icon

Duch na těhotenském testu po 14 dnech. Pravda nebo omyl?

lucajde
12. únor 2022

14 dní po styku duch na testu nebo je to falešné 🤦🏽‍♀️

Strana
z2
lucajde
autor
12. únor 2022

Fialový vcera ráno, modrý dnes ráno jsou to jiný značky
A absolutně nevím kdy byla ms je nepravidelná

klokanka31
12. únor 2022

@lucajde Na fialovým něco slabýho vidět je...zkus za dva dny další

lucajde
autor
12. únor 2022

@klokanka31 tendle je ze Čtvrtku🙈 na tom modrem to vidim , ale ani za boha to nejde vyfotit🙄

klokanka31
12. únor 2022

@lucajde Na tomhle nevidím nic, tak se asi na tom včerejším něco začíná klubat 🍀 ale lepší testovat stejnou značkou...

lucajde
autor
12. únor 2022

@klokanka31 tak zítra ráno zkusim zase ten fialový, delala sem vcera clear blue odpoledne a byl negativni, tak sem z toho jelen

miszulicka
12. únor 2022

Když zvětším fotky tak něco vidím. Tak uvidíš snad začne sílit. Přeji hodně štěstíčka 🍀

mishulka26
12. únor 2022

@lucajde takhle zezačátku je nejlepší testovat z ranní moči kdy je hcg nejvíc koncentrované a taky hlavně stejnou značku. Taky záleží jaký má test citlivost jestli 10 nebo 25.

lencaa11
12. únor 2022

@lucajde něco malinko tam je zkoušela bych testovat dál držím palce ☘️☘️🥰

katherine177
12. únor 2022

@lucajde Clearblue je 25 Uml,ten fialový je 10Uml ,takhle ze začátku je lepší dělat ty 10Uml a z ranní moči.

lucajde
autor
13. únor 2022

Jsem z toho jelen😂… ani nevim kdy byla MS někdy kolem 20.1. Tuším. Ale spíše dříve , protože 29.1. Byl styk a dnes je to 15 den a duch, je to možný? No nebudu se stresovat, budu muset počkat. Jednu cacorku mam doma 1,5roku bylo by to fajn mít druhou😌…v podbrisku citim takové pnutí jako na MS a zatím bílo ,tak uvidim no..

lucajde
autor
13. únor 2022

@katherine177 aha ja mela za to, ze clearblue ukaze i ranné tehu🙈

janina92
13. únor 2022

@lucajde Na tom spodním fialovým něco vidím 🙂 hodně štěstí 🍀

agneska7
13. únor 2022

Něco se rýsuje 😉

lucajde
autor
13. únor 2022

@agneska7 děkuji jak test zaschnul vystouplo to víc😬

katherine177
13. únor 2022

@lucajde ukáže ,ale až od těch 25 jednotek,takže pokud na tom desítkovém máte sotva viditelného ducha a jste třeba 15 jednotek tak Clearblue to neukáže

lucajde
autor
13. únor 2022

Vrchní včera spodní dnes 🤷🏽‍♀️ To cekani je hroznyyyyy

mishulka26
13. únor 2022

@lucajde zkuste testovat ob den to je pak lépe vidět jestli čárka sílí. Jinak celé těhotenství je o čekání.

zlaticko22
13. únor 2022

Já tam po přiblížení něco vidím, zkuste vydržet pár dní,jestli zesílí 🤗
ale ja se omlouvám,já teď vidím všude něco 🙈 mám to přesně jako vy, jen styk byl o den později. Na fotce to vidět moc nejde,ale já tam něco slabe vidím.. ale opravdu jen velice slabý náznak...a až po přiblížení,takový jen začátek nahoře a dole..ale nevím,asi blbnu

zlaticko22
13. únor 2022

Holky,jaký prosim použít test,kde by to mohlo být nejpřesněji znatelne? Digitální?

klokanka31
13. únor 2022

@lucajde Mně přijde že pomaličku sílí 🍀

lucajde
autor
13. únor 2022

@zlaticko22 vidím je to krásný duch😌

lucajde
autor
13. únor 2022

@zlaticko22 digitálni ano, ale ten neukáže ranné těhu

zlaticko22
13. únor 2022

@lucajde vážně? Nevidím to jen já? No tak to jsem zvědavá.. máme to vážně na stejno termínove😁 právě přemýšlím, jaký jaký test zítra zajít koupit..

lucajde
autor
13. únor 2022

@zlaticko22 opravdu je tam❤️ Ted uz jen at sílí . Já kupuji testy z drogerky teta ,,sluníčko,, myslela sem ze je to falesna ta /, tak sem bezela pro dr max test a duch tam byl taky. S temi testy z tety jsem spokojená 😌… a je to super ze to mame stejne a kdy jste mela tedy MS ?😬😬ja si to prave nepamatuju a nemam se ceho chytit😂

zlaticko22
13. únor 2022

@lucajde no u mě je to na nic,v prosinci jsem vysadila HA a v lednu se mi protáhnul cyklus o týden. MS jsem měla začátek 9.1, ale tím jak se mi vše rozhodilo vůbec nevím kdy jsem měla ovu nebo kdy čekat MS. Podle toho jak jsem to měla dřív, měla přijít v pondělí, ale je možné že se mi to zase o týden posunulo a měla by přijít až zítra, těžko u mě teď rict 🤷‍♀️ dnes jsem to zkusila jen tak...

lucajde
autor
14. únor 2022

Na bilem podkladu bez zaschnutí a potom jak test zaschnul trosku, tak carka vystoupla více🤷🏽‍♀️

lucajde
autor
14. únor 2022

@zlaticko22 taky právě nevím no , malou kojim ještě a MS od porodu nebyla žádná . Jen sem si všimla hlenu na konci ledna, tak tezko rici u me

zlaticko22
14. únor 2022

@lucajde je tam ten náznak vidím 😉 🤗

lucajde
autor
14. únor 2022

@zlaticko22 No děkuji já to tam taky vidím ale vůbec nevím co z toho jako bude protože se mi to zdá hodně slabé Ale třeba ještě je brzy no tak uvidíme

zlaticko22
14. únor 2022

@lucajde mám to naprosto stejně 🤦‍♀️ jako to vidím, ale strašně slabunce, ne jak duchy, které jdou vidět na první pohled..jsem zvědavá.asi nám nezbyde než jen čekat...

Strana
z2