icon

Druhá vlna naděje. Ještě nejsme maminky, ale budeme

consti
14. črc 2009

Moje milé snažilky.
Těch pár z nás, co ještě nejsou maminkami, ale určitě brzy budou, rychle sem 😵 ! Ať je tato diskuze naplněná nadějí a hlavně // 😉 😵 .

murynka
31. črc 2009

ally moc držím palečky aby se ten testík stal slutečností za pár dní 😉 😉 😉 😉 😵 😵 😵 😵 😵 😵

slunickoseznam.cz
31. črc 2009

Murynko máš asi v albíčku výbavička chybičku máš tam npsané myslím 23.8.objednaný kočárek ale ještě je 7 mesíc 😀 😀

murynka
31. črc 2009

sluni děkuji 😀 😀 😀 já už ybch to nejradší vše posunula víš 😀 😀 😀 tak proto 😀 😀 😀

slunickoseznam.cz
31. črc 2009

Aha tak to jsem nevěděla ale 8 měsíc budeee už zítraaa 😀 😀 😀
Jinak princezna Sofie víš v jakém to bylo filmu? 😀

slunickoseznam.cz
31. črc 2009

Ally píchá tě ještě v tom bříšku mně pořád?

ally57
31. črc 2009

Murynko - děkujuuuuuuuuuuuuu 😵 ani nevíš, jak MOC bych si to přála... (no - vlastně asi víš 😅 )

As - tak buď ráda, že máš leháro 😉 😀

ally57
31. črc 2009

Sluni - občas ano, a cítím tam jakoby takový tlak nebo pnutí nebo tak něco 😅

murynka
31. črc 2009

sluni nevím 😕 😕 😕

ally vím 😵 😵 a moc ti to přeji 😵 😵

slunickoseznam.cz
31. črc 2009

Bylo to ve filmu jak ztrati kluka v deseti dnech říkala Mu princezna sofie 😀 ale to není nic proti vám je to překrásné jméno jen se mi na to vzpomnělo 😝 😀
Mně píchá u pravéh vaječníku to tam určitě čarujou ty spermieee 😀 😀

mar26
31. črc 2009

Ahoj holky, jdu vás pozdravit s Natynkou přisátou u prsu 😀 ,chodím vás číst a kontrolovat,jen toho času na psaní je najednou nějak míň 😀..čím to asi bude,že? 🙂

allynko jůůů, nádhrený ovu testík...tak šup miminečko k allynce do bříška, když už je to tak krásně nachystané
😵 a pěkně vydržet 9 měsíců 😵

Jinak já trošku válčím s kojením,ale snad se to ještě zlepší 🙂

ally57
31. črc 2009

Sluni - no jasně, dobývají se do vajíčka a strkají se, která bude první 😉 😀

jméno Sofie se mi taky moc líbí 😵 ale líbí se i mému švagrovi - tak asi záleží, kdo bude mít první mimčo a jakého pohlaví 😀

ally57
31. črc 2009

jééé ahojky Mar 🙂 a ahojky Natynko 😵 jsi tak kouzelná princeznička 😵 , jen pěkně bumbej, ať má maminka z tebe radost a nemusí tě dokrmovat nutrilonem 🙂 (jestli si to dobře pamatuju - taky k vám chodím nakukovat 😉 )
Děkuju ti za podporu 😵 fakt se dám asi na modlení... už totiž nevím, co jinýho a víc pro to dělat... 😅

slunickoseznam.cz
31. črc 2009

JJ sofie je krásné jméno ale má ji kamarádka já mám pro holčičku dvě jména Barborka a Nella vždycky jsem chtěla Barču ale teď nějak převažuje Nella tak nevim kdoví jestli to vůbec někdy upotřebím ☹

slunickoseznam.cz
31. črc 2009

Allynko snaženíčko a pak pověsit se na sušák 😀 😀

ally57
31. črc 2009

Barunka se mi taky líbí 🙂 ale míň už Barbora... k tomu našemu příjmení by to bylo hrozně tvrdý celý...

😀 😀 tak to abych šla sebrat prádlo 😀 😀

slunickoseznam.cz
31. črc 2009

Ne to nemusíš vždyť ty máš manžílak doma ten ti je chytí mně jedině kolíčky na prádlo....
Koukám na ten ovu testík takový jsem asi ještě neměla a k čemu mi to je na prd t je jako naschvál

ally57
31. črc 2009

Sluni - koukej myslet pozitivně a hned! 😎 Je ti to zhruba asi tak na to, že do 24 hodin bude ovulace jako Brno a ty spermoušové, který si tam skladuješ od včera, ti následně oplodní tvoje vajíčko! 🙂 ...už tomu rozumíš? 😉 😀

slunickoseznam.cz
31. črc 2009

Jasně rozumím ale jsem trochu pesimistická po dnešku se není čemu divit ☹ ja už radši počítám s tím nejhorším ☹

ally57
31. črc 2009

nojo, já vím... chápu tě... ale snažím se ti dodat trošku optimismu 🙂 dej si dobrý mojitko a bude líp, uvidíš 😉

slunickoseznam.cz
31. črc 2009

Ale jo určo jo zítra jdu zase do práce 😠 tak příjdu na jiné myšlenky 🙂

mes
31. črc 2009

Ahoooooj - tak koukám, že tu máme pár čerstvých těhulek 😵 😵 😵 😵 Já tomu věřííííím 😵 😵 😵 😵 Zdravím a hladím všechny snažilky moje milované 😵

slunickoseznam.cz
31. črc 2009

Ahoj mesinko sluníčko tebe jsem už dlouho neviděla hned mám lepší náladu 🙂

ally57
31. črc 2009

😵 Mesinko ahooooj 😵 zdravím tebe i sýkorku do bříška 😵 nojo, holka, chybíš nám tu... 😅

Odebírám se na véču, telku, vínko, ... atd. 😉 papa a krásný večer všem 🙂

mes
31. črc 2009

Ahoooj sluníčko..hele - vůbec se netrap - jednak spermijky tam ze včéra vydrží a jednak...já jsem důkaz toho, že všechno je osud...
Musíte myslet pozitivně...jste všechny kráááásnééé a zdravééé a musíte se optimisticky vyladit...aby se k vám miminkům chtělo a pak si vás vyberou a už se vás nepustí...A budou dvoujčátka!!!!
Holky - já jsem hroší matka...budu mít malého hrošíka...já i kdybych chtěla, tak to těhu prostě neutajím...dneska mi i wietnamka ve večerce říká: "Miminko...ty...miminko..." a já říkám, že jo a ona na mě: "Kluk bude kluk, viď?"...a já říkám, že nevíme a ona zase: "To bude kluk"..
Ještě mi nikdo neřekl, že čekám holčinu...všichni kdo mě vidí tak říkaj, že je to jasný kluk 😀 😀 Takže přenechávám Sofinku Murynce 😀 A jdu přemlouvat manžu na Ondráška...ale to asi nedám..tak to bude...Jiříček..no 😀

mes
31. črc 2009

Jééé jsem prošvihla těhulku Allynku 😵 😵 Tak ti dodatečně přeji krásný večer..a už se šetři...cítím v kostech, že už tam rybičky doplavaly 😀 😀 😀

mes
31. črc 2009

Ally - a vínko už nééééé 😀 😀 😀 😀

slunickoseznam.cz
31. črc 2009

Ahoj holky jen sjem vám chtěla říct že mam asi jednu promile 😀 ale krom toho jsme se už s manžou usmířili a je to zase oki a říkal že to nemám plánovat že mam byt v pohodě že si nás miminko najde samo až bude ten správný čas že prostě nechce nic přesně plánovat že to pak stejně nikdy nevyjde když si něco nalánuje a že je hrozně unaveny a nemocny že by asi stejně už dneska neměl sílu a že jedeme na dovču a tak si oba odpočineme a tak tak jsem ráda že jsme se usmířili to je pro mně to hlavní teď sem ty sermijky opila a ony teď netrefí do dělohy 🙂 🙂

mes
31. črc 2009

Sluni...máš velmi chytrého manžu 😵 Dobrou nocinku 😵

slunickoseznam.cz
31. črc 2009

Já vím proto jsem si ho vzala 😀
Mesinko krásné sníky a pohlazení na bříško ode mně 🙂
A jak byla ta říkanka?

slunickoseznam.cz
1. srp 2009

Ahoj snažilky kdepak dneska všechny jsteee 😀ja už mám uklizeno a za chvli pujdu vařit 🙂
Dneska už jsem v pohodě..

Strana