Existuje šance na početí při hlenové ovulaci?
Ahoj holky,
s přítelem jsme měli mazleníčko 🤭 v pondělí a dnes je středa a začal mi zřejmě OV hlen.. bohužel teď nám to nejdříve vyjde až v neděli.. je tam možnost, že OV prochází teď a je nějaká naděje z pondělka a nebo to je před OV a v neděli ještě naděje je? Máte některá prosím zkušenost?
Děkuji za odpovědi.
@optimistic já četla tohle 👇🏻.. v pondělí jsem měla malinko mléčný.. a dnes právě cítím úplný mokro 😬 ale OV testy mi vycházejí slabší čárka než ta druhá 🤷🏼♀️ tak jsem z toho jelen…
Ano to je pravda, ale ještě to může být složitější, viz můj příspěvek výše.
Mazlenicko. 🤦
A byla take po tom sexicku prstickova metudka, kdy ti se ti manza snazil nastrkat spermijky do vaginky, nebo jste si spis hned po tom mazlenicku sli dat dobrou mnamku a manza si cvachtal u stolecku? Jinak na ovulku je nejlepsi merit teplutku, to pak budes vedet presne, kdy se mate snazit o mimiska.
🤦🤦🤬
Zlatý moje žvatlání na psa 🙈🤣

Ovulace ve str, tzn z pondělka otěhotnět lze, v nadchazející neděli již ne. Ale je možné, že se k ovulaci schyluje a ještě nenastala. Je potřeba potvrdit bazální teplotou. Někdo má třeba více ovulačních hlenů v cyklu a až poslední je skutečně ovulace...