už jen to dobré ❤️.
Držím palce, dej vědět jak dopadneš 🙂 ❤
Děkuju, snad už to brzy vyjde a bude vše v pořádku 🙂
@misule777 jsem nedockava, test si udělám ve středu. Dnes nafoukle břicho teď večer zácpa a citlivé prsa. Těch se ale mohu bezbolestně dotekat jen ve sportovní podprsence jsou citlivé. Tak uvidíme zítra jestli to není spíš před ms. Břicho nebolí. A jak je tobě? Kolikaty jsi den cyklu?
Tak uvidíš, třeba je to dobré znamení 🙂
Já jsem dneska 28 dc. Jenže po tom mimoděložním to mám takové rozházené. Střídaly se mi cykly 30 a 26 dní. Tento měsíc by to vycházelo na 30. Jenže si myslím, že ovu byla asi 13.4. a to bych to pak teoreticky měla dostat dnes.. a zatím nic. Ale už se v tom sama nevyznám 😀
@misule777 A příznaky máš? Já naštěstí pořád bez ms. Večer si udělám test až přijedu z práce 🤭ale bojím se že tam nic nebude nebo jen stín. Držím palce a zkus taky test
@misule777 jeee super!! Takovou jsem přesně měla na dr. Max v sobotu cca 9DPO 🤩. Pak Teda jiné značky negativní a dnes mi přišel zas ten dr. Max. Držím palce ať sílí. Neboj pošlu.. Pokud bude co 🤦♀️.. Bojím bojím... Přece jen pak byli testy i v neděli čisté..
@misule777 jinak to u tebe vypadá nadějně i ty prsa jak říkáš atd. To já jen občas ty prsa a nafoukla.. Kéž by jsme obě byli těhotné ❤️
@misule777 jinak ještě zkoumám ten test a opravdu máš to co já lehounky duch. Trochu spíš do šedá vid?
děkuju ❤ jsem ráda že nejsem jediná, kdo tam něco vidí 😂 Právě třeba jiná značka mohla mít míň barviva než dr. max. Proto je prý lepší zkoušet vždy jen jeden. Takže si myslím, že pokud zkusíš zase maxe, tak se tam třeba objeví už pěkná čárka 🙂 Držím strašně moc palce ❤
No mě právě bolí prsa každý měsíc. I když tenhle měsíc trochu víc než obvykle. Tak nevím jestli to je k MS nebo příznak. Ale modlím se za příznak 🙏 a aby to vyšlo u nás i u vás ❤
No když to zkoumám na světle, tak mi přijde spíš trochu do fialova. Ale nevím no. Snad to není ryska
@misule777 to nevypadá jako ryska já to měla fakt lehounce možná když to takhle říkáš taky do fialová. Zkus test zas zítra ale určitě bude silit ❤️
no jako když na to koukám na sluníčku tak mi to přijde takový fialový spíš 🙂 Tak snad to opravdu není ryska a zítra už to bude pořádný duch 🙂
A u tebe už tam bude snad pěkná čárka 🙂 ❤
@misule777 tak je tam?? Z vecerni teď udělaný
Ja ho tam vidím pěkně 😍❤ takže je tam!!
Já nakonec nic, teď ráno se rozjela MS 😒
@misule777 sakra, přitom na testu náznak vidět byl. U mě to taky není růžové teď ráno stejný duch jako včera večer 😒. Čekala jsem že bude silnější dnes jsem 13dpo. Jestli krvacis slabe může to být implatace vajíčka
Hcg stoupá obden, takže si myslím, že zítra bude určitě silnější 😊
Jako ještě nekrvácím úplně silně, ale myslím si, že to během dne určitě přijde
@misule777 třeba nepřijde.. Pokud spinis nemusí být vše ztraceno možná je to i dobré znamení . Děkuji za uklidnění ono nevím kolik barviva max má.. Den po vynechání ms a 13dpo jsem čekala lepší čárku 🤦♀️
No uvidíme, myslím si že z toho nic nebude.. 😒
Náhodou na 13 dpo je to krásná čárka 😍 za pár dní už budou obě stejné 😍
@misule777 naděje umírá poslední 😊. Ještě ji neztracej. U mě hold uvidíme. 🤷♀️😂

Ranní moč je víc koncentrovaná, dopolední moč už mohla být víc naředěná, proto to test nemusel zachytit. Zkus za pár dní z ranní moči a testuj stejnou značkou 🙂