Endometrióza a otěhotnění bez operace. Co vám pomohlo?
Ahoj holky,
mám dotaz. Doktorka mi diagnostikovala endometriózu. Všechny příznaky sedí - bolestivá MS, bolestivá ovulace, nejde mi otěhotnět,.. Říkala, že nejlepší by bylo právě otěhotnět, ale to mi jaksi nejde, respektive zatím neúspěšně. Měla jste některá takový problém a bylo něco, co vám pomohlo?
Mam se rozmyslet, jestli chci jít na operaci, ale ráda bych se tomu vyhnula.
Děkuji za odpovědi.
@marry_28 Ahoj, me treba operace pomohla od bolesti. Pul roku pred operaci jsem denne snedla 4-6 ibuprofenu. A po laparo je mi fakt lip.
@marry_28 Ahoj, me treba operace pomohla od bolesti. Pul roku pred operaci jsem denne snedla 4-6 ibuprofenu. A po laparo je mi fakt lip.
@baraunka44 a co těhotenství před/po?
Já léky nejím, ta bolest je snesitelná, jen občas při MS je to víc. Ale snažím se ničím necpat a být hrdina 🙈
Me pomohla az operace, pak jsem 2x otehotnela a pak opet rozsahla endometrioza, kdy mi museli vzit i delohu.
Já byla 2021 na laparo. A jsem ráda, že jsem šla, protože bych teď dítě asi pořád neměla..

@marry_28 no pokud jsou tam loziska endo tak nejlepší je operace vše dát pryč a následně těhotenství na endo toho moc nepůsobí na fb je skupinka - https://facebook.com/groups/1381878202123373/