icon

Duch a bolest břicha. Stalo se vám taky a ms už nepřišla?

14. led 2021

Ahoj, prosím vás, dnes nebo zítra mám mít MS, bolely me prsa, tak jsem si po dlouhý době troufla koupit test a na něm slabá čárka! Ale břicho mě bolí jak před ms. Bolelo vas taky a stalo se, že ms už nepřišla? Jsem debil, že jsem nepočkala na pořádný zpoždění

eniripsa
14. led 2021

Stalo se mi to ted o vanocich, vic jak tyden pred terminem me zacaly bolet prsa a den pred ocekavanou MS i podbrisek... 24.12. jsem ocekavala cervenou a nic, pritom bolesti jsem mela porad jako normalne, kdzy to dostanu... nakonec jsem testovala 27. a tam hned vyskocila dalnice, nicmene tak do 2. ledna me ten podbrisek porad bolel. Vim, ze jsem se 4 noci za sebou nevyspala, protoze me to fakt hodne bolelo. Kdyz jsem volala sestricce kvuli objednani na utz, tak jsem se ji na to ptala a rekla, ze pokud nekrvacim, tak je to normalni priznak a mam byt v klidu 🙂 Takze vydrz a za par dni zkus klidne testnout znovu, drzim palce, at carka sili👍

autor
14. led 2021

@eniripsa jee, tak o tobe jsem tu četla, když jsi přidávala příspěvek 😊 tak to je hezky 😊 můžu se zeptat, kdy jsi volala na utz? Ja právě teď nevim, kdy byla ovu a po 5 měsících netestovani jsem to zkusila...tak snad 🙏. Děkuju!

amazonkajanik
14. led 2021

Mě takhle pobolivalo skoro celé těhotenství,ale na začátku jsem měla taky obavy. Ujišťovala jsem se tím,že když jsem prvně potratila,byly to sakra silné bolesti,takže hlavně být v klidu. Nu a teď mě bolí záda z toho,jak tahám toho 13kg lumpíka 😉

luhana
14. led 2021

Ano presne tak jsem to mela i ja. Bricho me bolelo, furt jsem cekala, ze dostanu ms a pak jsem po nekolika dnech zpozdeni udelala test. To bricho me bolelo porad, jeste i na prvni kontrole u dr.

madamas
14. led 2021

Měla jsem to tak u přirozeného početí i teď aktuálně po ivf, pokaždé jsem přesvědčovala manžela že ms už je za dveřmi. U prvního jsme jeli do wellness a já furt kontrolovala prostěradlo že už to fakt musí být a teď po ivf jsem zase brečela že je to v háji, že to dostanu, ms bolesti mě v noci budily a dokonce jsem dvakrát zašpinila takže tragédie..no a teď z těch dvou ,,jistojistých menstruací" máme jednoho šestiletého lumpa a jedno v břiše 8tt 😉

klokanka31
14. led 2021

Jojo, mě bolelo silně břicho i v zádech, jako kdybych měla mít každou minutou ms. No trvalo to 2-3 týdny, tak jsem si udělala test, a tam krásný čárky ☺

autor
14. led 2021

Tak jste mě, holky, trochu uklidnily 😁 snad to bude taky v pořádku a už ms nepřijde! Zkusim test zas v sobotu ráno 😊 fakt diky za utechu 😊

eniripsa
14. led 2021

27.12. Jsem to zjistila a hned druhy den v pondeli 28.12. jsem volala pro potvrzeni, sestricka me objednala na 8.1., kde mi dr rekl, ze vse je v poradku, cekame jen jednoho prcka, coz se nam dost ulevilo😂 prcek je tam, kde ma a uz mu bije srdicko😊 nicmene ted 19. jdu na dalsi utz, zda je vse ok 🙂... moc ti preju, aby ti to vyslo😊

alilali
14. led 2021

No, já jsem i týden po vynechání MS měla bolesti, jak kdyby měla dojít, a to u obou těhotenství, a ač jsem věděla, že jsem těhotná, test jsem si neudělala, protože jsem si kvůli bolestem myslela, že MS přijde a odejde to, tak ať nejsem zklamaná, no a neodešlo, jedno se právě vedle mě válí a druhý teprve na svět přijde (snad bude vše ok) 😃 a bolelo mě v tomto duchu břicho skoro celé těhotenství.

alilali
14. led 2021

A na Utz jsem šla až tři týdny po vynechané MS aby šlo už něco vidět a rovnou se vystavila průkazka a udělali krevní testy, u prvního jsem byla brzy a nešlo nic vidět.

autor
14. led 2021

@eniripsa to je hezký, gratuluju 😊 určitě to bude v pořádku jak má! .. dekuju, ted me v práci přepadla panika, ze se bojím pokaždý, když jdu na wc 😀

autor
14. led 2021

@alilali tos mozna udělala dobře, ze jsi netestovala, já jsem taky mela počkat dele 😊.. určitě bude vše ok, kdy ma prijit na svět?

mimig
14. led 2021

Holky, můžu se vás,prosím,zeptat,zda-li jste si měřily i bazální teplotu a byl na ní vidět nidační pokles, případně,jestli jste před testováním špinily? Jsem v podobné situaci-4 dny do termínu MS,bolest v podbřišku už vpodstatě od ovulace, což jsem nikdy před tím neměla, avšak při měření teploty jsem nezaznamenala žádný jednodenní pokles,ani špinění. S testováním chci začít až v případě zpoždění, každopádně jsem poslední dny jak na trní, už se snažíme dlouho...

autor
14. led 2021

@mimig ja nemerila bt ani ovulacni testy, mela jsem v obdobi ovulace ovulační krvaceni par dni a velky bolesti...pak asi dva dny spineni hnedy a ted teda ten test.

alilali
16. led 2021

Na začátku srpna. Jak ti to dopadlo, testovala jsi dnes? 🙂