Graf bt. Zhodnotíte, prosím?
Ahoj, prosim zkusene mericky BT, aby zhodnotily muj graf. Merim prvni mesic a moc moudra z toho jeste nejsem. Abych priblizila situaci, pouze se snazim zmapovat znovu svuj cyklus. Mam pul roku po porodu a tohle je cyklus po prvni ms. Porad kojim, teplotu merim cca ve 3:30 rano. Jen me zajima, zda vubec probiha ovulace a pripadne kdy. Dekuji za komentare.
Tady. Pardon, predtim mi to tu hazelo nejakou chybu a ani jsem nevedela, ze se otazka zverejnila.
@perliva_voda No mohlo by to být dobře. Při kojení můžou být cykly ledajaké. Tím a dobou měření můžou být ty skoky. Mne padlo oko na 22 dc, ale to bys teď už bud mela ms nebo //.
@perliva_voda No mohlo by to být dobře. Při kojení můžou být cykly ledajaké. Tím a dobou měření můžou být ty skoky. Mne padlo oko na 22 dc, ale to bys teď už bud mela ms nebo //.
@andelka no, FF mi prave puvodne vyznacil tu ovulaci 22DC, pak to ale prehodnotil takto. // nemam a ms taky nikde. Tak jsem spis uvazovala i nad anovulacnim cyklem, ale to by asi zase tak nesplhala ta teplota, co? Dnes mam 36,96. Kazdopadne dekuji za komentar, pocksm si, jak se to dal vyvrbi. 😀
Hlavne se musi merit ve stejny cas za stejnych podminek, bez vstavani z postele a po delsim spanku. Graf je vyznacen spravne. U toho kojeni to ale muze byt jeste vselijake

A graf je kde?