Graf BT - jedná se o ovulaci?

marky125
3. lis 2018

Ahoj, prosím o radu. Už dlouho se nažíme o mimi. Po vysazení anikoncepce se nedostavila menstruace, tak jsem byla u doktora na vyvolání a tento scénář se několikrát opakoval, až jsem si řekla dost, že dám tělu šanci. Dnes jsem 93 den cyklu. Od začátku tohoto cyklu až do teď si měřím BT. Graf přikládám. Začátek teplot jsem nevypisovala, protože ty jsou podobné jako v září. Myslíte, že se dle grafu jedná o ovulaci a případně který den? Snad se tělo umoudřilo a začalo fungovat. Děkuji Vám za Vaše rady, M.

sudylichozrout
3. lis 2018

@marky125 nech si nabrat hormonalni profil, protoze tohle neni v poradku. Graf vypada sice dvoufazove, ale od zacatku vyssich teplot uz uplynulo hodne casu. Lutealni faze se ridi zivotnosti zluteho teliska a ta je max 16 dnu, pokud nedojde k otehotneni. Takze to spis vypada, ze je u tebe neco v neporadku.

marky125
autor
3. lis 2018

Děkuji za odpověď. Ještě dodám, že 14.-17.10. jsem špinila a bolelo mě břicho a pak zas bolest břicha okolo 20.-23.10. Dnes jsem si děalala TT a negativní.

sudylichozrout
3. lis 2018

@marky125 hmm... To je fakt divny. Objednej se do nejakeho CARu, tam tahle vysetreni delaji. Treba bude stacit malo a pujde vam to prirozene 🙂