icon

Dr. Max ovulační test. Pozitivní?

10. pro 2020

Prosím o radu a zároveň zkušenosti s testy Dr max - je některý z nich dle vás pozitivní? Hlen, příznaky by byly, ovulace mi v těchto dnech i vychází ale prostě nikdy není čárka stejná. U GS Mama jsem ji měla vždy lepší a jasnější .. myslíte že je to barvivem? Máte podobnou zkušenost?

1 fotka včera navečer, 2 fotka dnes dopoledne, 3 fotka dnes navečer

Dr. Max ovulační test. Pozitivní?Dr. Max ovulační test. Pozitivní?Dr. Max ovulační test. Pozitivní?
wladimira
10. pro 2020

Používám ovu testy od Maxe a podle mě není ještě pozitivní ...zkus ještě večer ovu hormon roste rychle

michaelarousova
10. pro 2020

Ja je mam vzdycky silnejsi, ale taky nejsou uplne totozny a ovulace potvrzena☺️

autor
10. pro 2020

@michaelarousova noo určitě ji máš výraznější, mě právě přijde že prostřední byla nejsilnější, teď už slábne. Ale zkusím ještě večer, co bude 🙂

leniczka23
10. pro 2020

Ne není pozitivní ještě.

nikishkaaaa
10. pro 2020

Tak ja s ovu testy Dr. Max nemam dobre zkusenosti. Mi nikdy 2 stejne carky neukazaly (pouze z ranni moci a to se delat nema) a presto jsem otehotnela. Doporucuju Livsane z Benu, maji hodne barviva a ovulaci krasne ukazou!

autor
10. pro 2020

@nikishkaaaa podobné jsem četla vícekrát, že ta druhá čárka nebývá u spousty holek stejne výrazná, jak by měla být 😏

lachtanice86
10. pro 2020

Podle pribaloveho letaku neni pozitivní ani jeden

nikishkaaaa
10. pro 2020

Ja to tak mela. Opravdu doporucuji livsane z Benu.

autor
10. pro 2020

@lachtanice86 ano to vím jak má vypadat, spíše mě zajímají zkušenosti holek s těmito testy - opravdu někdy nejsou čárky úplně stejne, jak píše např. nikishka ☺️

michaelarousova
10. pro 2020

Taky nych rekla..ja teda jine nekupuji☺️

autor
10. pro 2020

Před chvílí toto. Mě už to přijde stále stejné 😄

lachtanice86
10. pro 2020

Ja mela tyhle a pozitivní úplně jasně

danvitka
11. pro 2020

Taky nemám úplně stejně, ale ovulaci mám. Mám ji potvrzenou. Ale už to v těch testech od Dr Maxe poznám, protože testuji déle. Pokud mohu doporučit tak ovulační testy MedPharma mají je na dr.max eshopu asi za 70,- ty buď ukazují dvě nebo žádnou čárku

danvitka
11. pro 2020

Dr max moje ovulace, ráno, odpoledne, možná že kdybych zkusila za pár hodin bude ještě silnější.

danvitka
12. pro 2020

@danvitka ještě jeden z rána ten už je jasnej.

autor
12. pro 2020

Tak já nakonec včera ráno takto (viz foto) a odpoledne už slabší. Stejně rozhodne nejsou, ale věřím že to bylo ono

stefffiii
15. pro 2020

Nemáte zkusenost s Rossmann testama? Facelle(Ovulacni). Je to pozitivni?

stefffiii
15. pro 2020

@danvitka tohle už bych hodnotila asi jako pozitivni👍