icon

Graf, vyšší teplota hned po MS. Co myslíte?

10. lis 2020

Hezký den chci se zeptat na váš názor protože toto se mi ještě nestalo. už nějakou dobu se snažíme o mimi ale nevychází to. Ovulace byla vždy absolutně na konci cyklu a asi nemělo šanci se zahnízdit. Jenže tento cyklus se mi stalo toto po menstruaci teplota klesla pouze na jeden den a hned zase stoupla, teď už se tři dny drží nahoře. Ostatní měsíce mi to šlo vždycky dolů, klesala a klesala... Myslíte že byla ovulace hned den po menstruaci? Zároveň ten poslední den menstruace jsem měla šílený chuť na sex. Takže teoreticky by to mohlo klapnout 😂😂😂

Graf, vyšší teplota hned po MS. Co myslíte?
mzacikova
10. lis 2020

A co nějaká luteální fáze? Tu máš běžně pár dní? Byla jsi s tím na gyndě? Vajíčko potřebuje přibližně 10 dní k zahnízdění
Šla bych na vyšetření, ovulace hned po ms je hodně nepravděpodobná

terka80
10. lis 2020

mela sem ovulaci minuly cyklus 5 dc takze je to mozne i kdyz ji mivam 10 dc tak ted to bylo proste poprve a priznaky byly uz 3 dc sem mela vecer bilkovy hlen hoodne hlenu ale jeste s primesi krve bylo to ruzove a druhy den tez hlen a uz byl krasny cisty

terka80
10. lis 2020

posilam ti ten minuly graf,ovulaci sem si ale musela sama nastavit protoze nebylo namereno 6 predovu.teplot nestihlo se 😁

autor
10. lis 2020

@mzacikova ani na gyndě jsem byla a podle hormonalniho profilu vše ok, víc zatím neřešili

autor
10. lis 2020

@terka80 to vypada dost podobně jako můj, skoro žádná mezera 😀

terka80
10. lis 2020

no vidis,proto sem ti ho sem dala

autor
10. lis 2020

@terka80 a mam to podobne i s tim hlenem...no tak se uvidi no. Ted jako cekat celej mesic jestli ten jeden splasenej sex vyšel 😂😂

terka80
10. lis 2020

😂😂 drzim pestiky,ja u dcery otehotnela z jednoho sexu

autor
10. lis 2020

@terka80 Děkuji já u prvního syna taky. Jednou jsem přišla naštvaná z práce že už tam nepůjdu že jdu radši na mateřskou a tak jsem na ní šla 😀 jedna vasniva noc 😂