icon

FNO - tři císařské řezy a sterilizace. Podstoupil někdo?

mmhanka
22. črc 2020

Ahoj plánuju třetího prcka a chci se zeptat zda je tu nekdo podtoupil 3 sekce a jaký to mělo průběh...popřípadě zda potom došlo už k nějaké sterilizaci..

vhanka
22. črc 2020

@mmhanka s dovolením se připojují.take by mě zajimall

mmhanka
autor
22. črc 2020

@vhanka tak hlavně ať nám někdo odpoví 😅

aronek
22. črc 2020

@mmhanka ahoj, mám za sebou 4CS a při poslední mám udělanou sterilizaci.

mmhanka
autor
22. črc 2020

@aronek ahoj a musela jsi o ní zadat nebo udělali automaticky? Já asi po 3 budu chtít taky a nevím jak se k tomu staví

aronek
22. črc 2020

@mmhanka ahoj, staví se k tomu kladně, taky chtěli už u třetího. Vyplňuje se předem žádost a při příjmu do nemocnice se to odevzdává s ostatními papíry. Vše jsem řešila se svým gynekologem

drzticka81
22. črc 2020

Rodila jsem trikrat cs, z toho dvakrat ve FNO. Sterilizaci mi nabizeli uz u druheho cs, ja toho nevyuzila ani u toho tretiho. Takze mam tri cs a stale bez sterilizace. Myslim, ze chteli vyplnit papiry uz pri predporodnich navtevach-ptali se na to tam. plus urcite jeste ten den pred planovanym cs. Udelali by to pri cs, takze by to zrejme trvalo o to dele 🙂

lolam10
22. črc 2020

Taky mi to rovnou nabízeli ze to udělají u 3.cs...

hezz17
23. črc 2020

Musis mit dostatečně dlouho dopredu (tusim měsíc) sepsanoi zadosr

vhanka
23. črc 2020

A jaký je holky režim po sterilizaci? Berete nějaké léky/hormony? Předpokládám,že jste bez MS nebo mám špatně informace?

hezz17
23. črc 2020

@vhanka nejde o odstraneni vajecniku. Ale prestrizeni vejcovodu!! To by snad nikdo nepodstoupil, kdyby meli fiknout vajecniky 😅 proboha...

aronek
23. črc 2020

@vhanka MS normálně máš, nic nebereš. Vlastně třeba na mně to žádný vliv nemělo, ale známá má od té doby migrény

anetka1701
23. črc 2020

Já si nechala udělat sterilizaci u 3.SC a musela jsem si o to říct a i připomínat papíry... Ale udělali to u operace, netrvalo to nijak dyl než předchozí SC a nic platit jsem nemusela. MS mám normálně, všechno funguje a rozhodně toho nelituji.

alcar
23. črc 2020

Myslim, ze staci vyplnit zadost 14 dni predem (minimalne). Nedelaji s tim zadne obstrukce. Ja chtela po dvojcatech pri druhem porodu a rikali, ze v pohode. Jinak metoda uz je klasicke preriznuti. Podvazy se uz myslim vubec nedelaji. A telo funguje normalne dale, reprodukcni schopnost vajecniku je zachovana, takze dalsi tehu by slo, ale jen pres IVF.