icon

Dr. Max test. Je to možné, že neukázal čárku a jiný test ano?

20. říj 2020

Je mozne ze dr max mi neukázal vubec carku a slunicko z tety drogerie slabou carku ktera dva dny silila? A den na to dr max nic

Strana
z2
kizii
20. říj 2020

Obcas ty testy blbnou.. po jak dlouhe dobe si testovala?

autor
20. říj 2020

@kizii 12 dpo carka a 13dpo pak na maxovi uz nic..

klokanka31
20. říj 2020

Buď může jít o potrat nebo blbý test... Zkus stejnou značku

autor
20. říj 2020

@klokanka31 to me napadlo no ale ani ms nedorazila jeste. Zitra zajdu pro stejnej teda

miba10
20. říj 2020

Mě dr. Max ukázal až s týdenním zpožděním a slabého ducha. Já vždy spoléhala na testy Livsane z Benu a nikdy nezklamaly.

autor
20. říj 2020

@miba10 jak bych byla rada tyjo kdybych byla stejny pripad

miba10
20. říj 2020

Uvidíš. Mě při prvním tehu Livsane ukázal těžce po limitu. Zapomněla jsem ho vyhodit a přišla slabou čárku až druhý den. Spousta holek řekne,tě je to po limitu neplatné. Já říkám,kdyby tak HCG nebylo,tak to prostě neukáže. Já tehdy testovala brzy. Podruhé jsem šla na jistotu a bylo hned.
Držím palce.

autor
20. říj 2020

@miba10 taky si to myslim. Ta carka tam z nejakyho duvodu je. Diky, zitra koupim a dam vedet 🙂

mzacikova
20. říj 2020

Za mě jsou nejlepší taky z Benu 😊 nezklamaly nikdy. Určitě bych je zkusila

autor
20. říj 2020

@mzacikova papirkovy nebo digitalni?

themuffin
20. říj 2020

Taky jsem slyšela, že dr.max asi neukazují nebo nevím... 🙈 Podle bt to vypadá, ale test je už druhý sněhobílý... Tak nevím jestli mám koupit jinou značku?

autor
20. říj 2020

@themuffin tak zkus taky jinou značku.. jako u sebe tomu moc nevěřím, i když ms příznaky vůbec nemám a měla tu být už včera

ilema
20. říj 2020

Mně dr. Max ukazoval rano mnohem slabší čárku, než předchozí dny mamatest 🤷‍♀️ já už byla pomalu smířená, že to asi odejde a "to" už bude mít pomalu rok 😉

mzacikova
20. říj 2020

Nemají digitální. Ale brala jsem vždy tyčinky - v plastu (je to sice taky jen papírek, ale dá se přímo načůrat na něj)
Ukázal mi krásnou čárku dřív, než mamatest (12dpo a mamatest slabá čárečka)

autor
20. říj 2020

@mzacikova tyjo ajo 😮 hmmm asi si zitra zajdu, pokud MS neprijde

autor
20. říj 2020

@ilema to je hezky 😊 tak dekuju za uklidneni trochu

mzacikova
20. říj 2020

Za mě jsou nejlepší. Tenhle je časný, má ukázat už cca 4 dny před ms. Stojí, myslím, sice 80,- ale vyplatí se. Za 2 dny po tomto jsem měla na jejich modrém 25tkovém dálnici. Zkuste je 😊

autor
21. říj 2020

@mzacikova 🙏 jasně, odpoledne skocim. V podbrisku me tak popichava, ale...

ilema
21. říj 2020

Dohledala jsem, fakt to byl velký rozdíl 😉 tak držím palce 😊

autor
21. říj 2020

@ilema no tak to je sakra rozdíl a přitom jsou oba desitkove, ze?

ilema
21. říj 2020

Jj, oba desitkove, už jsem se s těhotenstvím pomalu loučila. Jestli nedorazí ms, tak bych hlavu nevesela, fakt může mít jen méně barviva...

petula.bir
21. říj 2020

Ahoj, je to možné 🙂
Teď je dr.max celkem na prd, i když před časem byl TOP 🙂
Tady jsou mé testy 😂

autor
21. říj 2020

@petula.bir kurde, to jsou rozdily 😀 to musi bejt pak takova radost..

autor
21. říj 2020

@ilema no jasny, to chapu..dnes koupím jiný a rano uvidime. Ale sance tomu nedavam

themuffin
21. říj 2020

No, taky si pořád říkám, že si nemůžu dělat naděje a tedy nekupovat zbytečně testy... Ale nevydržím to 🙈😂

mzacikova
21. říj 2020

Já to taky nedokázala vydržet holky 😁 byla jsem pár měsíců jak šílená... Nakonec jsem si řekla, že s testováním končím a bum, příznaky, který neznám a nemívám. Test jsem koupila a bylo 😍
Držím palce, jsem zvědavá na zítra 😊

autor
21. říj 2020

@themuffin kdy jdes testovat? 😀

autor
21. říj 2020

@mzacikova tak to je hezky 🥰
Tak testy mam doma a uvdiime rano

themuffin
21. říj 2020

Chtěla jsem zítra ráno, ale byla jsem na záchodě a kontrolovala čípek 😟 úplně otevřený a na toal. výtok s krví.

autor
21. říj 2020

@themuffin a tak treba to nic neznamena...dokud se to nerozjede uplne, nestresuj se 😊.. ja si delala test ted večer a kulovy, tak pochybuju, ze rano to bude jiny 😩

Strana
z2