icon

Grafy BT. Vložte své taky

ljd
11. črc 2007

Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)

Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky

Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉

myjusiatko
22. bře 2018

@lenula02 ff je chytra app ale bez poradnych vstupnich dat taky moc nevykouzli...

myjusiatko
22. bře 2018

Jenom pro zajimavost, jak by mohl vypadat graf, ktery je opravdu hezky se vsemi potrebnymi daty. Ale bohate staci teplota a hlen.

myjusiatko
22. bře 2018

@vendelinka08 jinak je mozny, ze treba ovulace opravdu jeste neprobehla. To vse uvidis dle ms pripadne no. :/

adulin22
22. bře 2018

Děkuju za info, všechno mám zapsaný, tak to ještě dopisu do FF a uvidím 😊

lenula02
22. bře 2018

@adulin22 je to sem nechtěla . Jen říkám jakou mám zkušenost ja :(( držím palce ať je to lepší

lenula02
22. bře 2018

@myjusiatko to 100% 🙂

adulin22
22. bře 2018

@lenula02 já vím že ne 😊 ale děkuju za upozornění 😊

lachtanice86
23. bře 2018

@myjusiatko ahoj koukám že mas vip verzi ff. Můžu se zeptat co vše navíc to umí?

myjusiatko
23. bře 2018

@lachtanice86 vidis i ostatni symptomy v grafu, pocita ti dny dpo, mas tam pak takovy pregnancy tracker a pocita ti dle symptomu sance na kolik to klaplo. Najdes tak porovnani.

lizatko2
23. bře 2018

Holky sledují Vas tu už dyl a jdu si k Vám pro radu, třeba budete vědět. Třetí měsíc se snazime o mimco. Být merim, vim ze ovulace je později, ale jde mi o luzealni fázi, kterou mám krátkou. Minuly měsíc sem brala magne b6 a pomohlo to a tento měsíc znovu pouze 6 dni. A teda kojím na požádání. Graf tento měsíc přikládán když tak mužů přidat i z února a ledna

vendelinka08
23. bře 2018

@lizatko2 to je opravdu hodně krátká fáze, to se ani vajíčko nestačí zavrtat do dělohy, proto může být problém s otěhotněním. Asi bych se poradila s doktorkou, co na prodloužení LT fáze. Myslím ale, že holky tady na to něco braly.... já mám fázi 14 dní, a 6 dní je opravdu krátká doba.

lenula02
23. bře 2018

@lizatko2 moje kamarádka mela ovulaci 3dny před M/S . A teď tu má 9mesicni holcicku😊

lizatko2
23. bře 2018

@vendelinka08 Ja vim ze je to krátká doba:( vycetla jsem tu právě ze je dobrý magne b6, tak ho beru. První měsíc dobrý, to se prodlouzilo na 9 dni a tento měsíc i pres to ze v brání pokracuju to zase skončilo na 6 dni:(

lizatko2
23. bře 2018

@lenula02 tak já bych s tím spis rada něco dělala než na to takhle spoléhala. Ale teda to ma kamarádka kliku. U me to v prvním těhotenstvím bylo na poprvé tak jsem ani nestačila nic vysledovat. Jenom to ze mám ovulaci az kolem 20dc.

lenula02
23. bře 2018

@lizatko2 to je jasný . Jen ze se muže povest ač je to minimální šance 😊

lizatko2
23. bře 2018

@lenula02 no tak jasný ze povest se to může . zázraky se ději;)

vendelinka08
23. bře 2018
vendelinka08
23. bře 2018

Tak já mám dnes zase teplotu nahoře, ale přisuzuji to tomu, že jsem včera byla na infuzi železa a večer jsem se necítila fajn.... a dnes také, jako by na mě něco lezlo.... je mi stále zima. Minule jsem neměla reakci žádnou... tak je to na pytel, že pak ty teploty nejsou úplně košér...

vendelinka08
23. bře 2018

Jo a teploměr už si mohu dnes vyzvednout v lékarně, rychlost blesku, večer jsem objednala a dnes už psali že ho tam mám.... takže konečně to bude přesnější....

myjusiatko
23. bře 2018

@lizatko2 ahoj, mne trvalo prodlouzit lf 7mesicu. Nepsaly jsme si uz i? K magne b6 zkus jeste ten sarapis pro muze s materi kasickou. Ten mi pomohl. Kojim doted na pozadani, nijak jsem neomezovala a uz jsem 17tt. 🙂

myjusiatko
23. bře 2018

@lenula02 lutealni faze je konstantni. Tudiz jestli byla ovu “3dny pred ms”, tak kdyby nebyla tehotna, ms by “mela spozdeni”. S lf 3 dny opravdu nelze otehotnet.

myjusiatko
23. bře 2018

@vendelinka08 zacni novym merit ale az od dalsiho cyklu.

lizatko2
23. bře 2018

@myjusiatko asi psali;) omezovat kojení určité nehodlam. Mala by asi umřela hlady jinak a prostě kojení takhle nám vyhovuje. O tom serapisu už jsem tu asi taky četla ale pochopila jsem to tak ze ti ho doporučila doktorka. Ne jako ze se to da plošné užívat pro prodloužení lt u všech. Ale pokud jo tak určité vyzkousim. A v magnesku budu dále pokračovat. Díky

myjusiatko
23. bře 2018

@lizatko2 ano, dr, ale muzes ho brat. Je to jen doplnek, neni to lek. 🙂 jde tam o tu materi kasicku. V podstate jsem mela ten samy “problem” jak ty. Takze klidne ten sarapis zacni taky brat. Sarapis pro muze je dle me nej, ale doporucuje i sarapis plus.

lizatko2
23. bře 2018

@myjusiatko a ze zrovna přípravek pro může ma vhodné složení pro ženy co chtějí otěhotnět;) zajimave

myjusiatko
23. bře 2018

@lizatko2 on ten pro muze ma oproti tomu plus navic kys. listovou. Mne se to proste slozenim libilo vic. 🙂 ale oba maji tu materi kasicku.

myjusiatko
23. bře 2018

@lizatko2 jo a ten plus obsahuje salvej. Ta muze snizovat laktaci.

lizatko2
23. bře 2018

@myjusiatko na to jsem koukala ze obsahuje šalvěj. Tak půjdu do toho pro může;) děkuji za rady. Doufám ze se brzo zadari . nechceme aby byly sourozenci dlouho od sebe

myjusiatko
23. bře 2018

@lizatko2 drzim palce. 🙂

vendelinka08
23. bře 2018

@lizatko2 jeste muzes oslovit pres internet pi Podhornou...myslim ze ma stranky Nadeje..bylinky. ona ti muze primo doporucit bylinnou kuru..ma ruzne tinktury. Napises na mail a oni ti odepisi a neco doporuci. Vse prirodni. Uz jsem tam psala a vzdy mi poradila.

Strana