Grafy BT. Vložte své taky
Zakládám toto téma, aby si sem snažilky vložily své grafy...vím, že už jedno podobné téma existuje, ale kočky asi nepochopily o co tam přesně jde.
Proto vás všechny MOOOOC PROSÍM aby jste sem vkládáli POUZE své grafy pro zajímavost 😉 🙂
A ještě jedna poznámka: GRAFY SE V ODKAZECH KTERÉ SEM DÁTE SAMI AKTUALIZUJÍ A PROTO JE SEM U6 NEMUSÍTE VKLÁDAT ZNOVU !!!
Jedna snažilka = jeden odkaz ( v přadě dvou programů i dva odkazy)
Diskuse prosím rozvíjejte na: Měření bázální teploty od Len nebo na Snažilky - grafy od Lauritky
Moc vám všem předem děkuji
🙂 😉
@hermij jasný uvidíme,jen to vypadá fakt srandovne :D že to ani nekolísá a drží se to v jedné lajně. Tak jsem to zatím neměla,vždycky to nějak skákalo po ovulaci mezi 37-37,2.
@hermij a myslíš že to je dobré nebo ne že se to tak drží ve stejné teplotě? Většinou to skáče že?
@dendasubaristka Já jsem jednou měla taky přesně v lajně a nic to neznamená, maximálně že máš dobře vyrovnané hormony, takže spíš bych to viděla pozitivně. 🙂
@hlasimse jo,tak to je super právě zpráva 🙂 měla jsem je hodně rozházené a aspoň vím že fertiprona,čaj s bylin a Mojžíšová k něčemu je 🙂
@dendasubaristka Hele, teploty jsou stále nad linií těch předovulačních teplot, takže je to jedině dobře. Tu konstantní výšku bych tolik neřešila, respektive kdoví proč 😀
@dendasubaristka ja bych zitra testla 🍀
@kocila jsme na chatě 🙂 možná pojedeme večer domů. Pokud ne testnu v pondělí 🙂 není kam spěchat, včera sem měla celý den ms bolesti i v noci,tak uvidím.
@dendasubaristka Testni za 4 dny 🙂
@dendasubaristka
Mě se to střídalo - jeden den 37.8 další sen 36.9 další zas 36.8; 36.9 🤣🙈
Ale ty máš normálně po ovulaci vysoké teploty okolo těch 37,0 - 37,3 jak jsem si všimla. Snad se teď zadařilo 😘
@dendasubaristka Není to divné, prostě uvidíš, jestli i další 3 dny zůstanou, nebo budou padat, jinak kolísání je normální v obou případech...
@petula.bir aha,no tak se necháme překvapit 🙂
@hlasimse díky holky 🙂
Ahojte holky, měřím bt cca po 10-ti letech 😁. Tehdy jsem měla teda uplne jinaci hodnoty po ovulaci vzdy kolem 36,9 až 37,1. A před kolem 36,5. Teď sem tam zmerim jen abych zjistila, jak mi funguje tělo. Protože mi zacla haprovat menstruace. Konkrétně se o mimčo zatím nesnažíme. Moje otázka zní, jestli si myslíte, že proběhla ovulace vubec ? A jestli ty teploty nejsou moc nízké. ( měřím ne naplno teprve druhý měsíc) Děkuji za názory předem 🙂
@kocila děkuji 🙃🙂 .. No vzdy jsem měla problémy s nepravidelnou menstruaci, ale dlouhodobě to bylo ustalene na max 31,32 den že jsem to dostala. Ovulaci jsem u sebe vzdy i poznala a pak najednou nic. MS naposledy byla zvláštní a hodně slabá. Spíš špinění a trochu krvácení. A často poboliva podbřišek. Tak jsem právě zacla měřit ze zvědavosti.
@dendasubaristka tak to uz se chysta asi MS ...
@kocila zkusím 🙂 Děkuji. Někdy jsem líná furt sahat po tom teploměru, ale zkusím to 😁Me po těch 10-ti letech zarazily ty nízké teploty. I před i po. Právě mám slabší menstruaci ten třetí měsíc, teda poslední dvě určitě. Třeba 3 den vubec nic, 4 den trošku a 5 den konec. Jako nevadí mi to, ale vždy jsem mela spíš opačný problém. Asi stárnu 😅😅
@dendasubaristka Tak uvidíš co zítra, ale asi bych taky očekávala MS.
@dendasubaristka asi bych řekla až dnes a včera "špinění"? Takhle bych to zapsala já, ale nevím, jestli by to bylo správně podle stm 🙂
@hlasimse no právě kvůli grafu no. Tak poznacim si dnešek,ale budu počítat třeba i ze včerejškem no.
@dendasubaristka špinění se nebere jako MS, takže 1.DC je až když skutečně MS hodně spustí..
@kocila tak já včera nespinila,už to byla světla krev,ale fakt jen trochu. Dneska uz to jede ve velkém stylu no :( au au.
Holky tak tělo si se mnou dělá co chce. Ms mi už skončila. V pondělí lehké krvácení, včera taky nic moc a dnes odpoledne už jen špinění. Tak já to nechápu co se mnou. Zítra změřím teplotu a uvidím. Už jsem měla radost jak se mi to upravuje a teď zas tohle,takže nevím.
@dendasubaristka A delala sis test?

@dendasubaristka 😂😂 Tak se uvidí 🙏