icon

Duch: Co jsou paranormální jevy?

2190
14. zář 2023
Duch: Co jsou paranormální jevy?Duch: Co jsou paranormální jevy?
Strana
z2
renatajaja
Autor odpověď smazal
pajusz
16. zář 2023

@2190 já bych požádala o obj cca za 3 týdny aby bylo už vidět srdíčko jak tluce. Teď můžeš bejt tak 4tt od ms tipuju ne? Nemá smysl chodit moc brzy na utz.

renatajaja
16. zář 2023

Ahoj všechny tu zdravím, jsem tu dnes první den. Měla jsem v sobotu 9.9 ET. Dneska jsem nevydržela a udělala jsem si test. Myslíte podle fotky ,že by se mohlo povést? 🙏

pajasala
17. zář 2023

@renatajaja krásně pozitivní test

2190
autor
17. zář 2023

@2190 holky tak mi to nedalo naposledy byla jsem s dcerou v lékárně, mám kartičku dr max. Takže jsme měli nějaký slevy a platila jsem náplasti dětský dvě za cenu jednoho, a za zvytek jsem vzala obyčejný proužkový testy, a udělala hned co jsem přišla domů, normálně bych si už nedělala, ale ten digitální se mi už vybil a chtěla jsem na památku aspoň jeden, a myslím nebo určitě vidím že od prvního testu je ta čárka rozhodně silnější, takže když už nic tak aspoň vidím že sílí.😁

taburetka1
19. říj 2023

Obnovují diskuzi(přihlášena po delší době,)
Všechny moc zdravím a potřebuji radu,s přítelem jsme spolu přes 2 roky,jde o to že se snažíme přes rok,jen teď jsem to vypustila skrz nemoc(zjištěno zánět střev zatím nemám žádné léky,čekají mě vyšetření,taky mám málo železa),přítel říká že se teď snazit nebudem až po zaleceni,jde o to že 2dny zpět jsem si dělala test a je tam duch,to není možné si říkám,vždyť už jakou dobu se snazime a nic a až teď..mám strašný strach moc,miminko chceme to je jasný ale nevím jak dopadnou,jsem z toho vystrašená.Prikladam fotečku testu,co myslíte???

lencaa11
19. říj 2023

@taburetka1 řekla bych že už tam je pěkná čárka ☘️☘️

taburetka1
19. říj 2023

@lencaa11 děkuji taky se mi zdá jen se bojím skrz moje střeva a co dál,zatím na gyndu nejdu,budu volat teprv Dr.

lencaa11
19. říj 2023

@taburetka1 určitě zavolat a poradit se uvidíte bude to dobrý ☘️☘️

Strana
z2