icon

Duch na těhotenském testu i po menstruaci: Co to znamená?

hannm110
19. črc 2024

Ahoj, rodina se mě kvůli nafouklému bříšku ptala na těhotenství. Jen ze zvědavosti jsem si udělala test 10 dní před začátkem menstruace a byla tam velmi slabá, ale viditelná čárka. Menstruaci jsem nakonec dostala o 3 dny dříve než jsem čekala, ale duch na testu je pořád neměnný. Jiné potíže nemám. Nevím, co si o tom myslet. Lékaři jsem volala, měla termín, ale jelikož přišla menstruace, zrušila jsem ho.

Duch na těhotenském testu i po menstruaci: Co to znamená?Duch na těhotenském testu i po menstruaci: Co to znamená?Duch na těhotenském testu i po menstruaci: Co to znamená?Duch na těhotenském testu i po menstruaci: Co to znamená?
lencaa11
19. črc 2024

@hannm110 mohlo jít o biochemické tt a nebo vadný test nafouklé břicho bych viděla na jinou příčinu

hannm110
autor
19. črc 2024

@lencaa11 díky, já si testů v průběhu udělala více, čárka je stále stejná jak na fotkách

klokanka31
19. črc 2024

@hannm110 Já bych se bála mimoděložního

marketa1218
19. črc 2024

@hannm110 biochemické, ale ani to mimodelozni bych úplně nezavrhovala, zajdi raději na kontrolu.

salmina
21. črc 2024

Také jsem měla tyto testy pořád pozitivní...kupte si dr.max ..já si koupila dr.max a bylo po falešných duších..mamatest dělá duchy I z vody...tuto značku už nikdy více..

hannm110
autor
21. črc 2024

@salmina vyzkoušeno více značek, duch je na všech.

orangutan123
21. črc 2024

@salmina já teda s mamatestem nikdy problém neměla

lencaa11
21. črc 2024

@hannm110 a nový test jste zkoušela

salmina
21. črc 2024

@hannm110 nemáte fotku těch duchu na těch jiných značkách??

hannm110
autor
21. črc 2024

@salmina stejný duch je i na mamatestu, testu od znacky galmed, zkusila jsem tech testu opravdu vice. Jde o to, ze jakmile prisla menstruace, drive nez normalne, velmi bolestiva a jen 3 dny, termin u gynekologa jsem zrusila a brala jako bezpredmetny. Zitra si zavolam znovu. Dekuji.

salmina
22. črc 2024

@hannm110 jinak galmed a slunícko je v podstatě mamatest je to stejný výrobce....zkuste spolehlive značky dr.max nebo livsane...třeba se rozrušujete zbytečně a blíží se Vám ovulace ..hodně štěstí 🍀😊