Moje milé snažilky.
Těch pár z nás, co ještě nejsou maminkami, ale určitě brzy budou, rychle sem 😵 ! Ať je tato diskuze naplněná nadějí a hlavně // 😉 😵 .
Jupi, uz jsem tu... preju nam vsem brzke //, abychom nejpozdeji na vanoce (budou tu driv, nez se nadejeme) mely v brisku uzasne darecky. 🙂 🙂
......už aby to bylo, co??? 😵
😵 😵 ahoj kočky 😉 !! Klarko tak doufám, že se to tvé přání splní 😵 .
micha to doufám těmi // odstartuje 😉 😵 .
No jo, micha bude prvni bezec v nasem maratonu 🙂
Holky, at se zorientuju, kolikaty dc cca jste?
Taky se přidávám a přeji všem co nejdřív // na testíku a azse se můžeme bavit o přízracííích měla jsem pocit že jsem v tom sama ale nejsem 🙂 byl to dobrý nápad
Kláry: já jsem dneska 5 dc a už třetí den beru Clostill........... 😵
Já jsem 24 jak jsem právě zjistila
Já to sice nepočítám,a le myslím, že 9....moment. Jo 9dc 😉 .
holky moc vám ty // přeju,ale to jste nemusely odcházet z původní diskuze ☹ , za chvíli tam nikdo nebude...ale asi vás tam otravujeme těhu kecama co?
mar: neotravujete, ale uznejte, že my zatím nevíme nic o tvrdnutí bříšek, o pohybech a tak.............jen vám tiše závidíme, nepíšeme, ale jen čteme...........tak proto holky založily novou........... 😉 😉
mar... ono v tom neni nic osobniho, ale my porad doufame, ze se nam zadari a vy uz balite do porodnice... tak se trosku v te diskusi rozchazime... ale to prece neva... vsak my k vam budeme nakukovat, neboj 🙂
mar neotravujete, ale máte už své starosti. Já se např. minule dvakrát ptala na annetu a vy jste tam jely diskuzi o porodech a nikdo mi už ani neodpovída 😀 l. To není výčitka( budeme stejné 😉 ), ale konstatování. To je přirozený vývoj 😉 .
sluni... tak to jsi prvni na rade s testenim a prizraky... bylo snazeni? jak to vidis?? Pak je teda na rade micha, pak asi ja, a pak consti v tesnem zavesu s nika...
nika... taky beru clostil a od zitrka utrogestan... uvidime, uvidime, treba to pomohlo, ze...
A nakukovat k vám budeme, to si piš 😀 .
kláry: jo jo..........já do toho ještě musím dát do pořádku tu krev s prolaktinem teď ten clostik a potom utroš.....jsem zvědavá, jak bude to léto úspěšné 😉
No ja jsem asi první ale klarko ja to tenhle mesic vypustila snazilkovali jsme ale nevím ejstli v dobe ovu nevim kdy byla ale as kdyz manza enbyl doma a pak mel horecky tak jsme to enchali tak taky beru clsotik a na prolaktin mam parlodel a msuim rict ze jsem byla pred 14 dny na prohlidce a hormonální profil v poradlku a dle gynekologa slapu jak hodinky a pry muzu v poho otehotnet po fyzicke strane
Ahoj holkýýý! Už jsem na příjmu a s radostí se k vám přidávám! 😵
Info pro přehled: jsem 21dc, brala jsem tento měsíc clostil a "plodné" období jsme trávili na dovče v Itálii 🙂 Nic si od toho ale neslibuju, protože jsme už po 2 neúspěšných IUI... 😒 a tento měsíc už to bude rok, co se snažíme... nojo, tohle kdyby někdo řekl před těmi 12 měsíci, tak bych mu to nevěřila nebo bych rovnou zešílela 😀 😝
Život holt není vždycky takový, jak si člověk představuje, ale věřím, že se všechny těch našich drobečků dočkáme!!! 🙂
Takže tímto nám všem říjnovým snažilkám přeju z celého srdíčka plnou náruč štěstíčka! 😵 😵 😵
(Mar nám sem už zanesla těhubacílek a to je móóóc fajn 😉 😀 )
Prolaktin je co? Pomoc...
Ja hormonalni profil v norme, ale pomichane pomery jednotlivych hormonu, takze z toho mam dlouhe cykly, pruchodnost vejcovodu ok, manzel spermio ok, clostil, v pondeli byla prvni IUI, od zitra utro... za dva tydny uvidime...
Ahoj Klarko, prolaktin je hormon, ktery se vylucuje v dobe kojeni - no a kdyz ho ma nekdo zvyseny, ackoli nekoji, tak to zpusobuje, ze nemuze otehotnet...
Držím palečky, ať vám IUI přinese // 🙂
Dodám trochu naděje: kamarádka byla v červnu na první IUI a teď v pátek našla //! 😵 Takže to jde!!! 😉
Tak ještě jednou hodně štěstíčka všem tfuj,tfuj,tfuj
consti ono to bylo asi i proto,že se pár příspěvků předtím o annet psalo 😉 ,ale to je jedno. Budu vás sledovat,tak pěkně těhulkujte a pak se k nám třeba přesunete...stejně je mi to líto 😢 ...asi ty hormony
Mar nesmutni, vždyť já jsem tam s vámi skoro každý den - jen nejsem vidět 😉 ale takové krásné okamžiky bych si přece nemohla nechat ujít...! 😵
A děkujeme moc za těhubacílek!!! 🙂
ally... diky za pomoc, ja si to tak nejak predstavovala s tim prolaktinem, ale neni nad to se zeptat. 🙂
A kam chodis do CARu?
Ja si porad rikam, ze kdyz se nam to pri posledni ovu povedlo prirozene (byt jsem o to zas hned prisla), ze se to s IUI musi povest uz jistojiste... ale az dostanu ms, tak budu bulet silene...
Jojo, my se snazime v podstate uz od 01/08, je to hukot, obcas mi z toho hrabe, ale co nadelas... zase jsme se do toho stehovali a vsechno, na druhou stranu ani ted neni uplne klid, privalove deste nas vyplavily a muz prisel o praci... tak si rikam, ze tech neprijemnosti uz bylo dost a ze mi to shora urcite vynahradi prostrednictvim //....
😠
ally ahooooj 😉 😵 . Mám moc práce, tak nevím, kdy zase napíšu 😝 .
Je Allynko ahooj tebe jsem tu dlouho neviděla
JO a ally, jsem moc rada, ze ses "zjevila", ja chodila taky do rijnovek sem tam cist, ale uz jsem ani neprispivala, jen jsem nostalgicky vzpominala na nasi zacatecni tabulku... tak verim, ze v Druhe vlne, s tabulkou nebo bez ni, budeme mit do vanoc vsechny ty //..... 😉 😉
😀 tak jsem tu taky a hlásím, že já jsem dnes 25DC, 11.den po IUI 😉 a teď mažu domů z práce a doma si vás dočtu 🙂
mar, a do starý diskuze budu chodit dál, jsem totiž strašně zvědavá kdy se roztrhne pytel s porodama 😵
Ty micho a nebudes uz testit? To uz by na citlivem testiku mohlo byt neco videt, jestli jses si jista ze uz Pregnyl uplne vymizel... ty jo, zacina to byt napinavy... 😉 Jako za starejch dobrejch casu....
Ally, neboj, nepovedly se dve, povede se treti... nebo treba ivf... ale mimi bude, uvidis!!!
no já testila dneska, protože jsem včera začala trochu špinit a klesla mi teplota, ale dneska teplota opět nahoře a na testíku NIC (teda duch tam byl, ale toho mám vždycky), takže další testík chci dělat v pátek, ale určitě to tak dlouho nevydržim jak se znám 😀 dneska jsem zase trošku špinila, ale nesílí to, spíš slábne...tak uvidíme jak se to bude vyvíjet, když bude i zítra teplota vysoko, tak testnu už asi ve čtvrtek 😀
Ahoj všechny,
přeju všem hooodně štěstí a brzké // 😉