Dr. Max ovulační test. Pozitivní?
Prosím o radu a zároveň zkušenosti s testy Dr max - je některý z nich dle vás pozitivní? Hlen, příznaky by byly, ovulace mi v těchto dnech i vychází ale prostě nikdy není čárka stejná. U GS Mama jsem ji měla vždy lepší a jasnější .. myslíte že je to barvivem? Máte podobnou zkušenost?
1 fotka včera navečer, 2 fotka dnes dopoledne, 3 fotka dnes navečer

@michaelarousova noo určitě ji máš výraznější, mě právě přijde že prostřední byla nejsilnější, teď už slábne. Ale zkusím ještě večer, co bude 🙂
Ne není pozitivní ještě.
Tak ja s ovu testy Dr. Max nemam dobre zkusenosti. Mi nikdy 2 stejne carky neukazaly (pouze z ranni moci a to se delat nema) a presto jsem otehotnela. Doporucuju Livsane z Benu, maji hodne barviva a ovulaci krasne ukazou!
@nikishkaaaa podobné jsem četla vícekrát, že ta druhá čárka nebývá u spousty holek stejne výrazná, jak by měla být 😏
Podle pribaloveho letaku neni pozitivní ani jeden
Ja to tak mela. Opravdu doporucuji livsane z Benu.
@lachtanice86 ano to vím jak má vypadat, spíše mě zajímají zkušenosti holek s těmito testy - opravdu někdy nejsou čárky úplně stejne, jak píše např. nikishka ☺️
Taky nych rekla..ja teda jine nekupuji☺️
Ja mela tyhle a pozitivní úplně jasně
Taky nemám úplně stejně, ale ovulaci mám. Mám ji potvrzenou. Ale už to v těch testech od Dr Maxe poznám, protože testuji déle. Pokud mohu doporučit tak ovulační testy MedPharma mají je na dr.max eshopu asi za 70,- ty buď ukazují dvě nebo žádnou čárku

Používám ovu testy od Maxe a podle mě není ještě pozitivní ...zkus ještě večer ovu hormon roste rychle