Duch: Co jsou paranormální jevy?

@renatajaja krásně pozitivní test
@2190 holky tak mi to nedalo naposledy byla jsem s dcerou v lékárně, mám kartičku dr max. Takže jsme měli nějaký slevy a platila jsem náplasti dětský dvě za cenu jednoho, a za zvytek jsem vzala obyčejný proužkový testy, a udělala hned co jsem přišla domů, normálně bych si už nedělala, ale ten digitální se mi už vybil a chtěla jsem na památku aspoň jeden, a myslím nebo určitě vidím že od prvního testu je ta čárka rozhodně silnější, takže když už nic tak aspoň vidím že sílí.😁
Obnovují diskuzi(přihlášena po delší době,)
Všechny moc zdravím a potřebuji radu,s přítelem jsme spolu přes 2 roky,jde o to že se snažíme přes rok,jen teď jsem to vypustila skrz nemoc(zjištěno zánět střev zatím nemám žádné léky,čekají mě vyšetření,taky mám málo železa),přítel říká že se teď snazit nebudem až po zaleceni,jde o to že 2dny zpět jsem si dělala test a je tam duch,to není možné si říkám,vždyť už jakou dobu se snazime a nic a až teď..mám strašný strach moc,miminko chceme to je jasný ale nevím jak dopadnou,jsem z toho vystrašená.Prikladam fotečku testu,co myslíte???
@taburetka1 řekla bych že už tam je pěkná čárka ☘️☘️
@lencaa11 děkuji taky se mi zdá jen se bojím skrz moje střeva a co dál,zatím na gyndu nejdu,budu volat teprv Dr.
@taburetka1 určitě zavolat a poradit se uvidíte bude to dobrý ☘️☘️