Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@vendelinka08 jinak je mozny, ze treba ovulace opravdu jeste neprobehla. To vse uvidis dle ms pripadne no. :/
Děkuju za info, všechno mám zapsaný, tak to ještě dopisu do FF a uvidím 😊
@myjusiatko to 100% 🙂
@myjusiatko ahoj koukám že mas vip verzi ff. Můžu se zeptat co vše navíc to umí?
@lachtanice86 vidis i ostatni symptomy v grafu, pocita ti dny dpo, mas tam pak takovy pregnancy tracker a pocita ti dle symptomu sance na kolik to klaplo. Najdes tak porovnani.
Holky sledují Vas tu už dyl a jdu si k Vám pro radu, třeba budete vědět. Třetí měsíc se snazime o mimco. Být merim, vim ze ovulace je později, ale jde mi o luzealni fázi, kterou mám krátkou. Minuly měsíc sem brala magne b6 a pomohlo to a tento měsíc znovu pouze 6 dni. A teda kojím na požádání. Graf tento měsíc přikládán když tak mužů přidat i z února a ledna
@lizatko2 to je opravdu hodně krátká fáze, to se ani vajíčko nestačí zavrtat do dělohy, proto může být problém s otěhotněním. Asi bych se poradila s doktorkou, co na prodloužení LT fáze. Myslím ale, že holky tady na to něco braly.... já mám fázi 14 dní, a 6 dní je opravdu krátká doba.
@vendelinka08 Ja vim ze je to krátká doba:( vycetla jsem tu právě ze je dobrý magne b6, tak ho beru. První měsíc dobrý, to se prodlouzilo na 9 dni a tento měsíc i pres to ze v brání pokracuju to zase skončilo na 6 dni:(
Tak já mám dnes zase teplotu nahoře, ale přisuzuji to tomu, že jsem včera byla na infuzi železa a večer jsem se necítila fajn.... a dnes také, jako by na mě něco lezlo.... je mi stále zima. Minule jsem neměla reakci žádnou... tak je to na pytel, že pak ty teploty nejsou úplně košér...
Jo a teploměr už si mohu dnes vyzvednout v lékarně, rychlost blesku, večer jsem objednala a dnes už psali že ho tam mám.... takže konečně to bude přesnější....
@lizatko2 ahoj, mne trvalo prodlouzit lf 7mesicu. Nepsaly jsme si uz i? K magne b6 zkus jeste ten sarapis pro muze s materi kasickou. Ten mi pomohl. Kojim doted na pozadani, nijak jsem neomezovala a uz jsem 17tt. 🙂
@lenula02 lutealni faze je konstantni. Tudiz jestli byla ovu “3dny pred ms”, tak kdyby nebyla tehotna, ms by “mela spozdeni”. S lf 3 dny opravdu nelze otehotnet.
@vendelinka08 zacni novym merit ale az od dalsiho cyklu.
@myjusiatko asi psali;) omezovat kojení určité nehodlam. Mala by asi umřela hlady jinak a prostě kojení takhle nám vyhovuje. O tom serapisu už jsem tu asi taky četla ale pochopila jsem to tak ze ti ho doporučila doktorka. Ne jako ze se to da plošné užívat pro prodloužení lt u všech. Ale pokud jo tak určité vyzkousim. A v magnesku budu dále pokračovat. Díky
@lizatko2 ano, dr, ale muzes ho brat. Je to jen doplnek, neni to lek. 🙂 jde tam o tu materi kasicku. V podstate jsem mela ten samy “problem” jak ty. Takze klidne ten sarapis zacni taky brat. Sarapis pro muze je dle me nej, ale doporucuje i sarapis plus.
@myjusiatko a ze zrovna přípravek pro může ma vhodné složení pro ženy co chtějí otěhotnět;) zajimave
@lizatko2 on ten pro muze ma oproti tomu plus navic kys. listovou. Mne se to proste slozenim libilo vic. 🙂 ale oba maji tu materi kasicku.
@lizatko2 jo a ten plus obsahuje salvej. Ta muze snizovat laktaci.
@myjusiatko na to jsem koukala ze obsahuje šalvěj. Tak půjdu do toho pro může;) děkuji za rady. Doufám ze se brzo zadari . nechceme aby byly sourozenci dlouho od sebe
@lizatko2 drzim palce. 🙂
@lizatko2 jeste muzes oslovit pres internet pi Podhornou...myslim ze ma stranky Nadeje..bylinky. ona ti muze primo doporucit bylinnou kuru..ma ruzne tinktury. Napises na mail a oni ti odepisi a neco doporuci. Vse prirodni. Uz jsem tam psala a vzdy mi poradila.

@lenula02 ff je chytra app ale bez poradnych vstupnich dat taky moc nevykouzli...