Duch na testu. Vidíte ho?
Dobry den, chtela bych se zeotat zda jsou na tehlech testech duchove k2sen jse mi rozmazal

@hanulinka77 děkuji moc snad to půjde
@adus97 vidím, přeji ať to dopadne 😊
@miskav01 budu se těšit na další informace 😊
@hanulinka77 děkuji moc určitě dám vědět.hlavbe s Tima dvouma není čas na to vůbec myslet a hlavně to utíká.na kontrolu jdu 30.6
@miskav01 to věřím to 3těhotenstvi mi taky hrozně uteklo, tím že jsem běhala kolem starších dětí 😊
@hanulinka77 to teda jo
@hanulinka77 tak jsem test dělala včera ráno a čárka více méně pořád stejná a po ms ani pamatky 🙂
@adus97 kolik dní meškáš?hod fotky testu vedle sebe vyfoť a dej sem, čárka by měla sílit.
@tasimia
@hanulinka77
Nesílí, meskani mám 6dni a porad ani naznak ☺️ a fotku nemam a test uz taky ne
@adus97 já bych taky zašla ať tě zkoukne ☺️Ten test mi přijde slabý na 6dni po menstruaci,dnes sis náhodou nedělala zdali zesílil 🤷Ale nejsem doktor, takže tomu možná jen prd rozumím ☺️
@hanulinka77 nedelala, ale jeste cekam. Mam totiz z rodiny (od segry) zkusenost, ze carka se dokonce jeste slabsi objevila az skoro tri tydny po zpozdeni a ted ji doma leze 8mesicni syn ☺️ proto jeste chvilku cekam zda se dostavi ☺️
@adus97 tak na tebe budu myslet ať to klapne 😊😊
@hanulinka77 ahoj tak mám další kontrolu za sebou.dneska to na utz vypadalo na 6+6 bylo vidět i srdíčko,teď jdu na další kontrolu až 21.7 to jdu na odběry a dostanu prikazku

Tohle je "vykuchany" takovy ten plastovy, protoze i ta kontrolni carka byla schovana pod plastem. A je to znacka pregnancy