Duch nebo nic. Vidíte tam něco?
Ahoj prosim dnes jsem zkousela test je to z rosmanu nebyl z ranni moci.vcera mela prijit ms.vidite tam neco malo?👻👻nebo nic.mam spatne fotky nevim jak to jinak vyfotit.

Nic
Vidím🙂
Když se člověk moc moc zadiva tak možná něco, pokud to není sugesce, ze tam videt něco chce. Na první pohled nevidím nic, ale hodně štěstí 🍀💗
Stále negativní test, copak ty tam něco vidíš? Přestaň zkoumat test pod různými úhly a světly. Počkej si, až bude na testu viditelná druhá čárka 🙂
Ja taky vidim, ale muze to byt jen ryska.. zalezi na nastavenu jasu na obrazovce telefonu
Nehadejte sw ja jsem se jen zeptala.pockam par dni pokud neprijde tak udelam test ale myslim ze na 100%dorazi vzdy dorazila.jen nadeje mi bere nervy no
Vidím. Dej určitě vědět. Zajímá mě, jak to dopadne 👍
@evolf fakt?zkusim mozna zitra ale hodne se bojim ze budu opet zklamana
Jo, mám dobré oči😅. A naživo si myslím, že to jde vidět ještě líp. Držím palce.
@evolf asi vidim duchy tam kde nejsou tak nevim nevim teda😀ale dekuji udelala bych jeste dnes ale nemam a do mesta se nedostanu
Něco tam vidět je, ale jeden den vynechání MS už by mohlo by viditelnejsi...
Tenhle test mi udělal asi 5x falešnou doslova čáru. Kup mamatest.
Negativní
@000000000000000000 negativní. 😕
@lilian2111 i když vám ho vyfotím takhle tak tam nic nevidíte ? Nezlobte se ale s přítelem se snažíme už rok o miminko tak proto tyto blbé dotazy
@000000000000000000 Nn fakt nic nevidím, ale to neznamená že se čárka ještě nemůže ukázat. My se snažili skoro 3 roky takže to znám, kolik jsi dpo?
@000000000000000000 ať koukám jak koukám nic nevidím 😪😥
@lilian2111 15 dní
@marselina dobře děkuji 😔
@000000000000000000 určitě brzo najdeš své vytouzene dalnice. Ver, vím jaké to je.2x přirozene tehu, treti ne a ne se podařit . Pomohli až v Caru.snažení 3roky
@marselina děkuji 🙂
@marselina dnes ráno sem dělala nový test a už nevím jestli se mi to zdá nebo jestli tam něco málo vidím jaký máte názor vy ?
@000000000000000000 tady něco vidím, ale zdá se mi ta čárka taková křivá 🤔😀

Test je negativní.