icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

dendasubaristka
6. únor 2020

@sudylichozrout ale tak mám to dostat až v neděli tak uvidím 🙂

vendelinka08
6. únor 2020

@janickazabicka Janičko, držím vše co mám, všechny pěstí co doma máme a je nás 5. Nechci o tom nějak debatovat, ale někdy musí někdo zemřít aby se někdo nový narodil. Strašné ale strašně moc ti přeji aby miminko rostlo a bylo vše v pořádku.

vendelinka08
6. únor 2020

@janickazabicka a jinak tohle už je pěkná čárka, žádný duch

janickazabicka
6. únor 2020

Ahoj holky moc dekuju za podporu, ale asi mám nějaké splašene tělo. Možná super produkuje taky hcg nebo nevím no.
V pondělí pěkná Carecka ale spinila jsem v úterý se to bohužel rozjelo a test úplně bílý. Tak já tomu fakt nerozumím. 🤔🤔🤔 dnes 3 dc 😔
Ale to je jedno nečekala jsem že to hned klapne.
Bylo mi řečeno že pokud z rodiny někdo odejde tak do půl roku přijde miminko a já tomu věřím fakt věřím.
Věřím v to, že nám táta pošle toho drobečka, když ví jak dlouho na něj už čekáme. 😍😇

Jinak Jara manžel teď půjde zřejmě na operaci s kýlou. Takže nevím jak pak bude moci vůbec fungovat. Má ji na obou stranách. S tím3 na levé straně mu bohužel spadla hluboko do třísla v podstatě až do kulky.

Ps: holky nevíte jestli takto spadla kýla může mít vliv na početí?
Dekuju holčičky.

dendasubaristka
7. únor 2020

Holky teplota padá, takže jsem test už ani nedělala.

hlasimse
7. únor 2020

@janickazabicka můžeš mít třeba splašené hormony, já teď taky je mám rozházené, cykly bez ovu, mastné vlasy furt do dne po umytí... Hele s tou kýlou nevím ale myslím, že na početí by to snad vliv mít nemělo... 🍀

sudylichozrout
7. únor 2020

@janickazabicka Tak to je mi lito, s tebou si tedy osud nepekne hraje 😥 Drz se.

sudylichozrout
7. únor 2020

@dendasubaristka Pristi cyklus to vyjde! 😘☘️

dendasubaristka
7. únor 2020

@sudylichozrout díky. 26.2. jdu na Mojžíšovou 🙂 a celý březen 🙂
Tak jsem na to zvědavá.

vendelinka08
7. únor 2020

@janickazabicka Jani, ale dle čárek které si ti objevují otěhotní s, ale je nějaký důvod, proč se miminko neudrží. Máš vyšetření na štítnou žlázu? Prostě není takový problém otěhotnět jako spíše udržet. Ale když se zjistí příčina, tak to půjde. To mě moc mrzí, já se zase radovala, že teď budete mít radostné období. Jsi úžasná a miminko se brzy objeví. A manžel to s kýlou zvládne.

janickazabicka
7. únor 2020

@vendelinka08
@hlasimse
@sudylichozrout
Holky dekuju štítku mám v normě to už jsem byla na testu. K doktorovi jdu 2.4. Dřív volno nebylo.
Případně poradíte nějaké přírodní věci nebo něco bez předpisu třeba na udržení tehu.?
Jinak osud s námi máva pěkně teda.
Ale já věřím že do toho půl roku to prostě bude a budeme ty nejšťastnější na světě.
Třeba miláček čeká na duben až mi prodlouží smlouvu v práci. Takže možná by se mi to ani teď tak nehodilo. Až mi ukončili smlouvu a měla bych smůlu 😂😂

kocila
8. únor 2020

@janickazabicka a kolikaty dne po DPO prislo spineni?Treba mas malo progesteronu a budes potrebovat doplnit napriklad ustrogestanem,ale ten je na predpis (bere se po ovulaci)...mam doma volny,muzu ti ho venovat..jinak bych zkusila pozadat sestru na gyn.,ze mas opakovane biochem.tehotenstvi,zda by te lekar nevzal drive,abys neztracela dalsi cykly...

dendasubaristka
8. únor 2020

Holky můžete mi to některá vysvětlit? Včera mi to kleslo 14dpo na 36,7. A dneska den před ms zas 36,9 :D tak já nevím jako.

hermij
8. únor 2020

@dendasubaristka Na tom není co vysvětlovat. Nejsi robot, aby se Ti musela před a při MS teplota propadnout 😉 Dřív jsem mívala pokles před nástupem MS, nyní už ho nemám a BTT mi klesá až v průběhu menses. Naše tělo nešlape přesně jako hodinky, přesně jako minulé cykly, a já to po něm ani nechci. To by pak byla celá symptotermální metoda k ničemu a nemusely bychom se sledovat, kdyby bylo v každém cyklu všechno stejně 💃

terka80
8. únor 2020

Ahoj muzu se k vam pridat 🙂 dodavam i muj druhy graf kdyby jste se chtely juknout 😉 vsem vam snazilkam drzim pestiky.My se snazime o druhe uz nejakych 9 mesicu prvni nam trvalo pres 2 roky jo a je mi 39 let 🙂

kocila
8. únor 2020

@terka80 hezky zaznam,ale zatim tezko usuzovat,zda se zadarilo,po potvrzene ovulaci muzes 12DPO testovat👍

fafetka
9. únor 2020

Ahoj všem, potrebuju radu🙏🏻Merim druhy cyklus a zda se mi, ze mi womenzone graf vyznačil ovulaci špatně 🤔co myslíte? Nebyla o den dyl?

kocila
9. únor 2020

@fafetka to vyznacil spatne,rekla bych,ze ovulace byla 4.-5.2.

fafetka
9. únor 2020

@kocila viď? Já v tom zatím trochu tapu, tak se raději zeptám, ale mám stejný pocit. Dekuju!🙏🏻

terka80
9. únor 2020

@fafetka probehla 4.2

janickazabicka
11. únor 2020

@kocila ahojky díky, já nevím kolik dpo to bylo nemerila jsem teplotu. Ale od posledního sexiku který byl zhruba asi v plodných dnech to byl 13 den. Jinak utroš jsem už brala takže vím. 😀 určitě mu to zkusím říci a uvidíme. A krom kontryhelu něco jiného na podporu udržení není Prirodniho

kocila
11. únor 2020

@janickazabicka je se na progesteron jiz ptala hermij,ale je to velky problem neco sehnat... no kdybys potrebovala utris,klidne ti ho postou zadarmo poslu..

meliname
13. únor 2020

Ahoj holky, tento měsíc FF není jednotný při vyhodnocování ovulace. Pozitivní ovu test byl 9. a 10.DC , ten 10DC byla testovací čárka silnější než kontrolní. Pokud výsledky ovu testů zanesu do grafu vyhodnotí mi ovulaci o 2 dny dříve než když se vychází pouze na základě BT. Já se tedy přikláním k té druhé verzi a to že ovulace nastala až 2 dny po posledním pozitivním testu. Co říkáte?

terka80
13. únor 2020

@meliname ovu byla 12 dc.jinak krasny graf 👍 drzim pestiky at teplota zustane tam kde je na dlouho 🙂

meliname
13. únor 2020

@terka80 děkuji 😍 akorát moc naděje si nedělám, od včerejška mě pobolívá podbřišek asi začínám zase špinit a mám mít MS až tak za 4 dny😭 sice je to jen takové béžové, ale už teď vím, že zase asi nic 😣 se toho špinění snad nezbavím!

terka80
13. únor 2020

@meliname ja tez spinim pred ms a jak to zacina byt bezove jak rikas a do toho boli bricho tak uz vim ze se nezdarilo 😔 dokonce i spinim krvacim pred pri ovulaci.

kocila
13. únor 2020

@meliname dle teplotniho zaznamu bych rekka,ze ovulace byla az 12-13DC (myslim,ze apka spatne vyhodnotila😉)...

meliname
13. únor 2020

@terka80 a podařilo se ti i přes špinění otěhotnět? Já už na to zkoušela kde co a nic 😏 už jsem si řekla, že to nechám na Dr.

meliname
13. únor 2020

@kocila myslíš, že i 13DC by byl v úvahu?

kocila
13. únor 2020

@meliname to nemuzu 100% rici,zda 12nebo 13DC,v jakou presne dobu k ovulaci doslo muze byt ovulace klidne v 1hod rano a to graf nedokaze ukazat..

Strana