Fertility Blend, máte s tím někdo zkušenost?
http://www.fertilityblend.cz/fertility-blend/in...
Chtěla bych se zeptat jestli s tím máte někdo zkušenosti..snažíme se s přítelem o miminko a už nevíme co vyzkoušet..Děkuji
Užívala jsem 2 měsíce nosifol a ted začínám s fertipronou(levnější varianta) a co vím tak by to mělo nastartovat vaječníky
Holky, mě pomohl Nosifol... O druhého prcka jsme se s manželem snažili rok (o prvního přes dva roky), pak mi gynekolog doporučil Nosifol, brala jsem dva měsíce, ten druhý měsíc zabral, jsem v 8tt. V životě jsem na sobě nepozorovala jakékoli příznaky ovulace, ale s Nosifolem to teda bylo okamžitě, takže nastartování vaječníků můžu jenom potvrdit 🙂
@lindaatobias tak to si snad asi jediná .. já taky brala 2 měsíce a vubec nic to semnou neudělalo.. ani mi to nezkrátilo muj dlouhý cyklus
@leniiid Myslím, že je tam doporučené dávkování minimálně na 3 měsíce... Každopádně věřím, že co funguje na jednoho, nemusí fungovat na jiného. Já se taky obávala, že budu ten druhý případ, ale naštěstí se ukázal opak 🙂
@lindaatobias užívám pořád akorat jinou značku fertipronu.. vsechno je to stejne ma to stejne složení..a jeste neco krom nosifolu si užívala?
@leniiid Nene, jenom Nosifol. S jinými přípravky nemám zkušenost, ale jsem si jistá, že mě pomohl právě Nosifol...
@lindaatobias tak ta fertiprona je uplne to stejné akorat od českého výrobce.. tak doufam,ze me pomůže taky 😊ikdyz rikam ani dlouhý cyklus mi to zatim nezkrátilo 😔a ovu taky nikde
@leniiid nechci byt negativista ale jak říkám účinek je pouze podpurny nenastartuje to ovulaci jelikož jsou to jen vitamíny ne hormony
To me rekli dva nezavisli lekari
@fiedlermonika takže jiná možnost než hormonama ta ovulace neprijde...
@leniiid pokud trpis anovolulaci tak vitaminy nepomuzou

no koukala jsem na slozeni a cenu ja brala inofolic a ted fertipronu, myslim ze to nemusi byt spatne mozna by se fertil nasel na netu i za nizssi cenu, ale popravde ani jeden z techto vyrobku nezajisti oplodneni spis je to podpora kdyz uz jsi tehotna aby bylo riziko vyvojovych vad co nejnizssi, nevim jaky problem mate s otehotnenim, jestli jste zdravy a jen to nejde nebo, spermijky, sliznice, ovulka ci neco jineho