Duch: Co jsou paranormální jevy?

Jo, ale zkus jeste test jine znacky pro jistotu
Zkusila bych digitalni . Tam se to ukaze jasne.. buď ano nebo ne . Taky jsem pri takovemto duchu udělala a dal mi jasnou odpověď .
Je tam krásný duch❤️
Já bych to ani nenazývala duchem, ale je to už hezky viditelná čárka 👌
@2190 já, když jsem měla na tomto testu 2-3 tak mě objednala až za skoro 2 týdny a stejně tam nebylo nic moc vidět. Řekla mi, že dle UTZ je to 5+4 a + tam byl velký hematom, takže nebylo nic jisté. Normálně bych tam volala později, ale vynechala mi MS (byla naposled v únoru a já otěhotněla až v dubnu) na další kontrole za další 2 týdny už bylo všechno krásně vidět i ❤️ a to už jsem byla 8+1. Teď jsem v 25 tt. Takže čím později půjdeš, tím líp a míň stresu 😉 Přeji ať to vyjde a všechno je jak má ❤️🍀
@lusiana777 děkuji, no já mám rozházeny celkem i cyklus takže den ovulace kdy byla a tak to fakt nevím
Jak říkám uvidím kdy mě zavolají možná že i já zavolám později budu mít teď stejně týden odpolední takže nebude moc čas, a aspoň mi to uteče.
Snažím se být v pohodě a nestresovat, a prostě si užívat pozitivní test a příznaky ❤️😊
@2190 u prvního syna jsem ani neměla přirozeně otěhotnět, řeklo mi to více lékařů, měla jsem anovulační cykly, šla na konzultaci do CARu a čekala až dojde MS.. No až v devátém týdnu jsem zjistila, že jsem těhotná, protože jsem pořád čekala na tu MS 😃 a teď obdoba, 3 roky nic, z IUI bylo jen biochemko, MS chodila nechodila, nastoupila jsem do práce a i přesto, že jsem nedostala MS a ovulace musela být až někdy po měsíci od poslední MS jsem otěhotněla z jednoho styku, přítel se akorát vrátil z Holandska, tak to vím přesně 9.4. a čekáme holčičku, takže když to tak má být, tak to tak je i přes verdikt doktorů, že přirozeně neotěhotním a to už mi je 36 let, takže tak 😉😃🍀Hlavně dej pak vědět jak jsi dopadla, držím pěsti, ať je vše v pořádku ❤️🍀

Já ho tam vidím.